Įkraunama...
Įkraunama...

3 Mėnuo

QUOTE(Nolikas @ 2008 10 01, 14:52)
as pirma menesi labai bijojau ka nors valgyt...todel valgiau tik koses...o db po truputi pradedu valgyti ta pati ka ir vyrui gamynu...nes atsibodo ziuret kaip jis skaniai valgo..o as su svo aviziais biggrin.gif tai kol kas nieko.......

As tai viska nuo pradziu valgiau ir po 2 sav lelia isbere, pamaniau, kad nuomaisto, nusiunciau vyra, kad nupirktu kokio tepaliuko, vaistiinke, kad ji apsauke kodel as viska valgau sake tik kosegalima, bet as jauciau, kad ne nuo maisto tai ir toliau valgiau viska, netrukus isiaiskinau, kad beria mus nuo prakaito. smile.gif
Atsakyti
Ačiū mamytės už sveikinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Tikrai dar nepabėgsiu į 4mėn, busiu čia, gi ka tik susibendravom taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 01, 14:48)
Nu žinot mamytės paskaičiau aš čia, bet lengva kalbėti toms pas kurias yra to pieno, aš pavyzdžiui vargstu jau nuo 1mėn. ir ko tik negeriu ir nevalgau, kakavą gėriau - išbėrė vaiką, ir arbatą kmynų su pienu, ir nealkoholinį alų, nu bet to pieno kaip nedaugėja taip nedaugėja, nenoriai tą mišinėlį valgo, bet taip ir vargstam verysad.gif

Veiduką maniškė taip pat labai draskosi, ypač vakarais, kai dėdė miegas ateina ax.gif
Papildyta:
Sveikutė, nu va kaip smagu, ne vien sostinės mamytės thumbup.gif

O tu dar HIPP arbatyte maitinanciom pabandyk. mirksiukas.gif Man nuo jos tai pilnos krutis pasidaro. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(HUGGA @ 2008 10 01, 14:49)
Tuomet sveisim saulegrazu chalva. O ar nuo maisto priklausopieno riebumas, nes geriu labai daug arbatos kitu skysciu tai gal ir mano lelia vien arbata gyva????????? g.gif

Nuo maisto nepriklauso. mirksiukas.gif skaiciau, kad mama gali ir badauti nuo to pienas nesikeicia. O skysciai tik padidina kieki. mirksiukas.gif
Atsakyti
Baltai pavydziu visoms mamoms, kurios mazylius maitina savo pienu. Mano berniukas jau nuo 3 savaiciu maitinamas tik misineliais, kadangi pienas tiesiog po truputi dingo. Is pradziu labai pergyvenau, maitinau kas valanda, kad tik gamintusi to pieno, bet kai nunesem mazyli pasverti ir paaiskejo, kad per 3 savaites jis nepriaugo net savo gimimo svorio, teko vis delto isigyti misinuku. Si problema buvo labai stipriai mane paveikusi, kadangi prisiskaiciau supermamoj tokiu teiginiu kaip neva tai tik mano pacios nenoras maitinti krutimi, savanaudiskumas ir pan. Asarojau kelias dienas ir isivaizdavau, kad esu bloga mama. Bet tik veliau gydytoja paaiskino, kad pienas galejo dingti del gimdymo metu atsiradusios infekcijos ir nelabai as galejo padeti tam pienui gamintis verysad.gif Tikiuosi, kad ir misinukais maitinamas mano mazylis augs stiprus ir sveikas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 10 01, 15:00)
Nu dar noriu pasigirt blush2.gif  Mes šnd tortą valgysim birthday.gif kaip ne kaip jau 3mėnesiukai thumbup.gif

Sveikinam su treciuoju menesiuku!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske1977: 01 spalio 2008 - 14:21
QUOTE(braske1977 @ 2008 10 01, 15:15)
O tu dar HIPP arbatyte maitinanciom pabandyk.  mirksiukas.gif  Man nuo jos tai pilnos krutis pasidaro.  4u.gif
Papildyta:
Nuo maisto nepriklauso.  mirksiukas.gif  skaiciau, kad mama gali ir badauti nuo to pienas nesikeicia. O skysciai tik padidina kieki.  mirksiukas.gif

vienur raso,kad reikia reguliuoti maista,bet badauti tikrai negalima kada maitini. kur skaiciau visur raso,kad nuo badavimo pienukas silpneja ar kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodukas @ 2008 10 01, 16:20)
vienur raso,kad reikia reguliuoti maista,bet badauti tikrai negalima kada maitini. kur skaiciau visur raso,kad nuo badavimo pienukas silpneja ar kazkas panasaus  g.gif

As nasakau, kad pilnai badaut, bet juk karo metais nevalge gurmaniskai, o kuo paprasciau ir pienas buvo toks, koks buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
na bet karo metais,o dabar kiti laikai ir viskas keiciasi thumbup.gif
Atsakyti
jeigu badausit tai kas per pienas tutes buti???? is vandens nei vitaminu nei viso kito negaus organizmas o mreiski kad ir vaikas viso to ne gaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida311 @ 2008 10 01, 12:19)

Aironas su teciu smile.gif

Kaip abu graziai galvyte laiko biggrin.gif thumbup.gif

sveiki naujai prisijunge mamytes ir vaikuciai smile.gif

mum sekasi neblogai, kokie jus visi grazus...

gerai cia sakiny sudejau doh.gif lotuliukas.gif

ash irgi maitinu nuo 3 sav. mishinuku, bet jau visos zino... kol kas viskas neblogai, tfu tfu tfu smile.gif

uztat galiu valgyt ka noriu, nors 4ta diena nieko nevalgau. Svory metu tipo. kazkodel nekrinta... nu nereikia prarast vilties.

snd pas gine einu, visa diena drebu kaip epushes lapas. kazi ka sakys... g.gif

jeigu negryshiu, zinokit, uztikrino negyvai lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu badautum ir dar maitintum,tai pienukas butu kaip vos ne vanduo,tai nemanau,kad teiginys teisingas. ir idomu kur skaitei apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 10 01, 15:44)
Kaip abu graziai galvyte laiko biggrin.gif thumbup.gif

sveiki naujai prisijunge mamytes ir vaikuciai smile.gif

mum sekasi neblogai, kokie jus visi grazus...

gerai cia sakiny sudejau  doh.gif  lotuliukas.gif

ash irgi maitinu nuo 3 sav. mishinuku, bet jau visos zino... kol kas viskas neblogai, tfu tfu tfu smile.gif

uztat galiu valgyt ka noriu, nors 4ta diena nieko nevalgau. Svory metu tipo. kazkodel nekrinta... nu nereikia prarast vilties.

snd pas gine einu, visa diena drebu kaip epushes lapas. kazi ka sakys... g.gif

jeigu negryshiu, zinokit, uztikrino negyvai  lotuliukas.gif

sekmes pas gyd 4u.gif
paskuj papasakosi kas ir kaip...nes man pirmadieni eit doh.gif ....... bet jauciu kad ne bus viskas gerai verysad.gif
Atsakyti