QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 01, 15:18)
Baltai pavydziu visoms mamoms, kurios mazylius maitina savo pienu. Mano berniukas jau nuo 3 savaiciu maitinamas tik misineliais, kadangi pienas tiesiog po truputi dingo. Is pradziu labai pergyvenau, maitinau kas valanda, kad tik gamintusi to pieno, bet kai nunesem mazyli pasverti ir paaiskejo, kad per 3 savaites jis nepriaugo net savo gimimo svorio, teko vis delto isigyti misinuku. Si problema buvo labai stipriai mane paveikusi, kadangi prisiskaiciau supermamoj tokiu teiginiu kaip neva tai tik mano pacios nenoras maitinti krutimi, savanaudiskumas ir pan. Asarojau kelias dienas ir isivaizdavau, kad esu bloga mama. Bet tik veliau gydytoja paaiskino, kad pienas galejo dingti del gimdymo metu atsiradusios infekcijos ir nelabai as galejo padeti tam pienui gamintis Tikiuosi, kad ir misinukais maitinamas mano mazylis augs stiprus ir sveikas
tu pati zinai kas tavo maziukiui geriausia ir nesuk galvos ka sneka kitos,vienos turi pienuko daug,kitos pamaitina pora savaiciu ir tenka griebtis misinuku,aisku skaudu,kad negali maitinti,bet ir su misinuku,aisku ji pritaikius,maziukas auks sveikas,drutas ir grazus berniukas todel laikykis,viskas bus gerai