[quote=JurgaSim,2008 10 08, 15:35]
O kokia ta formule yra, labai jau idomu pasidare. nes as ne is aukstuju, tai nesinoretu, kad berniukas butu mazyliukas
[/quote
reikia tecio ugi prideti prie mamos ugio ir padalinti is dvieju.
sveikos mamules mes visa dien lauke praleidom....tik vakare jau salta baisiai buvo...tai greitai gryzom))))
kas del svorio.... tai mes per Du menesius priaugom 3 kg ir 9 cm ))))
siandien taip ikiso i burnyte savo kumstuka kad galvojau pasprings......ar jam nesti ten kas ...nesuprantu.....dantuku atrodo dar nenusimato
ir apsivercia nuo nugaros ant sono....ir nuo pilvo ant nugaros va toks bachuriukas
kaz kur Akfak prapuole........seniai nebuvo tokiais tempais rasymo greitai tema pasibaigs...o jos nera......reikes nauja kurt
kas del svorio.... tai mes per Du menesius priaugom 3 kg ir 9 cm ))))
siandien taip ikiso i burnyte savo kumstuka kad galvojau pasprings......ar jam nesti ten kas ...nesuprantu.....dantuku atrodo dar nenusimato
ir apsivercia nuo nugaros ant sono....ir nuo pilvo ant nugaros va toks bachuriukas
kaz kur Akfak prapuole........seniai nebuvo tokiais tempais rasymo greitai tema pasibaigs...o jos nera......reikes nauja kurt
mano sunelis jau irgi pats apsivercia ant sonelio, ir sestis labai nori , kai pasodinu paemusi uz rankyciu tai dairosi aplinkui issisiepes
Nikakate apie tepaliuka smegenims nieko zinok nezinau,bet faktas kaip blynas kad jums jau kalasi dantukas, mes naudojam tepaliuka desnoms "Bonjela". na mano mazylis labai matyti nori sestis nes taip stengiasi,et gaila,kad be kokiu 4 menesiuku nieko nebus
Mazgiuke1 saunuole,kad laikaisi teises jos tikrai pravercia,bent kaip man tai daug praverte ar pas gydytoja ar kur pas drauges nieko neprasai pas nieka,sedai su maziuku nuvarei ir sau laiminga esi
na pagal formule mano maziukas bus 179cm,didelis bernas,o kazkur intenete skaiciavau tai buvo 185cm pareis vyras tai ismatuosiu ugi dar karta
Mazgiuke1 saunuole,kad laikaisi teises jos tikrai pravercia,bent kaip man tai daug praverte ar pas gydytoja ar kur pas drauges nieko neprasai pas nieka,sedai su maziuku nuvarei ir sau laiminga esi
na pagal formule mano maziukas bus 179cm,didelis bernas,o kazkur intenete skaiciavau tai buvo 185cm pareis vyras tai ismatuosiu ugi dar karta
labas rytas priimkit ir mus,mes esam 3men.ir 4d.
Labas nauja mamyte ir mazyliuk
Vakar neuzteko jegu vakare parasyti, tas kosulys visai mane nukamavo.
Aciu uz informacija apie ausytes, labai pravers.
Sestis ir mes labai norim, kai paduodu rankytes, sedasiir atsistoja, bet man baisu, tai stengiuos, kad nesistotu.
Mes pirma,antra ir trecia men priaugom po 700gr, man atrode mazokai, bet ji gime milzinuke,tai sake kad uztenka. O ugis musu 64cm.
Vartomes ant soniuku, karta apsiverte ir ant pilvuko, bet daugiau ne, tik su pagalba
O seilytes ir mums labai bega, bet manau dantukam per anksti. Ir kai MPvalgo, kai pasisotina tai taip ikanda, kad labai labai skauda, Ir kramtuka kramto, ir savo sauksciuka.
Vakar neuzteko jegu vakare parasyti, tas kosulys visai mane nukamavo.
Aciu uz informacija apie ausytes, labai pravers.
Sestis ir mes labai norim, kai paduodu rankytes, sedasiir atsistoja, bet man baisu, tai stengiuos, kad nesistotu.
Mes pirma,antra ir trecia men priaugom po 700gr, man atrode mazokai, bet ji gime milzinuke,tai sake kad uztenka. O ugis musu 64cm.
Vartomes ant soniuku, karta apsiverte ir ant pilvuko, bet daugiau ne, tik su pagalba
O seilytes ir mums labai bega, bet manau dantukam per anksti. Ir kai MPvalgo, kai pasisotina tai taip ikanda, kad labai labai skauda, Ir kramtuka kramto, ir savo sauksciuka.
labas rytas, mamytes
niu mes irgi kumstuka i burna kai susikisam grazu ziureti
niu mes irgi kumstuka i burna kai susikisam grazu ziureti
Labas rytas, mamytes Seilytes bega ir mano kudikeliui, ir ciulptuka jau dazniau kramto nei ciulpia, bet dantukai turbut dar nedygsta, nes labai jau ramus jis pastaruoju metu Mums dar vartytis nelabai iseina, nuo pilvuko ant nugarytes kartais pasiseka apsiversti, o atvirksciai apsiversti dar ne karto nesigavo, tik jau ant soniuko niekaip neapverciu, po sekundes jau guli ant nugarytes sestis jau irgi labai nori, iki paraudonavimo kelia galvyte, bet as neleidziu, dar gerokai per anksti. Zaisliuku vis dar neima i rankytes, suspaudes kumstukus, o kartais atviru delniuku barskina, kalbina juos, bet neima. Ir kol kas vis dar nesulaukiu to gu-gu, jo zodynelyje karaliauja balses. Stengiuosi sau irdoyti, kad nereikia skubinti ivykiu, bet kartais emocijos paima virsu ...
Turiu klausimeli? Reikia eiti lankyti leliuko1men,ka jam nunesti dovanu? Kaipjums atrodo? As suku suku galva ka man pridovanojo, kas labiausiai tiko ir patiko? Ir vis neissirenku. Seima nera labai turtinga, reiktu praktisko daikto. Padekit.
Na o musu sese pririnko daug kastonu, tai dabar veriam karolius,kabinsim ant lovytes, ir dovanu tokius padarysim, tokius buvau padariusi ir kai vyresnele augolabai patikdavo, ir i burnyte vietoj kramtuku.
Na o musu sese pririnko daug kastonu, tai dabar veriam karolius,kabinsim ant lovytes, ir dovanu tokius padarysim, tokius buvau padariusi ir kai vyresnele augolabai patikdavo, ir i burnyte vietoj kramtuku.
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 09, 09:50)
Turiu klausimeli? Reikia eiti lankyti leliuko1men,ka jam nunesti dovanu? Kaipjums atrodo? As suku suku galva ka man pridovanojo, kas labiausiai tiko ir patiko? Ir vis neissirenku. Seima nera labai turtinga, reiktu praktisko daikto. Padekit.
As busiu labai banali, bet man vertingiausia dovana buvo sauskelnes drabuzelius pirkau pati, nes norejosi graziu, o grozi mes visos suprantam skirtingai , zaisliukai dar neaktualus, pinigais duoti kazkaip gal butu keista. Kaip fainai sugalvojot su tais kastonais as esu uz naturaluma (kur imanoma), todel kai buvom Palangoje, nupirkau Motiejukui pirma medini zaisliuka - buratina. neaisku, ar jam patiks, bet pati atsidziaugti negaliu
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 09, 09:50)
is artimu draugu dovanu gavo dazniausiai nuostabiu drabuzeliu zaisliuku adijaliuku i lauka, dar chalata maudynems
o is kitu daugiausiai sauskelniu tik va beda su tom sauskelnem, visi kaip susitare pampers'u priveze, o mano dukryte beria nuo juo, tai nzn kur mes desim...nes dbr tik huggies ir vokiskus naudojam
as pati eisiu lankyti neuzilgo drauges lialiuko ir zado lavinamaji kilimeli nupirkti, radau internete toki nesuper brangu, nes tie is fisher price tai 200lt kainuoja
labas rytas mamytes
noreciau paklausti ar galima lietuvohe isigyti fisher price prekiu ir kur?
HUGGA na manau sesdeti ir stoveti ryskiai per anksti mes jau ant sono apsivercia lengvai o jau snekos turim tai iki soties ir ant mamos barasi net
noreciau paklausti ar galima lietuvohe isigyti fisher price prekiu ir kur?
HUGGA na manau sesdeti ir stoveti ryskiai per anksti mes jau ant sono apsivercia lengvai o jau snekos turim tai iki soties ir ant mamos barasi net