Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

va taip smagu lauke buna biggrin.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 03, 15:22)
mes jau gryzom is lauko smile.gif  bet ziuriu oras sublogejo....vakare zada lietu....tai kas dar nebuvot lauke db pats laikas...paskuj ne spesit mirksiukas.gif  biggrin.gif )))
nuejau i Vaikuti.....tai kosmaras....vaikisku prekiu parduotuve...o su vezimu neimanoma i ja ivaziuot doh.gif  tai rytoj su teveliu eisim.....nes ieskau vezimuko kito....si reikes po naujuju atiduot))) nes seimoj turesim dar viena klecka biggrin.gif  o sau sportini pirksim....tik nzn...kaip ziema su sportiniu.....ar lengva per sniega vazinet :hzodziu...visko man cia reikia....ir kepures ir karuseles ir vezimuko.......vyras sako su tokiais mano poreikiais nespes pinigus uzdirbinet biggrin.gif

kaip tai turesite dar viena klecka? g.gif blush2.gif
Hugga del makstu su kuo nors konsultavaisi ar is kokiu knuguciu mokinaisi ar siaip pati darai? na as noreciau pradeti masazuot,bet bijua,kad nemoku doh.gif
mazgiuke1 tavo leliukas tikrai tures ka atsiminti,mamyte taip del jo stengiasi,nuostabi mamyte esi thumbup.gif
Atsakyti
pas mus lauke vejas didelis, tai pusvalanduka patupejom uz kampo ir parskuodem namo smile.gif
o kiek laiko jus lauke bunat? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 03, 15:20)
kaip tai turesite dar viena klecka?  g.gif  blush2.gif
Hugga del makstu su kuo nors konsultavaisi ar is kokiu knuguciu mokinaisi ar siaip pati darai? na as noreciau pradeti masazuot,bet bijua,kad nemoku  doh.gif
mazgiuke1 tavo leliukas tikrai tures ka atsiminti,mamyte taip del jo stengiasi,nuostabi mamyte esi  thumbup.gif

ta prasme Musu seimoj)))) tai mano sese tures klecka sausi lotuliukas.gifo kadangi jos berniukui jau 3 metukai...tai man atidave vezimuka))) o db ir patiems prireiks thumbup.gif o balandi kita sese irgi tures vaikiuka)))) tai yra mano seima 4u.gif biggrin.gif musu daug thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 03, 16:23)
pas mus lauke vejas didelis, tai pusvalanduka patupejom uz kampo ir parskuodem namo smile.gif
user posted image

na jeigu maziukiui gera nuotaika ir uzmiega lauke,tai bunam kokia 3-4 valandas,kol atsikelia ir begam greitai,greitai valgyti hihihi.gif na o jeigu ne ta jokyte mama iskelia islovytes tai jau neilgiau kaip valanda istempem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 03, 15:23)
user posted image

paprastai mes isbunam 2-2.5 val....o paskuj as jau lekiu namo nes galvoju kad kai atsibus prades verkt kad valgyt nori biggrin.gif bet buna ir taip kad gryztam o jis dar ismiega vezimeli kokia 1-2 val)))) kaip db pvz......jau pries 2 val gryzom( lauke buvom 2 val) o jis vis dar miega))) bet jau girdziu .....tuoj atsikels smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, o tai prirašėt mirksiukas.gif
Mes taip pat parėjom iš lauko, bet taip išsišaukėm, turbūt pilvukas schmoll.gif nes pamasažavau ir kai dėjo pilną pamperį doh.gif O pabūnam lauke 2-3val, paskui į 5 aukštą kol viską susinešu blink.gif
Vitamino D geriam po 3lašiukus vieną kart dienoj, pirmus mėn. po 2lašiukus gėrėm, kitą savaitę pas daktariuką, įdomu kiek mes čia priaugom g.gif
KlausimukasAr jūsų mažyliai blaškosi kai valgo?
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 03, 16:38)
Sveikutės, o tai prirašėt mirksiukas.gif
Mes taip pat parėjom iš lauko, bet taip išsišaukėm, turbūt pilvukas schmoll.gif nes pamasažavau ir kai dėjo pilną pamperį doh.gif O pabūnam lauke 2-3val, paskui į 5 aukštą kol viską susinešu blink.gif
Vitamino D geriam po 3lašiukus vieną kart dienoj, pirmus mėn. po 2lašiukus gėrėm, kitą savaitę pas daktariuką, įdomu kiek mes čia priaugom g.gif
KlausimukasAr jūsų mažyliai blaškosi kai valgo?

na mes ne tik blaskomes,bet dar kartais ir oziukus rodom biggrin.gif klausiau pas gydytoja kodel taip yra? tai bent man atsake taip: pieno tekme yra greita! g.gif nelabai tikiu,bet kito paaiskinimo taip ir nesuradau verysad.gif
Atsakyti
kaip ilgai lauke bunat... ax.gif
as max valanda isbunu ir tai tik ant kiemo, nes bijau, kad isejus pasivaikscioti isiklyks...vis jai tas pilvukas... verysad.gif
dbr kai truputi vesoka ir vejas toks didelis tai po koki pusvalandi tik pabunam...
mazokai pagal jus...ir dar bijau, akd koks vejas neuzpustu ir t.t. blush2.gif
dbr pasimeciau visai..o kaip jus rengiates i lauka? 4u.gif mano dukryte diena beveik nemiega, gal kokias 2-3 val ir nusnaudzia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 03 spalio 2008 - 16:50
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 03, 17:46)
kaip ilgai lauke bunat... ax.gif
as max valanda isbunu ir tai tik ant kiemo, nes bijau, kad isejus pasivaikscioti isiklyks...vis jai tas pilvukas... verysad.gif
dbr kai truputi vesoka ir vejas toks didelis tai po koki pusvalandi tik pabunam...
mazokai pagal jus...ir dar bijau, akd koks vejas neuzpustu ir t.t. blush2.gif
dbr pasimeciau visai..o kaip jus rengiates i lauka? 4u.gif  mano dukryte diena beveik nemiega, gal kokias 2-3 val ir nusnaudzia... doh.gif

i lauka patartina rengti taip kaip pati tik kad vienu rubeliu daugiau,bent mums taip liepe gydytoja,taip ir rengiames smile.gif na del pilvuko tai pabandyk panesioti ja kaip lektuveli ant rankos,arba ant pilvuko guldyk,o kojytes kad butu sulenktos po pilvuku,mums padeda,bet retai mums su pilvuku buna problemikiu ax.gif
Atsakyti
tai ir man ta pati sake 4u.gif bet dbr tie orai tokie,,,nesuprasi ax.gif
user posted image
Atsakyti

Sveikutes,
Smagu prisijungti prie jusu. 4u.gif
Mes lauke prabuname po 1,5val. kelis kartus per diena.
Nezinau kas nutiko,anksciau prabudavom po 3val. g.gif
Papildyta:
Kokia sypsena,ai,ai biggrin.gif
p.s Grazi nuotrauka.
Atsakyti