va taip smagu lauke buna
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 03, 15:22)
mes jau gryzom is lauko bet ziuriu oras sublogejo....vakare zada lietu....tai kas dar nebuvot lauke db pats laikas...paskuj ne spesit )))
nuejau i Vaikuti.....tai kosmaras....vaikisku prekiu parduotuve...o su vezimu neimanoma i ja ivaziuot tai rytoj su teveliu eisim.....nes ieskau vezimuko kito....si reikes po naujuju atiduot))) nes seimoj turesim dar viena klecka o sau sportini pirksim....tik nzn...kaip ziema su sportiniu.....ar lengva per sniega vazinet :hzodziu...visko man cia reikia....ir kepures ir karuseles ir vezimuko.......vyras sako su tokiais mano poreikiais nespes pinigus uzdirbinet
nuejau i Vaikuti.....tai kosmaras....vaikisku prekiu parduotuve...o su vezimu neimanoma i ja ivaziuot tai rytoj su teveliu eisim.....nes ieskau vezimuko kito....si reikes po naujuju atiduot))) nes seimoj turesim dar viena klecka o sau sportini pirksim....tik nzn...kaip ziema su sportiniu.....ar lengva per sniega vazinet :hzodziu...visko man cia reikia....ir kepures ir karuseles ir vezimuko.......vyras sako su tokiais mano poreikiais nespes pinigus uzdirbinet
kaip tai turesite dar viena klecka?
Hugga del makstu su kuo nors konsultavaisi ar is kokiu knuguciu mokinaisi ar siaip pati darai? na as noreciau pradeti masazuot,bet bijua,kad nemoku
mazgiuke1 tavo leliukas tikrai tures ka atsiminti,mamyte taip del jo stengiasi,nuostabi mamyte esi
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 03, 15:20)
kaip tai turesite dar viena klecka?
Hugga del makstu su kuo nors konsultavaisi ar is kokiu knuguciu mokinaisi ar siaip pati darai? na as noreciau pradeti masazuot,bet bijua,kad nemoku
mazgiuke1 tavo leliukas tikrai tures ka atsiminti,mamyte taip del jo stengiasi,nuostabi mamyte esi
ta prasme Musu seimoj)))) tai mano sese tures klecka sausi o kadangi jos berniukui jau 3 metukai...tai man atidave vezimuka))) o db ir patiems prireiks o balandi kita sese irgi tures vaikiuka)))) tai yra mano seima musu daug
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 03, 16:23)
pas mus lauke vejas didelis, tai pusvalanduka patupejom uz kampo ir parskuodem namo
o kiek laiko jus lauke bunat?
na jeigu maziukiui gera nuotaika ir uzmiega lauke,tai bunam kokia 3-4 valandas,kol atsikelia ir begam greitai,greitai valgyti na o jeigu ne ta jokyte mama iskelia islovytes tai jau neilgiau kaip valanda istempem
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 03, 15:23)
pas mus lauke vejas didelis, tai pusvalanduka patupejom uz kampo ir parskuodem namo
paprastai mes isbunam 2-2.5 val....o paskuj as jau lekiu namo nes galvoju kad kai atsibus prades verkt kad valgyt nori bet buna ir taip kad gryztam o jis dar ismiega vezimeli kokia 1-2 val)))) kaip db pvz......jau pries 2 val gryzom( lauke buvom 2 val) o jis vis dar miega))) bet jau girdziu .....tuoj atsikels
Sveikutės, o tai prirašėt
Mes taip pat parėjom iš lauko, bet taip išsišaukėm, turbūt pilvukas nes pamasažavau ir kai dėjo pilną pamperį O pabūnam lauke 2-3val, paskui į 5 aukštą kol viską susinešu
Vitamino D geriam po 3lašiukus vieną kart dienoj, pirmus mėn. po 2lašiukus gėrėm, kitą savaitę pas daktariuką, įdomu kiek mes čia priaugom
KlausimukasAr jūsų mažyliai blaškosi kai valgo?
Mes taip pat parėjom iš lauko, bet taip išsišaukėm, turbūt pilvukas nes pamasažavau ir kai dėjo pilną pamperį O pabūnam lauke 2-3val, paskui į 5 aukštą kol viską susinešu
Vitamino D geriam po 3lašiukus vieną kart dienoj, pirmus mėn. po 2lašiukus gėrėm, kitą savaitę pas daktariuką, įdomu kiek mes čia priaugom
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 03, 16:38)
Sveikutės, o tai prirašėt
na mes ne tik blaskomes,bet dar kartais ir oziukus rodom klausiau pas gydytoja kodel taip yra? tai bent man atsake taip: pieno tekme yra greita! nelabai tikiu,bet kito paaiskinimo taip ir nesuradau
kaip ilgai lauke bunat...
as max valanda isbunu ir tai tik ant kiemo, nes bijau, kad isejus pasivaikscioti isiklyks...vis jai tas pilvukas...
dbr kai truputi vesoka ir vejas toks didelis tai po koki pusvalandi tik pabunam...
mazokai pagal jus...ir dar bijau, akd koks vejas neuzpustu ir t.t.
dbr pasimeciau visai..o kaip jus rengiates i lauka? mano dukryte diena beveik nemiega, gal kokias 2-3 val ir nusnaudzia...
as max valanda isbunu ir tai tik ant kiemo, nes bijau, kad isejus pasivaikscioti isiklyks...vis jai tas pilvukas...
dbr kai truputi vesoka ir vejas toks didelis tai po koki pusvalandi tik pabunam...
dbr pasimeciau visai..o kaip jus rengiates i lauka? mano dukryte diena beveik nemiega, gal kokias 2-3 val ir nusnaudzia...
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 03, 17:46)
kaip ilgai lauke bunat...
i lauka patartina rengti taip kaip pati tik kad vienu rubeliu daugiau,bent mums taip liepe gydytoja,taip ir rengiames na del pilvuko tai pabandyk panesioti ja kaip lektuveli ant rankos,arba ant pilvuko guldyk,o kojytes kad butu sulenktos po pilvuku,mums padeda,bet retai mums su pilvuku buna problemikiu
Sveikutes,
Smagu prisijungti prie jusu.
Mes lauke prabuname po 1,5val. kelis kartus per diena.
Nezinau kas nutiko,anksciau prabudavom po 3val.
Papildyta:
Kokia sypsena,ai,ai
p.s Grazi nuotrauka.