Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(HUGGA @ 2008 10 06, 16:28)
tai jau tikrai po ilgos pertarukos gimdei  ar vyresnele padeda mamytei? 
zinoma padeda, tiek kiek paprasau,kartais pritingi, bet sese myli be galo, visada ryte, ar is mokyklos pirmiausia pas sese, turi pabuciuoti, pamyluoti,panesioti, tik pampersu keisti nenori, bet tai ir ne jos darbas.

na tada saunuole jusu vyresnele 4u.gif ir tau lengviau,kada padeda smile.gif na ar einate i baseina su mazaisiais? mes labai noretume eiti,bet persikele i kita gala Islandijos tai nezinau dabar ar yra kas nors ar nea. g.gif
Atsakyti
Sveikutes, tikiuosi jog ir mane priimsite i savo buri 4u.gif Mano mazutei 2,5 men.

Tuo paciu noriu paklausti ar nors kartais atitrukstat nuo savo mazuju dziaugsmeliu?
Nuo sedejimo kiaura para namie jauciu, kad padeda ciuozti stogas blink.gif Mano mazoji tikras rankinukas, net miegodama karts nuo karto nubunda apsidairyti kas salia jos, jeigu as - miegam toliau, jeigu tetis arba nieko - skandalas. Viena praktiskai nebuna, visa laika kartu su manim, istisai ant ranku. O as labai pavargau ne fiziskai, bet psichologiskai. Lyg tycia mazoji su vyru visai nenori buti, nezinau kas jai yra, bet jeigu nori vaika pravirkdyti duok teciui... doh.gif, kartais taip norisi duoti teciui vaika i rankas, o paciai nors valandelei istrukti, kad ir i kiema ant suoliuko, bet VIENAI, tik vaiko gaila, nes zinau, kad verks... o gal tai vienintelis budas ismokyti teti ir dukra bendrauti...
Atsiprasau, kad taip slogiai, uzejo savigailos minute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 10 06, 16:47)
Sveikutes, tikiuosi jog ir mane priimsite i savo buri 4u.gif Mano mazutei 2,5 men.

Tuo paciu noriu paklausti ar nors kartais atitrukstat nuo savo mazuju dziaugsmeliu?
Nuo sedejimo kiaura para namie jauciu, kad padeda ciuozti stogas  blink.gif Mano mazoji tikras rankinukas, net miegodama karts nuo karto nubunda apsidairyti kas salia jos, jeigu as - miegam toliau, jeigu tetis arba nieko - skandalas. Viena praktiskai nebuna, visa laika kartu su manim, istisai ant ranku. O as labai pavargau ne fiziskai, bet psichologiskai. Lyg tycia mazoji su vyru visai nenori buti, nezinau kas jai yra, bet jeigu nori vaika pravirkdyti duok teciui... doh.gif, kartais taip norisi duoti teciui vaika i rankas, o paciai nors valandelei istrukti, kad ir i kiema ant suoliuko, bet VIENAI, tik vaiko gaila, nes zinau, kad verks... o gal tai vienintelis budas ismokyti teti ir dukra bendrauti...

Smagu,kad prisijungei drinks_cheers.gif
Mes tai dziaugiames teti pamate. Turi pratinti pabuti ir su teciu, nes tikrai stogas.........
As kai pajuntu jog pasilgau bendravimo, tai i vezima ir lekiupas bendradarbes, ar pas draugu.

DODUKUI
mes i baseina neinam nesmums l. toli. Geriau i miska nuvaziuojam ar i poilsiaviete prie vandens.
Atsakyti

Nuo sedejimo kiaura para namie jauciu, kad padeda ciuozti stogas  blink.gif Mano mazoji tikras rankinukas, net miegodama karts nuo karto nubunda apsidairyti kas salia jos, jeigu as - miegam toliau, jeigu tetis arba nieko - skandalas. Viena praktiskai nebuna, visa laika kartu su manim, istisai ant ranku. O as labai pavargau ne fiziskai, bet psichologiskai. Lyg tycia mazoji su vyru visai nenori buti, nezinau kas jai yra, bet jeigu nori vaika pravirkdyti duok teciui... doh.gif, kartais taip norisi duoti teciui vaika i rankas, o paciai nors valandelei istrukti, kad ir i kiema ant suoliuko, bet VIENAI, tik vaiko gaila, nes zinau, kad verks... o gal tai vienintelis budas ismokyti teti ir dukra bendrauti...

Sveika prisijungus prie musu smile.gif visas mes mamytes priimame biggrin.gif
tai gal mazoji teti mazai mato? ir pas mus panasi problema,tik jau dabar teti pripazista ir jau sypsosi kaip pamato,tiesiog dazniau teciui reikia buti salia,kaip pabunda,kaip verkia,arba badyti paciam uzmigdyti,mes taip dareme. man irgi kartais atrodo stogas ciuozia,kaip visa laika viena esu,bet paziuriu i maziuka ir vel stogas atgal atvaro biggrin.gif kaip mazoji uzmiega pabandyk pamedituoti,arba nors bet 5 minutem i vonia ilysk karsta,as taip darau,ir kazkaip tas stresas nusiima.aisku norisi ilgiau paguleti,bet...
Atsakyti

Labutis,jeigu tave kiek nors paguos,tai man tas jausmas labai gerai zinomas.Buna dienu,kad pratrukstu ir apsiverkiu. verysad.gif
Taip labai noretusi kur nors islekti.Bet deja,deja ... Mano pupa uzsispyrusi visai nenori sedeti keduteje.Pradejau ieskoti kitos kedutes,gal si jai nepatogi.
Tai pas mus keliones aplink namus su vezimuku.Guodziu save,kad tai laikina mirksiukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(edit @ 2008 10 06, 15:46)
Sveikos mamytes ir ju mazi stebukleliai!Noriu ir as prie jusu prisijungti,labai smagu dalintis patirtimi,nes daug visokiu neaiskumu kyla auginant mazyle.Mano vyresnelei jau 5m.tai antraja auginant is naujo viska mokausi biggrin.gif O mazylei jau 2men.ir 23d.-labai jau megsta bendrauti smile.gif -tikra plepute.Kumstukai t.p.labai skanus ir burnyteje daznai apsilanko biggrin.gif

Sveika prisijungusi! 4u.gif
As cia irgi naujoke. clap_1.gif
Atsakyti
kaip saunu,kad tiek daug mamyciu ir leliuku prisijunge cia 4u.gif
Atsakyti
[quote=braske1977,2008 10 06, 13:23]
Sveika prisijungus edit. 4u.gif Manoji ir labai plepi. biggrin.gif

Labai aciu,kad taip siltai priimate biggrin.gif .Idomu ar ir berniukai buna plepuciai? smile.gif
Atsakyti
Labukas naujos mamytes biggrin.gif as irgi cia nelabai seniai prisijungiau, visos mamytes labai siltai prieme biggrin.gif 4u.gif .Zinokit berniukai irgi plepuciai, bent mano kleckas tai sneka ir diena ir nakti biggrin.gif , kai atsikelia pavalgyti nakti, kol as jam pakeiciu pamperi tai taip sneka kad net man miegai issilaksto biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Labai aciu,kad taip siltai priimate biggrin.gif .Idomu ar ir berniukai buna plepuciai? smile.gif
[/quote]

Sveika 4u.gif Plepuciai ir berniukai, na, bent jau maniskis mirksiukas.gif dabar juk toks ju amziaus tarpsnis,kai mokosi leisti ivairius garsiukus. Yapc graziai bendrauja teciu, kai sis grizta is darbo smile.gif
Atsakyti
pas mus irgi buvo problemele su teciu, nelabai daznai ji mate tai ir nenoredavo su juom buti, dabar jau pamazu priprato, tai ir sypsosi teciui ir ant ranku pabuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 06, 17:49)
pas mus irgi buvo problemele su teciu, nelabai daznai ji mate tai ir nenoredavo su juom buti, dabar jau pamazu priprato, tai ir sypsosi teciui ir ant ranku pabuna biggrin.gif

na ir manu turtukas plepa isvien smile.gif tai kad vienai neatsibostu namie tai papliotkinu ir as su mazuoju kartu thumbup.gif na mes irgi sunkiai pripratinome maziuka prie tecio,bet mums pavyko clap.gif
Atsakyti
sedi mano mazius supamojoj kedutej, ziuri i uzdegta lempa ir kalbina ja biggrin.gif labai jau jis megsta svieseles biggrin.gif
Atsakyti