Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

[quote=JurgaSim,2008 10 08, 15:35]
O kokia ta formule yra, labai jau idomu pasidare. nes as ne is aukstuju, tai nesinoretu, kad berniukas butu mazyliukas smile.gif
[/quote
reikia tecio ugi prideti prie mamos ugio ir padalinti is dvieju.
Atsakyti
sveikos mamules biggrin.gif smile.gif mes visa dien lauke praleidom....tik vakare jau salta baisiai buvo...tai greitai gryzom))))
kas del svorio.... tai mes per Du menesius priaugom 3 kg ir 9 cm thumbup.gif biggrin.gif ))))
siandien taip ikiso i burnyte savo kumstuka kad galvojau pasprings......ar jam nesti ten kas ...nesuprantu.....dantuku atrodo dar nenusimato g.gif
ir apsivercia nuo nugaros ant sono....ir nuo pilvo ant nugaros thumbup.gif biggrin.gif va toks bachuriukas 4u.gif mirksiukas.gif
kaz kur Akfak prapuole........seniai nebuvo g.gif tokiais tempais rasymo greitai tema pasibaigs...o jos nera......reikes nauja kurt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 08 spalio 2008 - 20:29
mano sunelis jau irgi pats apsivercia ant sonelio, ir sestis labai nori biggrin.gif , kai pasodinu paemusi uz rankyciu tai dairosi aplinkui issisiepes biggrin.gif
Atsakyti
Nikakate apie tepaliuka smegenims nieko zinok nezinau,bet faktas kaip blynas kad jums jau kalasi dantukas, mes naudojam tepaliuka desnoms "Bonjela". na mano mazylis labai matyti nori sestis nes taip stengiasi,et gaila,kad be kokiu 4 menesiuku nieko nebus blush2.gif
Mazgiuke1 saunuole,kad laikaisi teises 4u.gif jos tikrai pravercia,bent kaip man tai daug praverte ar pas gydytoja ar kur pas drauges nieko neprasai pas nieka,sedai su maziuku nuvarei ir sau laiminga esi thumbup.gif
na pagal formule mano maziukas bus 179cm,didelis bernas,o kazkur intenete skaiciavau tai buvo 185cm biggrin.gif pareis vyras tai ismatuosiu ugi dar karta hihihi.gif
Atsakyti
labas rytas priimkit ir mus,mes esam 3men.ir 4d.
Atsakyti
Labas nauja mamyte ir mazyliuk 4u.gif drinks_cheers.gif

Vakar neuzteko jegu vakare parasyti, tas kosulys visai mane nukamavo. schmoll.gif

Aciu uz informacija apie ausytes, labai pravers.

Sestis ir mes labai norim, kai paduodu rankytes, sedasiir atsistoja, bet man baisu, tai stengiuos, kad nesistotu. thumbup.gif

Mes pirma,antra ir trecia men priaugom po 700gr, man atrode mazokai, bet ji gime milzinuke,tai sake kad uztenka. O ugis musu 64cm. smile.gif

Vartomes ant soniuku, karta apsiverte ir ant pilvuko, bet daugiau ne, tik su pagalba ax.gif

O seilytes ir mums labai bega, bet manau dantukam per anksti. Ir kai MPvalgo, kai pasisotina tai taip ikanda, kad labai labai skauda, Ir kramtuka kramto, ir savo sauksciuka. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
labas rytas, mamytes 4u.gif
niu mes irgi kumstuka i burna kai susikisam biggrin.gif grazu ziureti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes 4u.gif Seilytes bega ir mano kudikeliui, ir ciulptuka jau dazniau kramto nei ciulpia, bet dantukai turbut dar nedygsta, nes labai jau ramus jis pastaruoju metu smile.gif Mums dar vartytis nelabai iseina, nuo pilvuko ant nugarytes kartais pasiseka apsiversti, o atvirksciai apsiversti dar ne karto nesigavo, tik jau ant soniuko niekaip neapverciu, po sekundes jau guli ant nugarytes mirksiukas.gif sestis jau irgi labai nori, iki paraudonavimo kelia galvyte, bet as neleidziu, dar gerokai per anksti. Zaisliuku vis dar neima i rankytes, suspaudes kumstukus, o kartais atviru delniuku barskina, kalbina juos, bet neima. Ir kol kas vis dar nesulaukiu to gu-gu, jo zodynelyje karaliauja balses. Stengiuosi sau irdoyti, kad nereikia skubinti ivykiu, bet kartais emocijos paima virsu ... smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli? Reikia eiti lankyti leliuko1men,ka jam nunesti dovanu? Kaipjums atrodo? As suku suku galva ka man pridovanojo, kas labiausiai tiko ir patiko? Ir vis neissirenku. Seima nera labai turtinga, reiktu praktisko daikto. Padekit.

Na o musu sese pririnko daug kastonu, tai dabar veriam karolius,kabinsim ant lovytes, ir dovanu tokius padarysim, tokius buvau padariusi ir kai vyresnele augolabai patikdavo, ir i burnyte vietoj kramtuku.
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 09, 09:50)
Turiu klausimeli? Reikia eiti lankyti leliuko1men,ka jam nunesti dovanu? Kaipjums atrodo? As suku suku galva ka man pridovanojo, kas labiausiai tiko ir patiko? Ir vis neissirenku. Seima nera labai turtinga, reiktu praktisko daikto. Padekit.

Na o musu sese pririnko daug kastonu, tai dabar veriam karolius,kabinsim ant lovytes, ir dovanu tokius padarysim, tokius buvau padariusi ir kai vyresnele augolabai patikdavo, ir i burnyte vietoj kramtuku.

As busiu labai banali, bet man vertingiausia dovana buvo sauskelnes smile.gif drabuzelius pirkau pati, nes norejosi graziu, o grozi mes visos suprantam skirtingai rolleyes.gif , zaisliukai dar neaktualus, pinigais duoti kazkaip gal butu keista. Kaip fainai sugalvojot su tais kastonais smile.gif as esu uz naturaluma (kur imanoma), todel kai buvom Palangoje, nupirkau Motiejukui pirma medini zaisliuka - buratina. neaisku, ar jam patiks, bet pati atsidziaugti negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 09, 09:50)

is artimu draugu dovanu gavo dazniausiai nuostabiu drabuzeliu 4u.gif zaisliuku thumbup.gif adijaliuku i lauka, dar chalata maudynems thumbup.gif
o is kitu daugiausiai sauskelniu thumbup.gif tik va beda su tom sauskelnem, visi kaip susitare pampers'u priveze, o mano dukryte beria nuo juo, tai nzn kur mes desim...nes dbr tik huggies ir vokiskus naudojam smile.gif
as pati eisiu lankyti neuzilgo drauges lialiuko ir zado lavinamaji kilimeli nupirkti, radau internete toki nesuper brangu, nes tie is fisher price tai 200lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
labas rytas mamytes smile.gif
noreciau paklausti ar galima lietuvohe isigyti fisher price prekiu ir kur?
HUGGA na manau sesdeti ir stoveti ryskiai per anksti biggrin.gif mes jau ant sono apsivercia lengvai 4u.gif o jau snekos turim tai iki soties ir ant mamos barasi net thumbup.gif
Atsakyti