Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

labas rytas))) mes irgi gerai miegojom)).....atsikele tik 3 o paskui 8.30 thumbup.gif )))) db vel miega......ruosiames i lauka)) zada gera ora 4u.gif
mazius miega siaip lovyteje.....tik poryciais pasiimu pas save...... smile.gif
Atsakyti
O mudvi megam kartu nuo gimimo, pradejom jau ligoninej, nes buvo sunku laipiot is lovos del siuvimu( dukra gime4610 ,o pagimdziau pati), o kai grizom namo buvo sunku i antra auksta nesti, nes lovyte virsuj,tai likom pirmam ir miegam kartu. Taip pasitarem su vyru ir nusprendem, kad taip mums geriau,patogiau, ir kai maitinti reikia prisikisu ir viskas, neissibudina, kad ir daznai valgo nepavargstu. smile.gif
Atsakyti
Miega mano katukas dbr truputi 4u.gif
o mes nuo pirmu dienu kartu g.gif nezinau kaip atpratinti reikes...pirmom naktim bijodavau ja viena lovytej guldyti,kad neuzspringtu, nes atpylinedavo. tai tiek ir pakako...dbr nakti miega, rankyte tik pajudina, jei manes salia nepajaucia iskart atsimerkia doh.gif vargo turesiu kol atpratinsiu...
Atsakyti
As dar ir del to priesaves guldau, kad drauges mazylis isipainiojo i uzvalkala ir uzduso,tai man ramiau kai kartu.
Agnestar,ojus vis dar atpilat? mes taip,kita diena jau ir maziau, o kita diena fontanais, jau todel ir kieta maista pradejau duoti, banano truputi,obuolio,jau reiks ir darzoviu truputi duoti, sakau galnuo to pageres.
Su lauku dar valandele pakentesimir eisim.

Atsakyti
[quote=HUGGA,2008 10 07, 11:31]
As dar ir del to priesaves guldau, kad drauges mazylis isipainiojo i uzvalkala ir uzduso,tai man ramiau kai kartu.
Agnestar,ojus vis dar atpilat? mes taip,kita diena jau ir maziau, o kita diena fontanais, jau todel ir kieta maista pradejau duoti, banano truputi,obuolio,jau reiks ir darzoviu truputi duoti, sakau galnuo to pageres.
Su lauku dar valandele pakentesimir eisim.
[/quot

kol maitinau pati, tai atpylinedavo...ohoho...budavo ir fontanu ir pro nosyte doh.gif
o dbr kai jau misinuka duodu viskas susitvarke 4u.gif mums gydytoja irgi jau liepe bananu duoti.
del miegojimo kartu, tai as dar prisiskaiciau, kad vaikai mirsta miegodami, tai is viso doh.gif pirmom naktim tai pasiguldydavau ir nakti klausydavausi ar kvepuoja kas koki pusvalandi.
begsim ir mes i lauka, kai tik pabus 4u.gif nors mane ligos puola ir taip baisu, kad dukrytes neuzkresciau, sloga baisi verysad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labukas biggrin.gif pirmiausia didziausi sveikinimai braskei1977 ir jos dukrytei su 3 menesiuku biggrin.gif happybday.gif
mano maziukas jau antra naktis kazkodel keliasi daznai, seniau keldavosi tik viena karta, o dabar atrodo tik uzmiegu ir vel jis valgyti praso doh.gif .Ligonineje vaikuti guldydavausi prie saves, nes po cezario netaip jau ir lengva budavo is lovos islipti biggrin.gif, o kai parsivezem namo tai lovyteje miega, tik diena mano lovoje kartais pamiega biggrin.gif
Atsakyti
o man ligoninej lelyte tik pamaitinti atnesdavo verysad.gif
nes negaledavau net pati vandens atsigerti, o ka jau kalbeti apie kudikio laikyma,tai savo auksa tik grizusi namo dorai ant ranku paemiau...nors as namo issiprasiau 3 d po operacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 07, 11:36)
o man ligoninej lelyte tik pamaitinti atnesdavo verysad.gif
nes negaledavau net pati vandens atsigerti, o ka jau kalbeti apie kudikio laikyma,tai savo auksa tik grizusi namo dorai ant ranku paemiau...nors as namo issiprasiau 3 d po operacijos  doh.gif

man tai antra diena po operacijos jau paliko leliuka palatoje, sunku buvo ziauriai atsikelti negali visur skauda, o dar maziuka reikia priziureti biggrin.gif , mane laike ligonineje 8 dienas nes i gimda kazkokia infekcija isimete, tai namie jau lengviau buvo, nes lygonineje kaip ir atsigavau trupuciuka biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamyte smile.gif

na sia nakti maziukas mano issimiegojo gerai,bet as kazkodel prastai verysad.gif na mes pirmomis dienomis miegodavome kartu,o dabar jau lopsyje miegame,nenoriu pripratinti kartu miegoti,nes bijau,kad kaip miegosime kartu tai dar ka padarysiu,nes kietai miegu. tai pabijojau. geriau dazniau atsikeliu patikrinti. na o kaip maitinimas isikeliu i lova,pamaitinu ir vel atgal i lopsi. na cia paskaiciau kad kai kurios kartu miega nes bijo del atpylinejimu,tai kiek zinau mums gydytoja sake kad reikia galvyte ant sono pasukti,bet maniskis pats sukineja. na kaip suprati kudikiai mirsta?
Atsakyti
buna tokiu atveju kad kudikiai neaisku nuo ko mirsta, kazkur iki puses metuku, ir gydytojai niekaip neranda priezasciu doh.gif , skaiciau kad daznas kudikiu guldymas ant nugarytes sumazina savaimines kudikiu mirties rizika.As nakti savo leliu visada guldau ant soniuko, kad atpyles neuzspringtu, bet dazniausiai girdziu kai jis atpila tai greitai ir nueinu prie jo.
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 07, 12:50)
buna tokiu atveju kad kudikiai neaisku nuo ko mirsta, kazkur iki puses metuku, ir gydytojai niekaip neranda priezasciu doh.gif , skaiciau kad daznas kudikiu guldymas ant nugarytes sumazina savaimines kudikiu mirties rizika.As nakti savo leliu visada guldau ant soniuko, kad atpyles neuzspringtu, bet dazniausiai girdziu kai jis atpila tai greitai ir nueinu prie jo.

pfu pfu mano niekada nakti neatpila,bet jeigu paguldau as ant sonuko tai nakti randu ant kito sono beveik pasivertusi.jisai lopsyje kaip vijurkas sukinejasi.
Radau knygoje parasyta apie atpylinejimus ir ka daryti: neatpylines jeigu bus teisinga zindymo technika,jeigu atpylineja misisniais maitinamas kudikis,stenkites maitinti letai,dazniau ir po nedaug. kai kudikis suvalgo 90 ml. misinio,padekite atsirugti,tada maitinkite toliau,po kitu 90 ml. "atrauginkite" vel. pagal PSO rekomendacijas,nezindomas mazylis turetyu buti matinimas sauskteliu.kudikiai nustoja atpylineti nuo 6-8 men.kaip pradeda gerai sedeti ir valgyti tirsta maista.
o atpylineja del to,kad valgydami prisiryja oro arba suvalgo daugiau pieno negu telpa ju skrandyje
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 07, 12:04)
pfu pfu mano niekada nakti neatpila,bet jeigu paguldau as ant sonuko tai nakti randu ant kito sono beveik pasivertusi.jisai lopsyje kaip vijurkas sukinejasi.
Radau knygoje parasyta apie atpylinejimus ir ka daryti: neatpylines jeigu bus teisinga zindymo technika,jeigu atpylineja misisniais maitinamas kudikis,stenkites maitinti letai,dazniau ir po nedaug. kai kudikis suvalgo 90 ml. misinio,padekite atsirugti,tada maitinkite toliau,po kitu 90 ml. "atrauginkite" vel. pagal PSO rekomendacijas,nezindomas mazylis turetyu buti matinimas sauskteliu.kudikiai nustoja atpylineti nuo 6-8 men.kaip pradeda gerai sedeti ir valgyti tirsta maista.
o atpylineja del to,kad valgydami prisiryja oro arba suvalgo daugiau pieno negu telpa ju skrandyje

o as paguldziusi ant soniuko atsikelusi dazniausiai randu ji atsigulusi ant nugarytes biggrin.gif
Atsakyti