Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(megyte @ 2008 10 06, 08:27)
mums irgi siule, jis mokamas ir gana nepigiai kainuoja, vis dar galvoju ar verta ar neverta skiepyti.

sveikinam Megyte ir jos suneli su 3 menesiuku thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolikas: 06 spalio 2008 - 09:50
Pastebejau, kad mes cia vyriasi, bet visai nenoriu pereit i kita menesiuka, kai sueis 4 men, tai gal. Zinau, kad skaiciuoja kitaip cia,bet pasiziurejau i 4 men, taimes ten biski per mazi.
Ir Dodukas kazkur ilgai dinges.
Atsakyti
aciukas mamytes biggrin.gif , mano kleckiukas sia nakti man ramybes nedave g.gif , kelesi tris kartus valgyti ir dabar nemiega, zaidzia su zaisliukais biggrin.gif
Pirksim torta siandien valioo thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 06, 11:51)
aciukas mamytes biggrin.gif , mano kleckiukas sia nakti man ramybes nedave g.gif , kelesi tris kartus valgyti ir dabar nemiega, zaidzia su zaisliukais biggrin.gif
Pirksim torta siandien valioo thumbup.gif  essen.gif

SVEIKINAME !:birthday:
Kaip smagu ,kad galime svesti kiekviena menesiuka. biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 06, 11:24)
Pastebejau, kad mes cia vyriasi, bet visai nenoriu pereit i kita menesiuka, kai sueis 4 men, tai gal. Zinau, kad skaiciuoja kitaip cia,bet pasiziurejau i 4 men, taimes ten biski per mazi.
    Ir Dodukas kazkur ilgai dinges.

Sveikos mamytes smile.gif
Na va as jau cia biggrin.gif tevelis musu laisvas buvo sekmadieni,tai visi praleidome diena thumbup.gif tiksliau mamyte ilsejosi,o tevelis buvo aukle biggrin.gif sake tevelis tokia proga palepinsiu savo mazuosius 4u.gif pas mus siandien bjaurokas oras,tai galvoju gal ir eisime veliau i lauka g.gif
Megyte sveikiname ir mes jus su 3 menesiuku happybday.gif happybday.gif
tu teisi Hugga,kad nesinori pereiti is cia niekur,tokios mielos mamytes susirinke ir manau susibendrave esame cia visos thumbup.gif gal einame visos kartu blush2.gif neliudesime nei viena blush2.gif
Atsakyti
pritariu Dodukui, jau kai eisim tai eikim kartu. Buvom lauke, saulyte nusvito. Smagu, bet.............kaimyno bites nutruko nuo pavadelio........pilnas musu kiemas, tai grizom kambarin,atsilapojom smile.gif langus ir miegam atseit lauke smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 06, 13:14)
pritariu Dodukui, jau kai eisim tai eikim kartu. Buvom lauke, saulyte nusvito. Smagu, bet.............kaimyno bites nutruko nuo pavadelio........pilnas musu kiemas, tai grizom kambarin,atsilapojom  smile.gif langus ir miegam atseit lauke smile.gif  thumbup.gif

Gera kaimyna turite,reikia pabarti ryskiai kaimyna schmoll.gif na va bet vis tiek kazka sugalvojote ir sau puciate i aki toliau thumbup.gif na pas mus dar tik puse 11 tai dar namie sediniuojam,per pietus eisime i lauka,nors as apsalau lupas,visos apsaso,tai ne maziuko pabuciuoti negaliu aggressive.gif cray.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ju mazi stebukleliai!Noriu ir as prie jusu prisijungti,labai smagu dalintis patirtimi,nes daug visokiu neaiskumu kyla auginant mazyle.Mano vyresnelei jau 5m.tai antraja auginant is naujo viska mokausi biggrin.gif O mazylei jau 2men.ir 23d.-labai jau megsta bendrauti smile.gif -tikra plepute.Kumstukai t.p.labai skanus ir burnyteje daznai apsilanko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edit @ 2008 10 06, 15:46)
Sveikos mamytes ir ju mazi stebukleliai!Noriu ir as prie jusu prisijungti,labai smagu dalintis patirtimi,nes daug visokiu neaiskumu kyla auginant mazyle.Mano vyresnelei jau 5m.tai antraja auginant is naujo viska mokausi biggrin.gif O mazylei jau 2men.ir 23d.-labai jau megsta bendrauti smile.gif -tikra plepute.Kumstukai t.p.labai skanus ir burnyteje daznai apsilanko biggrin.gif

drinks_cheers.gif Sveika prisiungusi, cia pas mus smagu. 4u.gif As taip pat auginu plepute, gali nevalgyti, bet paplepeti butinai. O as gimdziau po 11 metu pertraukos. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edit @ 2008 10 06, 15:46)

Sveika prisijungus prie musu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 06, 16:09)
drinks_cheers.gif  Sveika prisiungusi, cia pas mus smagu.  4u.gif As taip pat auginu plepute, gali nevalgyti, bet paplepeti butinai. O as gimdziau po 11 metu pertraukos. smile.gif  smile.gif  smile.gif

tai jau tikrai po ilgos pertarukos gimdei smile.gif ar vyresnele padeda mamytei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edit @ 2008 10 06, 16:46)

Sveika prisijungus edit. 4u.gif Manoji ir labai plepi. biggrin.gif
Atsakyti
tai jau tikrai po ilgos pertarukos gimdei ar vyresnele padeda mamytei?

zinoma padeda, tiek kiek paprasau,kartais pritingi, bet sese myli be galo, visada ryte, ar is mokyklos pirmiausia pas sese, turi pabuciuoti, pamyluoti,panesioti, tik pampersu keisti nenori, bet tai ir ne jos darbas.
Atsakyti