Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

teisybe sakai nolikas, jau kai reikia sukuoti tas pleiskanytes tai sakes biggrin.gif.bet zinai kai pirma karta pamaciau tavo maziuko nuotrauka su teveliu tai pastebejau kad tavo sunelis labai i mano panasus biggrin.gif, musu net ir teveliai kazkuo panasus abudu turi mazai plauku ir abieju net panasiai sonai isplike biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2008 10 02, 13:26)
teisybe sakai nolikas, jau kai reikia sukuoti tas pleiskanytes tai sakes biggrin.gif.bet zinai kai pirma karta pamaciau tavo maziuko nuotrauka su teveliu tai pastebejau kad tavo sunelis labai i mano panasus biggrin.gif, musu net ir teveliai kazkuo panasus abudu turi mazai plauku ir abieju net panasiai sonai isplike biggrin.gif
user posted image

nu rimtai thumbup.gif geras)))
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 02, 13:31)
nu rimtai thumbup.gif geras)))

gal tavo vyras labiau megsta rengtis labiau sportiniu stiliumi biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi mano lobis irgi ilgaplaukis, tai su pleiskanytem turim vargo. Pries kiekvienas maudynes pasidarom tokia sukuosena mirksiukas.gif

user posted image

tik kol kas tu pleiskanyciu dar neisnaikinom, nors atrodo, kad kaskart tiek daug ju issukuoju...
Atsakyti
as siu mielu noru iseciau, bet kakzo internetas stringa blush2.gif kai susitvarkys pasirodysim biggrin.gif
musu plaukuciai irgi buvo ne tokie jau ir trumpi, juodi juodi, bet dbr jau baigia nuslinkti, ir tik nugarytej kasos belekokios biggrin.gif
Atsakyti
Siandien perskaiciau Mamos zurnale, kad 3 men. mazyliai jau turetu aiskiai sakyti agu, gu-gu, de-de ir net kazka panasaus i rrrr. Mano maziukas aiskiai sako eu, ai ou ir kitus balsiu junginius, bet priebalsio dar neteko isgirsti g.gif Ar jusu mazyliai jau taria priebalsius?
Atsakyti
user posted image
niu cia turetu mano dukryte pasirodyti 4u.gif
[/quote]

Papildyta:
na maniske kolaks tik uhuhuhu biggrin.gif ir viskas ax.gif
na kartais isgirstu kakzokiu garseliu, kuriuos nelabai iseina apibudinti biggrin.gif ypac kai i zuvytes ziuri virs lovytes biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
o siaip ir as skaiciau, kad jau turetu guguoti, tad laukiam laukiam 4u.gif
katik gydytoja skambino, tai rytoj atvaziuos apziureti del to zalio kakucio unsure.gif
Atsakyti
musu irgi tokia sukuosena pries maudynes buna lotuliukas.gif
user posted image

na dabar tiksliai negaliu pasakyti kokius garsus taria, bet sneka tai daug biggrin.gif lyg daznai sako kazka panasaus i au, tik zinau kad kai verkia sako ne ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 15:59)
Siandien perskaiciau Mamos zurnale, kad 3 men. mazyliai jau turetu aiskiai sakyti agu, gu-gu, de-de ir net kazka panasaus i rrrr. Mano maziukas aiskiai sako eu, ai ou ir kitus balsiu junginius, bet priebalsio dar neteko isgirsti g.gif Ar jusu mazyliai jau taria priebalsius?

istars viska savu laiku nepergyvenk. mirksiukas.gif nors manoji jau rrr tare ir visaip sneka jei nuotaika ir klausytoju yra. lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske kaip verkia, tai jai iseina lia lia lia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
viena karta kai mazius ziurejo i zaisliukus virs lovytes tai taip graziai garsu nusijuoke kad net mes su vyru pradejome juoktis biggrin.gif, na gal jau ir dazniau prades taip juoktis labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 09 30, 17:20)
na va ir mes nusprendeme su Nojuku jums pasirodyti  blush2.gif
user posted image

Grazuoliukas tavo sunelis thumbup.gif
Atsakyti