Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

na mano turtas tai rekia kaip istrauki is voneles 4u.gif labai jau jam ten patinka turkstis thumbup.gif thumbup.gif na ir mes kas antra diena maudomes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodukas: 09 spalio 2008 - 18:16
Sveikos mamtytes, mes nauji dalyviai siame forume, na senai jau skaitom, bet vis neisijungiam i pokalbius smile.gif . Istiko beda jau kelintas vakaras nebeleidzia sekti temos, tai dabar siaip taip prasibroviau, gal ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2008 10 09, 19:30)
Sveikos mamtytes, mes nauji dalyviai siame forume, na senai jau skaitom, bet vis neisijungiam i pokalbius smile.gif . Istiko beda jau kelintas vakaras nebeleidzia sekti temos, tai dabar siaip taip prasibroviau, gal ka ne taip darau?

Sveika prisijungus prie musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 09, 19:28)
mes siandi laukeli isbuvom beveik 4 val 4u.gif  4u.gif  4u.gif
galetu dar savaitele tokie orai issilaikyti smile.gif
o jusu maziukai megsta maudytis?manoji tai ojojoj...kaukiam blink.gif  n0rs dbr jau biski ramiau i vandenuka reaguoja, gal pripras mirksiukas.gif
ir kaip daznai maudotes?mes kas antra diea ax.gif
user posted image
user posted image

Manoji tai megsta maudytis. Pirma diena kai grizom po ligonines paverke kai maudziau ir daugiau ne. mirksiukas.gif O mes ir dabar kai salta maudomes kas antra diena. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(EvaV @ 2008 10 09, 20:30)

Sveika prisijungus. 4u.gif
Atsakyti
Mes tik is lauko thumbup.gif miegojom ir zadinti teko,nes atsibodo tamsoj sedeti. Tik kazin kokia naktis bus, kodel niekas neideda nuotrauku,ideciau, bet nemoku.

O maudytis kaip kada,kartais linksma, o kartais ir g.gif .
Atsakyti
na mes maudome ar salta ar silta vienodai,siluma atsukus,prisildau namus,tik va kepuryte dedu kokiai valandziukei po maudyniu del ausukiu. ir kiekviena karta vis pokokia minute ilgiau maudomes jau thumbup.gif dabar tiksliau tetis visa laika maudosi kartu su mazuoju wub.gif mazyliui labai taip patinka thumbup.gif

na va cia musu dabar megstamiausias uzsiemimas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodukas: 09 spalio 2008 - 19:34
ems irgi sita dalyka t,y kumstuka megstam 4u.gif biggrin.gif baisiai thumbup.gif
gaila man kazko neina foto ideti nes tam rusiskam puslapy neuzkrauna doh.gif
user posted image
Papildyta:
ir maudomes kas antra diena, nepriklausomai koks oras..
ir kepuryte dedames visada, tik dbr kai turim grazu chalata su kapisonu, dedames kapisona biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Nu mes šnd irgi lauke ilgai buvom, dar vakare prie ežero nuvažiavom, MB fotiką gerą tokį nusipirko(ne muilinę) tai darė nuotraukas, o koks oras wub.gif saulėlydis koks gražus wub.gif
Mes maudomės kas antrą dieną ax.gif
Aš šnd taip pat norėjau idėt nuotrauką, bet nepavyko rašo "ošybka" g.gif
Doduk kaip tavo vaikinas taip kojas sulenkia, užpakalį pastatęs kaip senas diedas lotuliukas.gif
Papildyta:
Kaip smagu kiek naujų mamyčių prisijungė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikakatė: 09 spalio 2008 - 20:37
mano aukselis tai ziauriai nemegsta maudytis, rekia ir vonioje ir isimtas is vonios blink.gif , siaip maudau kas antra diena
user posted image
cia mes pries maudynes darem sukuosena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 09, 21:39)
Nu mes šnd irgi lauke ilgai buvom, dar vakare prie ežero nuvažiavom, MB fotiką gerą tokį nusipirko(ne muilinę) tai darė nuotraukas, o koks oras wub.gif saulėlydis koks gražus wub.gif
Mes maudomės kas antrą dieną ax.gif
Aš šnd taip pat norėjau idėt nuotrauką, bet nepavyko rašo "ošybka" g.gif
Doduk kaip tavo vaikinas taip kojas sulenkia, užpakalį pastatęs kaip senas diedas lotuliukas.gif
Papildyta:
Kaip smagu kiek naujų mamyčių prisijungė thumbup.gif

na jau mano turtas megsta,pastaruoju metu taip tik ir guli hihihi.gif Megyte koki jus grazus wub.gif
P.S tiesa kodel nesirodo mamytes su mazaisiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodukas: 09 spalio 2008 - 21:05
sveiki visi.... 4u.gif t.y. visos)))))
kada jus spejat tiek prirasyt.....kai toks oras paskutiniu metu...tai prie kompo sedu kai mazius uzmiega nakciai))))ir skaitau tada ka priraset per diena)))) nespeju paskuj Jus biggrin.gif
mes maudomes kiekviena diena....sugalva plaunam kas 3-4 dienas.....o taip kiekviena vakara tiesiog siltam vendeny pabuna...jam patinka...juokiasi.... thumbup.gif ir geriau uzmiega tada....cia musu kaip vakaro ritualas...21 val. einam i vonia...tada valgom ir miegot))) tai 22 val. jis jau visada miega) smile.gif
kas del supiniu-tai mes jokiu neturim..... verysad.gif gal ir neblogai visai butu...bet jau nepirksiu...manau apseisim be ju....o soske pas mus Avent`o......be jos lauke neuzmiegam...ir vakare irgi.......kai jau uzmiega tai isspaujna ir daugiau nereikia smile.gif

Kokie kleckiukai faini wub.gif wub.gif wub.gif o man niekaip nepavyksta atpalaidot mazylio rankytes....kai paguldau ant pilvo....tai tai isitempe....kad gaunasi kad stovi ne ant alkuniu o ant kumstuku verysad.gif ....... eisiu turbut pas masaziste poliklinikoj....nes masazuoju masazuoju ir nieko verysad.gif tai ir negali tada ant pilvo ilgai isgulet....ir griuna ant sono doh.gif

pradedam foto paroda MAMA & BABY thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 09 spalio 2008 - 21:26