Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

mes pirma men priaugom 1 kg 4u.gif antra tik 700gr, dbr ziuresim kiek busim priaugusios...on del kakojimo, tai mes 2 o kartais net 3 kartus per diena, nors valgom misinuka ax.gif
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif
Noriu pasveikint visas, ko nepasveikinau, su visokiom sukaktim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikutės mamytės naujai prisijungusios mirksiukas.gif
Kaip seniai aš pas jus buvau, taip ilgai kol viską perskaičiau mirksiukas.gif
Savaitgalį buvom biski išlėkę, tai svečiai buvo užklupę, į lauką keliaujam, tokie orai thumbup.gif tai nebuvo kada prisėst su jumis pabendraut mirksiukas.gif
Šnd buvom pas daktariuką, priaugom 800g(6700g) ir + 2cm(61cm), nuo šios savaitės pradėjom dienom valgyt mišinuką, tik naktį maitinu, bet daugiau 140ml nesuvalgo, kas 3val valgom rolleyes.gif
Kakojam kartais kas antrą dieną, kartais kiekvieną, labai viską nori kišti į burnytę, sakau gal irgi dantukai jau nori kaltis, bet gydytoja sakė, kad per anksti ir net nepažiūrėjo schmoll.gif
Atsakyti
as jauciu, ad mano dukryte su mociutes pagalba apsiverte biggrin.gif
bet mociute nesako biggrin.gif tikina, kad pati dukryte, savarankiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 08, 18:01)
mes pirma men priaugom 1 kg 4u.gif  antra tik 700gr, dbr ziuresim kiek busim priaugusios...on del kakojimo, tai mes 2 o kartais net 3 kartus per diena, nors valgom misinuka ax.gif

na mes pirma menesiuka priaugom 800 gramu, antra menesiuka 1050gramu. nors cia mums tikrino kaip gime po 6 dienu,paskiui 15 dienu kaip buvo,paskiui 3 savaites ir viena dienuke kaip buvo,paskiui 8 savaiciu ir dabar eisime biggrin.gif
Atsakyti
Na mes pirma menesiuka priaugom 1.500kg. Antra 0.800kg. ir trecia tik 0.400kg.
Atsakyti
mes pirma menesi priaugom 1.900 antra 800gr.sunelis per savo judruma apsivercia jau ant pilvuko,tai ir vartomes as ji ant nugaros,jis ant pilvo.
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 08, 18:02)
Labas mamytės 4u.gif
Noriu pasveikint visas, ko nepasveikinau, su visokiom sukaktim 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sveikutės mamytės naujai prisijungusios mirksiukas.gif
Kaip seniai aš pas jus buvau, taip ilgai kol viską perskaičiau mirksiukas.gif
Savaitgalį buvom biski išlėkę, tai svečiai buvo užklupę, į lauką keliaujam, tokie orai thumbup.gif tai nebuvo kada prisėst su jumis pabendraut mirksiukas.gif
Šnd buvom pas daktariuką, priaugom 800g(6700g) ir + 2cm(61cm), nuo šios savaitės pradėjom dienom valgyt mišinuką, tik naktį maitinu, bet daugiau 140ml nesuvalgo, kas 3val valgom rolleyes.gif
Kakojam kartais kas antrą dieną, kartais kiekvieną, labai viską nori kišti į burnytę, sakau gal irgi dantukai jau nori kaltis, bet gydytoja sakė, kad per anksti ir net nepažiūrėjo schmoll.gif

tai pati graziai perbrauk per desnukes ir pajausi gal kazka,paziurek ar pabrinke desnukes
Atsakyti
Sveikinu mamytes su graziomis sukaktimis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o mazylius su pasiekimais!
Maniske pirma men.priaugo 1kg,antra-1kg100g,o dabar dar nebuvome pasisverti.Labai gerai,kad parasome apie mazyliu svori,galima palyginti.As jau maniau,kad manoji bus tikra storuliuke,nes svoris dabar turetu buti apie 6kg bigsmile.gif O ant sonuko dar neapsivercia,dabar dar tik galvyte tvirtai laiko guledama ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
Mes tai per 1mėn priaugom 1400g, per 2mėn. 1300g, o per šį kaip jau rašiau 800g, bet gydytoja sakė viskas gerai, pažiūrėjo pagal lentelę telpam į normas ax.gif
O apsivers mano pupa tai nemoka dar blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 08, 20:36)
tai pati graziai perbrauk per desnukes ir pajausi gal kazka,paziurek ar pabrinke desnukes

Nu kad atrodo nieko nesijaučia, bet kaip jinai mano pirštą kai ikišu kandžioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 08, 19:33)
Mes tai per 1mėn priaugom 1400g, per 2mėn. 1300g, o per šį kaip jau rašiau 800g, bet gydytoja sakė viskas gerai, pažiūrėjo pagal lentelę telpam į normas ax.gif
O apsivers mano pupa tai nemoka dar blush2.gif
Papildyta:
Nu kad atrodo nieko nesijaučia, bet kaip jinai mano pirštą kai ikišu kandžioja schmoll.gif

ar daug seiliojasi? ar grauzia? jeigu taip tai reiskia kad jau kalasi kazkur dantukas,siaip labai skauda jiems kaip is kaulo kalasi
Atsakyti
nu žinok doduklabai seilėjasi, ir sakau kai ikišu pirštą labai kandžioja, o g.gif gal ką jai nupirkt patept ant smegenėlių
Atsakyti
sveikos!!! mirksiukas.gif viena diena neiseina cia ateit tai taip nervuojuosi...nu va galvoju,vel reiks valanda sedet kol viska perskaitysiu biggrin.gif super,kad taip bendraujam visos!!! thumbup.gif o mano mazius jau sestis bando! blink.gif kelia galvyte kaip reikiant.pirstukus savo ikisi in jo delniukus,isikabina ir jau bando sestis,galva kelia,stena!nu taip juokinga biggrin.gif skuba mazius augti....jau 4menesiu sedes turbut ax.gif saunuoliukas...o mamyte pagaliau teises pradejo laikytis 4u.gif tempiau tempiau ir pagaliau prisiruosiau...ziema bijociau vazinet smile.gif tai reik dabar,nes vasara vestuves planuojam,tai reiks visur vazinet,planuot,tai reikes labai.dabar tik susirase dar esam.kartu su krikstynom darysim smile.gif bus smagu ax.gif
graziai pabuna mazius su teveliu,palieku porai valandeliu.tikiuosi taip ir toliau maziukas mamyte isleis 4u.gif poto galesim kartu visur gastroliuot thumbup.gif
Atsakyti