na mano turtas tai rekia kaip istrauki is voneles labai jau jam ten patinka turkstis na ir mes kas antra diena maudomes
Sveikos mamtytes, mes nauji dalyviai siame forume, na senai jau skaitom, bet vis neisijungiam i pokalbius . Istiko beda jau kelintas vakaras nebeleidzia sekti temos, tai dabar siaip taip prasibroviau, gal ka ne taip darau?
QUOTE(EvaV @ 2008 10 09, 19:30)
Sveikos mamtytes, mes nauji dalyviai siame forume, na senai jau skaitom, bet vis neisijungiam i pokalbius . Istiko beda jau kelintas vakaras nebeleidzia sekti temos, tai dabar siaip taip prasibroviau, gal ka ne taip darau?
Sveika prisijungus prie musu
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 09, 19:28)
mes siandi laukeli isbuvom beveik 4 val
galetu dar savaitele tokie orai issilaikyti
o jusu maziukai megsta maudytis?manoji tai ojojoj...kaukiam n0rs dbr jau biski ramiau i vandenuka reaguoja, gal pripras
ir kaip daznai maudotes?mes kas antra diea
galetu dar savaitele tokie orai issilaikyti
o jusu maziukai megsta maudytis?manoji tai ojojoj...kaukiam n0rs dbr jau biski ramiau i vandenuka reaguoja, gal pripras
ir kaip daznai maudotes?mes kas antra diea
Manoji tai megsta maudytis. Pirma diena kai grizom po ligonines paverke kai maudziau ir daugiau ne. O mes ir dabar kai salta maudomes kas antra diena.
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 10 09, 20:30)
Sveika prisijungus.
Mes tik is lauko miegojom ir zadinti teko,nes atsibodo tamsoj sedeti. Tik kazin kokia naktis bus, kodel niekas neideda nuotrauku,ideciau, bet nemoku.
O maudytis kaip kada,kartais linksma, o kartais ir .
O maudytis kaip kada,kartais linksma, o kartais ir .
na mes maudome ar salta ar silta vienodai,siluma atsukus,prisildau namus,tik va kepuryte dedu kokiai valandziukei po maudyniu del ausukiu. ir kiekviena karta vis pokokia minute ilgiau maudomes jau dabar tiksliau tetis visa laika maudosi kartu su mazuoju mazyliui labai taip patinka
na va cia musu dabar megstamiausias uzsiemimas
na va cia musu dabar megstamiausias uzsiemimas
Nu mes šnd irgi lauke ilgai buvom, dar vakare prie ežero nuvažiavom, MB fotiką gerą tokį nusipirko(ne muilinę) tai darė nuotraukas, o koks oras saulėlydis koks gražus
Mes maudomės kas antrą dieną
Aš šnd taip pat norėjau idėt nuotrauką, bet nepavyko rašo "ošybka"
Doduk kaip tavo vaikinas taip kojas sulenkia, užpakalį pastatęs kaip senas diedas
Papildyta:
Kaip smagu kiek naujų mamyčių prisijungė
Doduk kaip tavo vaikinas taip kojas sulenkia, užpakalį pastatęs kaip senas diedas
Papildyta:
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 09, 21:39)
Nu mes šnd irgi lauke ilgai buvom, dar vakare prie ežero nuvažiavom, MB fotiką gerą tokį nusipirko(ne muilinę) tai darė nuotraukas, o koks oras saulėlydis koks gražus
Papildyta:
Papildyta:
na jau mano turtas megsta,pastaruoju metu taip tik ir guli Megyte koki jus grazus
P.S tiesa kodel nesirodo mamytes su mazaisiai?
sveiki visi.... t.y. visos)))))
kada jus spejat tiek prirasyt.....kai toks oras paskutiniu metu...tai prie kompo sedu kai mazius uzmiega nakciai))))ir skaitau tada ka priraset per diena)))) nespeju paskuj Jus
mes maudomes kiekviena diena....sugalva plaunam kas 3-4 dienas.....o taip kiekviena vakara tiesiog siltam vendeny pabuna...jam patinka...juokiasi.... ir geriau uzmiega tada....cia musu kaip vakaro ritualas...21 val. einam i vonia...tada valgom ir miegot))) tai 22 val. jis jau visada miega)
kas del supiniu-tai mes jokiu neturim..... gal ir neblogai visai butu...bet jau nepirksiu...manau apseisim be ju....o soske pas mus Avent`o......be jos lauke neuzmiegam...ir vakare irgi.......kai jau uzmiega tai isspaujna ir daugiau nereikia
Kokie kleckiukai faini o man niekaip nepavyksta atpalaidot mazylio rankytes....kai paguldau ant pilvo....tai tai isitempe....kad gaunasi kad stovi ne ant alkuniu o ant kumstuku ....... eisiu turbut pas masaziste poliklinikoj....nes masazuoju masazuoju ir nieko tai ir negali tada ant pilvo ilgai isgulet....ir griuna ant sono
pradedam foto paroda MAMA & BABY
kada jus spejat tiek prirasyt.....kai toks oras paskutiniu metu...tai prie kompo sedu kai mazius uzmiega nakciai))))ir skaitau tada ka priraset per diena)))) nespeju paskuj Jus
mes maudomes kiekviena diena....sugalva plaunam kas 3-4 dienas.....o taip kiekviena vakara tiesiog siltam vendeny pabuna...jam patinka...juokiasi.... ir geriau uzmiega tada....cia musu kaip vakaro ritualas...21 val. einam i vonia...tada valgom ir miegot))) tai 22 val. jis jau visada miega)
kas del supiniu-tai mes jokiu neturim..... gal ir neblogai visai butu...bet jau nepirksiu...manau apseisim be ju....o soske pas mus Avent`o......be jos lauke neuzmiegam...ir vakare irgi.......kai jau uzmiega tai isspaujna ir daugiau nereikia
Kokie kleckiukai faini o man niekaip nepavyksta atpalaidot mazylio rankytes....kai paguldau ant pilvo....tai tai isitempe....kad gaunasi kad stovi ne ant alkuniu o ant kumstuku ....... eisiu turbut pas masaziste poliklinikoj....nes masazuoju masazuoju ir nieko tai ir negali tada ant pilvo ilgai isgulet....ir griuna ant sono
pradedam foto paroda MAMA & BABY