na mums soskiukas laikosi,bet va seses mazyliui nesilaike,tai su gydytoja konsultavosi ir sake kad daugumai mazyliu reikia atkirpti liezuviuka,jiems jau atkirpo.
Tai vat kad mano mama, sesė Palangoje gyvena , o uošvienė nelabai matau nori ir be to darbas jai, neisivaizduoju kaip mažoji bus, taip atpažysta svetimus
Papildyta:
Iki mamytės lekiu ruoštis į lauką
Papildyta:
Iki mamytės lekiu ruoštis į lauką
Nusvito ir pas mus saulyte,lekiam i lauka.
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 09, 11:01)
tai jus i tokias supynes jau juos sodinate? as galvoju kad dar per anksti
ant tu supyniu atsilosia atramele ir lelius guli panasiai kaip keduteje masinineje
Maniskiui soske lsikosi ir soskina tai jis neblogai , tik kartais jis pats ja ispjauna ir zirzia kad vel nori
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 09, 12:50)
Nusvito ir pas mus saulyte,lekiam i lauka.
kaip jums faina siandien galite lauke pabuti,o pas mus lija baisiai,tai vel namukuose sedesime,na nebent nustos tai i terasa nosi iskisime trumpam
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 09, 12:55)
kaip jums faina siandien galite lauke pabuti,o pas mus lija baisiai,tai vel namukuose sedesime,na nebent nustos tai i terasa nosi iskisime trumpam
Nesmagu, jei pas jus oras nekoks. Mes tai visa savaite beveik visa diena isbunam lauke. Pavalgo ir miega tris valandas, ir taip kokius 3 kartus per diena. As jau ir pasiilgti mazylio speju, norisi, kad tiek ilgai nemiegotu Labai ir as norejau mazyliui nupirkti tokias supynes, bet tetis siek tiek protestuoja, nes kainuoja jos nepigiai, o pas mus ir vietos ne per daugiausia
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 09, 13:06)
Nesmagu, jei pas jus oras nekoks. Mes tai visa savaite beveik visa diena isbunam lauke. Pavalgo ir miega tris valandas, ir taip kokius 3 kartus per diena. As jau ir pasiilgti mazylio speju, norisi, kad tiek ilgai nemiegotu Labai ir as norejau mazyliui nupirkti tokias supynes, bet tetis siek tiek protestuoja, nes kainuoja jos nepigiai, o pas mus ir vietos ne per daugiausia
na bet vakar atsibuvome lauke iki soties na sias supynes tetis mums nupirko matyt zinojo kad zyzime ju
lekiam i laukeli, saulyte islindo
QUOTE(vaida311 @ 2008 10 08, 12:14)
Labas rytas mamytes
Noriu paklausti,kaip daznai jusu leliukai kakoja?
Maniskis tik i savaite viena karta
Noriu paklausti,kaip daznai jusu leliukai kakoja?
Maniskis tik i savaite viena karta
Mano pupa taip pat retai mus didesniu sauskelniu turiniu pradziugina... kazkaip neramu - kazkur nuo antro menesio pradzios pradejo kakoti kas antra diena, paskui kas trecia, kai nebepakakojo 5 diena, nors visa para stengesi kazka padaryti ir matyt pilveli skaudejo - pirkau microlaxa, kuris padejo tik is antro karto, paskutini karta irgi pritempem iki 5 dienos padejo muiliukas, kazkaip jai neiseina net nzn kodel, nors viduriukai neuzkieteje. Konsultavausi su gydytoja tai ji man teorijas desto, kad vaikai ir iki 2 sav. MP maitinami nekakoja ir viskas ok, tai tiek ir as skaicius, bet normalu tada kai vaikas nepatiria del to diskomforto, o maniske kankinasi...
Tuo paciu noriu paklausti gal zinot ka reikia valgyti apart slyvu ir buroku (nes mums tai nepadeda), kad vaikucio viduriukai pralaisvetu?
QUOTE(det @ 2008 10 09, 13:28)
Mano pupa taip pat retai mus didesniu sauskelniu turiniu pradziugina... kazkaip neramu - kazkur nuo antro menesio pradzios pradejo kakoti kas antra diena, paskui kas trecia, kai nebepakakojo 5 diena, nors visa para stengesi kazka padaryti ir matyt pilveli skaudejo - pirkau microlaxa, kuris padejo tik is antro karto, paskutini karta irgi pritempem iki 5 dienos padejo muiliukas, kazkaip jai neiseina net nzn kodel, nors viduriukai neuzkieteje. Konsultavausi su gydytoja tai ji man teorijas desto, kad vaikai ir iki 2 sav. MP maitinami nekakoja ir viskas ok, tai tiek ir as skaicius, bet normalu tada kai vaikas nepatiria del to diskomforto, o maniske kankinasi...
Tuo paciu noriu paklausti gal zinot ka reikia valgyti apart slyvu ir buroku (nes mums tai nepadeda), kad vaikucio viduriukai pralaisvetu?
Jei viduriukai neuzkieteje, tai gali problema buti tame, kad silpni pilvuko raumenys ir ji negali istumti. Reikia kuo dazniau guldyti ant pilvuko, ji masazuoti, kojytemis pabandyti minti dviratuku ir pan. mums buvo ta pati problema, tik tiek, kad as maitinu misinukais. Mano mazylis, kai stenedavo, tai kojytes vis itempdavo ir istiesdavo, tai kad jam padeciau pakakoti, as laikydavau jo kojytes prispaudus prie pilvuko. Tik taip jis ir pakakodavo. Ir mes gana ilgai, beveik pora menesiu taip vargom, bet dabar viskas lyg ir susitvarke.
o mes jau parėjom iš lauko