Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(megyte @ 2008 10 07, 13:08)
o as paguldziusi ant soniuko atsikelusi dazniausiai randu ji atsigulusi ant nugarytes biggrin.gif

na ir mano vartaliojasi kaip nezinau kas,tai kartais apdedu is sonu ka nors kad netycia neapsiverstu and pilvuko biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte kaip paguldau miegoti, taip ir ryte randu 4u.gif
as irgi bijodavau, kad nuspausiu, bet mamos instinkas toks stiprus, kad net rankytes niekada nesu prigulusi ax.gif
pasizadejau sau, kad kai dukrytei sueis 3 men pradesiu guldyti i lovyte ax.gif
del atpylinejimo sako, kad nuo netaisyklingo maitinimo arba kad per daug, bet buna atveju, kad atpylineja del neaiskiu priezasciu...mano drauge per maitinima suduodavo 200ml misinuko, tai 100ml atpildavo doh.gif ir taip gan ilga laika...

Papildyta:
negaliu patiketi, jau beveik 14 val o mano dukryte dar miega 4u.gif biggrin.gif
ir dar stai toki kl turiu...ar jus kamuoja diegliukai? doh.gif
vakar manoji taip klyke verysad.gif nezinau ka daryti...ir lektuveliu skraidom ir pilvuka stengiuosi masazuoti, bet nelabai pavyksta, nes spardosi smarkiai, ir silta kompresiuka dedu doh.gif vis tas pats...
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavo drauge per daug duodavo misinuko tokiam leliukiui,anksciau jau rasiau kaip reikia duoti kad neatpiltu.dabar 7 menesiuku vaikiui duoda 240 ml ir jis neatpila,o cia tokiam leliukiui tiek duoda,isprotejo jinai gal. ir jeigu atpilineja be priezasties tai kazkas negerai su skrandziu ir reikia kreiptis pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 07, 13:26)
Labukas biggrin.gif pirmiausia didziausi sveikinimai braskei1977 ir jos dukrytei su 3 menesiuku biggrin.gif  happybday.gif
mano maziukas jau antra naktis kazkodel keliasi daznai, seniau keldavosi tik viena karta, o dabar atrodo tik uzmiegu ir vel jis valgyti praso doh.gif .Ligonineje vaikuti guldydavausi prie saves, nes po cezario netaip jau ir lengva budavo is lovos islipti biggrin.gif, o kai parsivezem namo tai lovyteje miega, tik diena mano lovoje kartais pamiega biggrin.gif

Aciu megyte!!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 07, 14:40)
mano dukryte kaip paguldau miegoti, taip ir ryte randu 4u.gif
as irgi bijodavau, kad nuspausiu, bet mamos instinkas toks stiprus, kad net rankytes niekada nesu prigulusi ax.gif
pasizadejau sau, kad kai dukrytei sueis 3 men pradesiu guldyti i lovyte ax.gif
del atpylinejimo sako, kad nuo netaisyklingo maitinimo arba kad per daug, bet buna atveju, kad atpylineja del neaiskiu priezasciu...mano drauge per maitinima suduodavo 200ml misinuko, tai 100ml atpildavo doh.gif  ir taip gan ilga laika...

Papildyta:
negaliu patiketi, jau beveik 14 val o mano dukryte dar miega 4u.gif  biggrin.gif
ir dar stai toki kl turiu...ar jus kamuoja diegliukai? doh.gif
vakar manoji taip klyke verysad.gif  nezinau ka daryti...ir lektuveliu skraidom ir pilvuka stengiuosi masazuoti, bet nelabai pavyksta, nes spardosi smarkiai, ir silta kompresiuka dedu doh.gif  vis tas pats...
user posted image
user posted image

Zinau ta malonuma Agnestar. schmoll.gif Mum ir taip daznai buna, kad niekas nepadeda nuo diegliuku.
Atsakyti
kovai su diegliais yra daug priemoniu. pabandykite:
* Pries kiekviena zindyma mazyli paguldykite ant pilvo. stipresni pilvo sieneles raumenys padeda zarnu judesiams ir todel diegliai susilpneja.
*praejus 30 min po zindymo,ypac tuo met,kai pucia pilvuka,ji pamasazuokite.masazuojami lygieji zarnu raumenys del odos - visceralinio reflekso atsipalaiduoja ir dujos bei ismatos lengviau pasisalina
*kudiki panesiokite pasigulde ant rankos taip,kad jo galva guletu ant jusu delno,liemuo ant dilbio,o kojos - kurioje nors alkunes puseje.
*ramina judesiai,panasus i soki,kai jie atliekami trujose plokstumose: aukstyn - zemyn,desine - kairen,pirmyn - atgal.
*kudikis aprimsta laikomas priglaustas prie siltos suaugusio krutines,ypac kairiosios puses. laikykite vaikuti tvirtai,taciau laisvai priglausta taip,kad jis jaustu sirdies plakima ir kvepavima.taip laikydami mazyli su juo ritmingai,60-60 taktu per minute sokite darydami judesius jau minetose 3-jose plostumose.judesysaukstyn-zemyn geriausia pavyksta kai einate perkeldami svori nuo pedos pirstu ank kulno ir atvirksciai,kiekviena karta truputi pasikeldami.
*po zindymo leiskite kudikiui atsirugti,leiskite tai daryti ir zindymo metu
*pameginkite mazyli maitinti taip,kad stovedami ar vaiksciodami galetumete su mazyliu pasiubuoti kaip laikrodzio svytuokle
*padeda siluma: siltas jusu delnas ant pilvuko,ranksluostis ar elektrine sildykle,veikianti paciu maziausiu galingumu,kudikis aprimti,kai stipriai suvystysite i silta paklode
Atsakyti
Braskes leliukui skanaus torto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lekiam toliau skinti obuoliu su mazyle.
Atsakyti
mes ka tik lauko))) pramiegojo 4 val thumbup.gif 4u.gif .....oras thumbup.gif net karst)))
kai degliukai labai jau vargina pabandykit Iburkol zvakutes) padeda mirksiukas.gif tai homeopatinis vaistas..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 07, 16:28)
mes ka tik lauko))) pramiegojo 4 val thumbup.gif  4u.gif .....oras  thumbup.gif net karst)))
kai degliukai labai jau vargina pabandykit Iburkol zvakutes) padeda mirksiukas.gif  tai homeopatinis vaistas..... smile.gif

as manau pirmiausia reikia is bandyti visus budus kaip kovoti su diegliukais,o tik paskiui griebtis vaistu,visi gydytojai taip paciai pataria
Atsakyti
valio mano mazius siandien pirma karta pats apsiverte ant sonelio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
braske 1977 su gimtadieniuku 4u.gif biggrin.gif
mes katik is lauko biggrin.gif oras thumbup.gif dbr valgom ir gal dar reiketu iseiti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(megyte @ 2008 10 07, 17:22)
valio mano mazius siandien pirma karta pats apsiverte ant sonelio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinam sveikinam su tookiu pasiekimu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz sveikinimus!!!! 4u.gif Mes ir laukuti isbuvom 3valandeles. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 07, 14:39)
kovai su diegliais yra daug priemoniu. pabandykite:
* Pries kiekviena zindyma mazyli paguldykite ant pilvo. stipresni pilvo sieneles raumenys padeda zarnu judesiams ir todel diegliai susilpneja.
*praejus 30 min po zindymo,ypac tuo met,kai pucia pilvuka,ji pamasazuokite.masazuojami lygieji zarnu raumenys del odos - visceralinio reflekso atsipalaiduoja ir dujos bei ismatos lengviau pasisalina
*kudiki panesiokite pasigulde ant rankos taip,kad jo galva guletu ant jusu delno,liemuo ant dilbio,o kojos - kurioje nors alkunes puseje.
*ramina judesiai,panasus i soki,kai jie atliekami trujose plokstumose: aukstyn - zemyn,desine - kairen,pirmyn - atgal.
*kudikis aprimsta laikomas priglaustas prie siltos suaugusio krutines,ypac kairiosios puses. laikykite vaikuti tvirtai,taciau laisvai priglausta taip,kad jis jaustu sirdies plakima ir kvepavima.taip laikydami mazyli su juo ritmingai,60-60 taktu per minute sokite darydami judesius jau minetose 3-jose plostumose.judesysaukstyn-zemyn geriausia pavyksta kai einate perkeldami svori nuo pedos pirstu ank kulno ir atvirksciai,kiekviena karta truputi pasikeldami.
*po zindymo leiskite kudikiui atsirugti,leiskite tai daryti ir zindymo metu
*pameginkite mazyli maitinti taip,kad stovedami ar vaiksciodami galetumete su mazyliu pasiubuoti kaip laikrodzio svytuokle
*padeda siluma: siltas jusu delnas ant pilvuko,ranksluostis ar elektrine sildykle,veikianti paciu maziausiu galingumu,kudikis aprimti,kai stipriai suvystysite i silta paklode

mes viska kas cia surasyta isbandem schmoll.gif ir nieko verysad.gif
na as tikiuosi, kad greitai jie mums praeis... g.gif
Atsakyti