Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(Agnestar @ 2008 10 02, 10:12)
sveikos mamytes.. verysad.gif
tai va, mano grazuole net neima kruties verysad.gif
ir dbr is viso pienuko vos 80 ml nusitraukiu per diena doh.gif
geriau ir kmynus ir alu.nieko verysad.gif
nebezinau jau...asarytes bega pagalvojus apie tai, jog pienuko nebera...kad dar nereiketu vargti su tais misinukais...
dbr mes valgom hipp ha 1, lyg ir viskas gerai, tik kakoja baisiai negrazia spalva g.gif  nieko nebesuprantu...

As savo mazyli maitinu Nan1 HA, kadangi taip patare gastroenterologe (pries tai valgem Aptamil1, bet nuo jo kietejo viduriukai) ir kakoja jis visa laika zaliai. Issigandau, kai pamaciau pirma karta, nulekiau pas gydytoja, bet ji pasake, kad taip gali buti nuo misinuku ir nera ko baimintis, net geruju bakteriju neliepe gerti, nors as galvojau, kad ju gali trukti. Sake, jog viskas turetu susitvarkyti, kai ivedinesim papildoma maista. Tai ir laukiu dabar to papildomo maisto smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mes irgi noretume prie jusu prisijungti 4u.gif

user posted image

Pabandziau ir as nuotraukyte savo aukso ikelti biggrin.gif
Atsakyti
sveiki prisijunge smile.gif

uij koks kleckutis grazus 4u.gif

na va ir mes jums pasirodome blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Neliudekit mamytes kurios neturite pienuko uzaugs jusu leliukai ir su misinukais biggrin.gif.as asmeniskai nesmerkiu nei vienos mamytes kuri maitina savo vaika misinuku, negali zinoti gal ir man gali bet kada dingti tas pienas.Buvo cia pora savaiciu tokia krize, aisku persigandau, bet pasakiau sau kad labai noriu maitinti vaikuti pati ir viskas susitvarke biggrin.gif , na dar tikriausiai ir chalva padejo biggrin.gif

Skaiciau kad vienos mamytes vaikui kakliukas raudonuoja, mano leliui irgi taip buna, tai as visas rauksleles patepu Sudocrem tepalu ir visi raudonumai praeina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios ir senbūvės 4u.gif
Nesuprantu kas mano saulutei pasidarė, visai viena nebenori būt, ar jau čia išlepo, tokia zirzaliopjanti, ant rankų rami g.gif Kaip žaislus nori kišt į burnytę, o kai neišeina pyksta schmoll.gif

megytekokios kasos pas tavo aukselį thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
dodukaso tavo sunytis islandiškai mokosi ax.gif knygutę pasidėjęs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikakatė: 02 spalio 2008 - 12:07
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 02, 14:09)
Nesuprantu kas mano saulutei pasidarė, visai viena nebenori būt, ar jau čia išlepo, tokia zirzaliopjanti, ant rankų rami g.gif Kaip žaislus nori kišt į burnytę, o kai neišeina pyksta schmoll.gif

megytekokios kasos pas tavo aukselį thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

va, va, va, nikakate as ir galvoju ar manoji ant ranku sedi is islepimo, ar cia koks virusas idomumo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik paguldai rekia, zaisliukai anksciau buvo idomus dabar ne. Idomiausia pas mama ant ranku. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(braske1977 @ 2008 10 02, 14:28)
[

O jau vaikinu grozis. mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske1977: 02 spalio 2008 - 12:30
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 02, 12:09)

Papildyta:

na kasos tai tikrai geros biggrin.gif , mama sake kad kai as gimiau ir pas mane buvo ilgi plaukuciai biggrin.gif.
mano mazius irgi labai megsta ant ranku, zaisliuku dar neima tai kumstukas pastoviai burnyteje biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 02, 13:09)

Papildyta:

na ir mano maziukas tik ant ranku ir viskas,na vis su kiekviena diena viskas jam idomiau ir idomiau,jau guleti ir i baltas lubas neidomu ziureti biggrin.gif
Papildyta:
aha daug berniuku cia ax.gif o kur mergytes? g.gif greitai rodote savo grazuolytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodukas: 02 spalio 2008 - 12:35
keista, bet mergaiciu tikrai mazai 4u.gif
o mes is pat pradziu valgem nan'a bet isbere... verysad.gif
va mano mazoji dbr irgi kumstuka burnoj laiko biggrin.gif
Atsakyti
Agnestar greitai savo stebukliuka patodai mums 4u.gif
Atsakyti
geras thumbup.gif vat ir prisijunge dar tokiu kaip mes thumbup.gif biggrin.gif wub.gif ilgaplaukiu))))
user posted image
idomu....vat pas ka maziukai su trumpais plaukiukais tai suprantu kad lengva sukuoti....kad ta luobele greiciau praeitu....o pas ka su ilgais??? mes tai sukuoja sukuojam...ir nematai ka sukuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 02, 10:43)
As savo mazyli maitinu Nan1 HA, kadangi taip patare gastroenterologe (pries tai valgem Aptamil1, bet nuo jo kietejo viduriukai) ir kakoja jis visa laika zaliai. Issigandau, kai pamaciau pirma karta, nulekiau pas gydytoja, bet ji pasake, kad taip gali buti nuo misinuku ir nera ko baimintis, net geruju bakteriju neliepe gerti, nors as galvojau, kad ju gali trukti. Sake, jog viskas turetu susitvarkyti, kai ivedinesim papildoma maista. Tai ir laukiu dabar to papildomo maisto smile.gif

Oi kaip gerai kad cia uzsukau smile.gif mes irgi valgom Nan1 HA, viduriukai irgi zali,bet ziuriu ne mum vieniem, tai ramiau smile.gif
Atsakyti