teisybe sakai nolikas, jau kai reikia sukuoti tas pleiskanytes tai sakes .bet zinai kai pirma karta pamaciau tavo maziuko nuotrauka su teveliu tai pastebejau kad tavo sunelis labai i mano panasus , musu net ir teveliai kazkuo panasus abudu turi mazai plauku ir abieju net panasiai sonai isplike
QUOTE(megyte @ 2008 10 02, 13:26)
teisybe sakai nolikas, jau kai reikia sukuoti tas pleiskanytes tai sakes .bet zinai kai pirma karta pamaciau tavo maziuko nuotrauka su teveliu tai pastebejau kad tavo sunelis labai i mano panasus , musu net ir teveliai kazkuo panasus abudu turi mazai plauku ir abieju net panasiai sonai isplike
nu rimtai geras)))
QUOTE(Nolikas @ 2008 10 02, 13:31)
nu rimtai geras)))
gal tavo vyras labiau megsta rengtis labiau sportiniu stiliumi
as siu mielu noru iseciau, bet kakzo internetas stringa kai susitvarkys pasirodysim
musu plaukuciai irgi buvo ne tokie jau ir trumpi, juodi juodi, bet dbr jau baigia nuslinkti, ir tik nugarytej kasos belekokios
musu plaukuciai irgi buvo ne tokie jau ir trumpi, juodi juodi, bet dbr jau baigia nuslinkti, ir tik nugarytej kasos belekokios
Siandien perskaiciau Mamos zurnale, kad 3 men. mazyliai jau turetu aiskiai sakyti agu, gu-gu, de-de ir net kazka panasaus i rrrr. Mano maziukas aiskiai sako eu, ai ou ir kitus balsiu junginius, bet priebalsio dar neteko isgirsti Ar jusu mazyliai jau taria priebalsius?
niu cia turetu mano dukryte pasirodyti
[/quote]
Papildyta:
na maniske kolaks tik uhuhuhu ir viskas
na kartais isgirstu kakzokiu garseliu, kuriuos nelabai iseina apibudinti ypac kai i zuvytes ziuri virs lovytes
Papildyta:
o siaip ir as skaiciau, kad jau turetu guguoti, tad laukiam laukiam
katik gydytoja skambino, tai rytoj atvaziuos apziureti del to zalio kakucio
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 15:59)
Siandien perskaiciau Mamos zurnale, kad 3 men. mazyliai jau turetu aiskiai sakyti agu, gu-gu, de-de ir net kazka panasaus i rrrr. Mano maziukas aiskiai sako eu, ai ou ir kitus balsiu junginius, bet priebalsio dar neteko isgirsti Ar jusu mazyliai jau taria priebalsius?
istars viska savu laiku nepergyvenk. nors manoji jau rrr tare ir visaip sneka jei nuotaika ir klausytoju yra.
viena karta kai mazius ziurejo i zaisliukus virs lovytes tai taip graziai garsu nusijuoke kad net mes su vyru pradejome juoktis , na gal jau ir dazniau prades taip juoktis labai laukiu
QUOTE(Dodukas @ 2008 09 30, 17:20)
Grazuoliukas tavo sunelis