QUOTE(det @ 2008 10 06, 16:47)
Sveikutes, tikiuosi jog ir mane priimsite i savo buri
Mano mazutei 2,5 men.
Tuo paciu noriu paklausti ar nors kartais atitrukstat nuo savo mazuju dziaugsmeliu?
Nuo sedejimo kiaura para namie jauciu, kad padeda ciuozti stogas
Mano mazoji tikras rankinukas, net miegodama karts nuo karto nubunda apsidairyti kas salia jos, jeigu as - miegam toliau, jeigu tetis arba nieko - skandalas. Viena praktiskai nebuna, visa laika kartu su manim, istisai ant ranku. O as labai pavargau ne fiziskai, bet psichologiskai. Lyg tycia mazoji su vyru visai nenori buti, nezinau kas jai yra, bet jeigu nori vaika pravirkdyti duok teciui...
, kartais taip norisi duoti teciui vaika i rankas, o paciai nors valandelei istrukti, kad ir i kiema ant suoliuko, bet VIENAI, tik vaiko gaila, nes zinau, kad verks... o gal tai vienintelis budas ismokyti teti ir dukra bendrauti...
Atsiprasau, kad taip slogiai, uzejo savigailos minute
Sveika prisijungus prie musu
visas mes mamytes priimame
tai gal mazoji teti mazai mato? ir pas mus panasi problema,tik jau dabar teti pripazista ir jau sypsosi kaip pamato,tiesiog dazniau teciui reikia buti salia,kaip pabunda,kaip verkia,arba badyti paciam uzmigdyti,mes taip dareme. man irgi kartais atrodo stogas ciuozia,kaip visa laika viena esu,bet paziuriu i maziuka ir vel stogas atgal atvaro
kaip mazoji uzmiega pabandyk pamedituoti,arba nors bet 5 minutem i vonia ilysk karsta,as taip darau,ir kazkaip tas stresas nusiima.aisku norisi ilgiau paguleti,bet...
Arba valgai kiek nori, arba atrodai kaip nori