Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 01, 15:18)
Baltai pavydziu visoms mamoms, kurios mazylius maitina savo pienu. Mano berniukas jau nuo 3 savaiciu maitinamas tik misineliais, kadangi pienas tiesiog po truputi dingo. Is pradziu labai pergyvenau, maitinau kas valanda, kad tik gamintusi to pieno, bet kai nunesem mazyli pasverti ir paaiskejo, kad per 3 savaites jis nepriaugo net savo gimimo svorio, teko vis delto isigyti misinuku. Si problema buvo labai stipriai mane paveikusi, kadangi prisiskaiciau supermamoj tokiu teiginiu kaip neva tai tik mano pacios nenoras maitinti krutimi, savanaudiskumas ir pan. Asarojau kelias dienas ir isivaizdavau, kad esu bloga mama. Bet tik veliau gydytoja paaiskino, kad pienas galejo dingti del gimdymo metu atsiradusios infekcijos ir nelabai as galejo padeti tam pienui gamintis verysad.gif Tikiuosi, kad ir misinukais maitinamas mano mazylis augs stiprus ir sveikas didis.gif

tu pati zinai kas tavo maziukiui geriausia ir nesuk galvos ka sneka kitos,vienos turi pienuko daug,kitos pamaitina pora savaiciu ir tenka griebtis misinuku,aisku skaudu,kad negali maitinti,bet ir su misinuku,aisku ji pritaikius,maziukas auks sveikas,drutas ir grazus berniukas wub.gif todel laikykis,viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
as buvau pas savo gine...taip bijojau,tik pati nezinau ko 4u.gif padare tyrima ten kazkoki ar viskas gerai,ar viskas atsistate,tai viskas super,galiu but rami thumbup.gif to paties linkiu ir kitom!!!!!!! mirksiukas.gif o del pienelio tai valgau viska...buvo toks momentas kad sokolada taip ryjau....plytele iskart suvalgydavau...per nestuma nenorejau,bet pagimdzius atsigriebiau.... ax.gif dabar aprimau kazkaip.nevalgau kopustu,pupeliu,cesnako,svoguno...nu tu baisiuju pilvuko putimo priesu,o seip daugiau tai viska valgau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 01, 17:18)
Baltai pavydziu visoms mamoms, kurios mazylius maitina savo pienu.

Tu tik nenusimink ir nepergyvenk, užaugs tavo mažylis ir su mišinėliais, ne tu viena tokia mirksiukas.gif jug daug mamų kurios neturi savo pienuko, mano va vyro brolio mergytė užaugo nuo 1mėn. su mišinukais ir nė karto nesirgo tfu tfu tfu, dabar jai 1,6mėn. Kai bendravau prieš tai kitame forume, tai ten jos labai smerkė tas kurios negali pačios maitint, tipo mamos kaltos doh.gif
Papildyta:
O tarp kitko, pas mane to pienuko ne prūdais, tai aš ir bandysiu pratint prie mišinėlio, ir nesuku sau galvos, jug mano vaikas ir auginu ji kaip noriu, be to mokslai ant nosies reiks kažkam palikt, o jug papulių nepaliksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu dar pasakysiu, taip skaniai mažoji čiulpia kumštuką negaliu atsidžiaugt wub.gif wub.gif wub.gif jug čia nieko blogo g.gif
Atsakyti
nelabai suprantu as tu mamu kurios smerkia kitas kad jos pienuko neturi g.gif ka tu zmogau gali padaryti jeigu nesigamina tas pienukas,laimes kudikiai jos jeigu pas jas yra,tegu dziaugiasi,bet kam smerkti kitas? schmoll.gif na as gal siek tiek nepateisinu tu mamu kurios turi pienelio,bet pacios nutraukia maitinima,nes joms nepatogu kaip vaikelis zysta,skauda spenelius,tai dar kas nors,tai tada taip as jas gal kazkiek smerkiu,kad turi pieno ir taip elgiasi mad.gif
Atsakyti
kaip kas nori taip maitina...negalima smerkt kas pienuko neturi,gi ne mamytes kaltos,kad eme ir prdejo pienukas nesigamint....as tai asmeniskai iki 6men maitint noreciau... blush2.gif o kad kumstukus ciulpia nieko blogo smile.gif manasis taip pat daro.jie taip pazista pasauli po biski sake daktare.tuoj prades su zaisliukais zaist,cia etapai tokie augimo 4u.gif
Atsakyti
nebuvo gines, serga biggrin.gif

blogai kad ciulpia pirshta, gali taip ir likt ir neatpratinsi, buna, kad iki kokiu6 metu ir ciulpia. Mano irgi pradejo ciulpt, tai sergsciu visa laika, kad soske ciulptu, ne pirshta. tam ji ir yra.

tai va. tai ramu man. iki kito karto.... g.gif
Atsakyti
maniskis tik viena karta kazkaip ciulpe pirstuka...ir tai...man taip juokinga buvo)))) nes tai jau skaniai jis ciapsejo biggrin.gif
user posted image wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 01, 18:10)
jeigu badautum ir dar maitintum,tai pienukas butu kaip vos ne vanduo,tai nemanau,kad teiginys teisingas. ir idomu kur skaitei apie tai?

Praeito menesio mamos zurnele straipsnis yra.
Atsakyti
o mums kazkodel pasitaiko tik visa kumsti ciulpti, o ne pirstuka, ir nieko blogo nei kumsti, neipirstuka.
Atsakyti
Manoji kai neciulpia zinduko tai nors kumstuka paciulpia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit mamytes kurios maitinat vaikucius misineliais, juk svarbiausia kad vaikutis butu sotus. As savo pirmaja uzauginau su misineliais ir nei ji sirgo dazniau nei ka, o vat antram pasiseke turiu pienelio.
Vakar buvau pas ginekologe, tai pasake kad viskas gerai, o siandien su maziu vaziusim pas daktaryte, idomu kiek priaugom ir kiek uzaugom. smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.. verysad.gif
tai va, mano grazuole net neima kruties verysad.gif
ir dbr is viso pienuko vos 80 ml nusitraukiu per diena doh.gif
geriau ir kmynus ir alu.nieko verysad.gif
nebezinau jau...asarytes bega pagalvojus apie tai, jog pienuko nebera...kad dar nereiketu vargti su tais misinukais...
dbr mes valgom hipp ha 1, lyg ir viskas gerai, tik kakoja baisiai negrazia spalva g.gif nieko nebesuprantu...
Atsakyti