nu jo....Vilniuj)))) man tai visai grazu buvo))) mes i parka nuejom....medziai db tokie grazus))) reikia nueit kada fotkintis .....
jus gal kur nors netoli Seskines gyvenat?
aciu aciu)))
o jau Darija kokia grazuole)))))
o mes su klecku visa diena lauke praleidom)))tik viena karta atejom pavalgyt ir vel isejom)))) geras oras buvo.....o vakras tai visai liuks
Viena padejo,nes kitos nezino,bent as Papildyta:
Na musu savaitgalis tai liudnas,vieni namuose bimbinejam,tevelis dirba,o mes toli nuo seneliu ir draugu
nu jo....Vilniuj)))) man tai visai grazu buvo))) mes i parka nuejom....medziai db tokie grazus))) reikia nueit kada fotkintis .....
jus gal kur nors netoli Seskines gyvenat?
geras tik mes cileke nelabai bunam,mes mambo myletojai tai saunu,kad taip salia gyvenat.gal kada kartu visa diena parke pabusim su mazaisiais..... paziurejau i musu datas ir taip juokas paeme.... mano vaikiukas savaitele uz jusu vyresnis,ir susituoke beveik savaitele veliau nei jus nedaug skiriasi musu svarbios datos ir vaiku vardai Arminukas-Armandukas
ne, visgi nesuprantu ten. Su rusu man keblu kartais, nors sjp suprantu lyg ir... o anglishka svetaine gal zinot kokia? bandydavau per fotki.com, bet nieko neishejo, visos foto dingo. turetu dar but kazkokiu....
ne, visgi nesuprantu ten.
Su rusu man keblu kartais, nors sjp suprantu lyg ir...
o anglishka svetaine gal zinot kokia? bandydavau per fotki.com, bet nieko neishejo, visos foto dingo. turetu dar but kazkokiu....