mano dukryte irgi i zaisliukus virs lovytes nerealiai reaguoja
spardosi, krykstauja, lyg ir juoktis bando, snekina zuvytes
ir tokia pati reakcija i tetes balsa...man niekada taip neiseina ja pralinksminti...
zaisliuku tai neima dar...tik siandien jau bande tiesti rankytes link ju
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 16:55)
Is tikruju, visu vaikiukai nerealaus grozio
Mano Motiejukas, kai verkia, tai sako me -me, o karta vietoj to me - me, gavosi ma - ma. Zinau, kad tai buvo nesamoningai, bet tokia siluma sirdi uzliejo, taip gera pasidare...
Mano Motiejukas, kai verkia, tai sako me -me, o karta vietoj to me - me, gavosi ma - ma. Zinau, kad tai buvo nesamoningai, bet tokia siluma sirdi uzliejo, taip gera pasidare...
musiskis taip pat!!! as galvojau man vaidenasi gal....vyras isgirdo,sako tu girdi,jis jau mama saukia tai abu taip kvatojomes! tai tik verkia ir mama kviecia,taip faina,taip malonu....taip bus gera zinoti kai jis tai tars jau zinodamas sio zodzio reiksme
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 02, 18:22)
jam nera nieko geriau uz dzinsus ir sportbacius)))
zmaniskis irgi neislenda is dzinsu ir sportiniu bateli , na dar ir dzemperiu kruva namie
Papildyta:
mano sunelis tai irgi megsta zaisliukus ant lovytes, tik labai jau nemegsta tos muzikeles, verkti pradeda.Siandien paguldziau ant lavinamojo kilimelio tai pirma karta pamaciau kaip jis paliete kamuoliuka ir pajudino, tai is karto puoliau filmuoti
kaip suprantu geras daiktas tas zaisliukas virs lovytes, mes vis nenuperkam,patarkit koki geriau pirkti su minkstais zaisliukais ar plasmasiniais, ryskesni,ar svelnesni.
Mes turim toki prie lovytes sono kabinasi, skirtas, kad uzmigtu, groja muzikyte ir kaip filmuka ant lubu rodo. Tik blogai, kad tik tamsiu paros metu naudojamas,
Mes turim toki prie lovytes sono kabinasi, skirtas, kad uzmigtu, groja muzikyte ir kaip filmuka ant lubu rodo. Tik blogai, kad tik tamsiu paros metu naudojamas,
as asmeniskai manau kad geriau minksti zaisliukai, mano vaikucio tai minkstos darzoves kabo virs lovytes
QUOTE(megyte @ 2008 10 02, 22:46)
as asmeniskai manau kad geriau minksti zaisliukai, mano vaikucio tai minkstos darzoves kabo virs lovytes
Dekoju uz patarima, na kad darzoves tai grazu, nes as maciau tik su tokiais pilkais rutuliais, tai nepatiko.
Kazko siandien visos labai uzsieme, tikriausiai savaitgaliui ruosiates,i keliones. Mes tai niekur. Pabandysiu su vyresneles dukros pagalba nuotraukas ikelt jei pavyks. Viena karta bandziau pati nepavyko.
na mes turime karuseles su merskuciais drugeliais ir muzikyte groja ir filmukas eina ir zaizliukai sukasi,tinka ir nakti ir diena. maziukiui labai patinka,miksti zaisliukai ir spalvoti
Papildyta:
va siunciu nuoroda kokios musu karuseles,ten komentaruose as jas placiau esu aprasius
http://www.etoys.lt/...ni-karusel.html
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 02, 21:54)
kaip suprantu geras daiktas tas zaisliukas virs lovytes, mes vis nenuperkam,patarkit koki geriau pirkti su minkstais zaisliukais ar plasmasiniais, ryskesni,ar svelnesni.
va siunciu nuoroda kokios musu karuseles,ten komentaruose as jas placiau esu aprasius
http://www.etoys.lt/...ni-karusel.html
Labutis visoms, mes tai turim su tokiais spalvotais mėnuliukais ir muzikytė groja
Papildyta:
Nu šnd toks oras visai nieko pas mus, pagaliau nors į lauką galėsim išlyst
Papildyta:
Nu šnd toks oras visai nieko pas mus, pagaliau nors į lauką galėsim išlyst
gerai sakai nikakate ir as savo maziuka pagaliau i lauka galesiu isvezti, nes jau niurzga cia tuose namuose
na ir mes gal nosi iskisime i lauka kokiai 15 minuciu saltukas spaudzia ir sniegucio truputi yra
DODUKAS o jusu karusele tai tikrai labai grazi , o ar labai brangiai ji kainuoja
Papildyta:
ai tiksliai jus juk ne lietuvoje gyvenate , tai gal lietuoje tokiu net nera
Papildyta:
ai tiksliai jus juk ne lietuvoje gyvenate , tai gal lietuoje tokiu net nera
QUOTE(megyte @ 2008 10 03, 11:08)
DODUKAS o jusu karusele tai tikrai labai grazi , o ar labai brangiai ji kainuoja
na ir maziukiui patinka jos labai. na tam puslapi ji kainuoja 219 lt,bet kiek atsimenu tai tikrai galima rasti daug pigiau,parduotuvese bus pigiau