Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

niu kai taip vesu jau tai ir mes po valandziuke bunam...atrodo uoj kiek jau ilgai lauke.......pasiziuriu i laikrodi,o tik valanda praejus..praminam visus takelius ir nebera kur beeiti 4u.gif o beto mazius lauke ilgai nemiega,greit valgyt uzsimano,tai poto lekiam tekini namo su asarom biggrin.gif tai ilgiau ir bijau buti.... wub.gif na kartais 1.5val istempiam.o jei vaziuojam kur i gamta,tai aisku lauke kuo ilgiau bunam,tik va kai bute sunku vezima tampyt is 6 auksto pirmyn atgal....
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 03, 16:20)
kaip tai turesite dar viena klecka?  g.gif  blush2.gif
Hugga del makstu su kuo nors konsultavaisi ar is kokiu knuguciu mokinaisi ar siaip pati darai? na as noreciau pradeti masazuot,bet bijua,kad nemoku  doh.gif
mazgiuke1 tavo leliukas tikrai tures ka atsiminti,mamyte taip del jo stengiasi,nuostabi mamyte esi  thumbup.gif

Man mankstas ir masazus parode sesute,ja pasitikiu labiau nei daktare,tik del sesutes ir prisirasiau prie sios daktares. O masazas l.paprastas. Jei suprasi trumpai parasysiu, Pilvukui sukamieji judesiai delnu,pagal laikrodzio rodykle. Nugarytei braukiama nuo kaklo zemyn su abiem delnais iki liemens, o griztama nuo liemens iki kakliuko atbulomis rankomis(krumpliais). Pedutes su nagu viena sonu breziam zemyn, kylam i virsu kitu sonu ir atbulu nagu. Rankytes masazojam is vidines ir isorines puses sukamaisiais judesiais, taip svelniai trinant.
O manksta l.paprasta abi rankytes i virsu paskui po viena, dviratuku pavazioti kojytemis,pakelti rankutemis kad atsisestu. Ir SVARBUkai diena guli, tai kojytes turi remtis i siena ar lovytes krasta.

Nicca sveika prisijungusi.

Atsakyti
Del vezimuko tampymo as jus uzjauciu.Pas mus tokios problemos nera.Turim lifta bigsmile.gif
O kaip su miegu nakti?Mano maze reikalauja valgyti kas 3val. essen.gif
Atsakyti
mano mazius labai megsta lauka, tai ismiega lauke neatsikeles net 4 valandas biggrin.gif
pas mane su ejimu namo irgi problemos, vezimas nelengvas , o dar i lifta netelpam tai reikia du ratus nuimti ir su priekiniais ratukais vaziuoti i lifta biggrin.gif

Atsakyti
O i lauka mes einam kai tik nelyja,pratinames prie salcio,grudinames. turim savo kiema tai beveik jame ir gyvename,uzbiegam pavalgyti ir atgal.
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2008 10 03, 20:19)
Del vezimuko tampymo as jus uzjauciu.Pas mus tokios problemos nera.Turim lifta bigsmile.gif
O kaip su miegu nakti?Mano maze reikalauja valgyti kas 3val. essen.gif

mano kleckiukas irgi keliasi kas tris valandas biggrin.gif , bet buna tokiu isimciu kad ir ilgiau pamiega biggrin.gif
Atsakyti
Na manoji tai kai uzmiega 10- 11val. Tai keliasi 5-6 val. , o buna ir 7. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 03, 21:21)
mano mazius labai megsta lauka, tai ismiega lauke neatsikeles net 4 valandas biggrin.gif
pas mane su ejimu namo irgi problemos, vezimas nelengvas , o dar i lifta netelpam tai reikia du ratus nuimti ir su priekiniais ratukais vaziuoti i lifta biggrin.gif

mes taip keldavomes seniau o dabar visaip buna nakti net kas valanda kokius tris kart is eiles, po to miegam 3 val. O seniau ismiegodavom 5 val. Tie laikai jau praejo ir is patirties zinau, kad ateis tik tuomet kai nustosiu maitinti MP,bet dar nezadu.
Atsakyti
na...pas mus jau naktis prasidejo biggrin.gif miegam)))) turetu atsikelt neanksciau 2val)
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 03, 21:11)
na...pas mus jau naktis prasidejo biggrin.gif miegam)))) turetu atsikelt neanksciau 2val)

mano kleckas dar nemiega biggrin.gif , bet jau nebedaug liko jauciu kad tuoj nulus biggrin.gif , o atsikelti turetu kazkur 3 biggrin.gif
Atsakyti
Nu mes nulūžom jau 22val. kelsimės gal 01val o gal 03val, čia nežinau nuo ko priklauso kodėl mano pupa taip keliasi, šy vakara visai rami buvo, su SB buvom netgi visi nulėkę į kavinę pavakarieniaut ax.gif
Tai labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! Kaip ismiegojot? Mes jau pirmam dienos miegui uzsnudom.
Atsakyti