Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(rinva @ 2006 04 20, 15:14)
Sveikutes, ta Odorex'a veza is uzsienio, jo lyg dar ir nera Lietuvoje(nors reketu pasidometi, gal visgi jau yra)  g.gif , o as ji perku is vienos mergaites gyvenancios Vilniuje. Gal bandykit jai e-mail'a rasyti, nes ir as per e-mail'a su ja visada susitariu. Jos adresas sandra_aksenave@yahoo.com. Sekmes! Nenusivilsit!!!  sunglasses2.gif

ačiū, rinva. Susisiekiau su Sandra, tikiuosi išbandyti ir aš tą stebuklingą priemonę ax.gif O kaip ji veikia? Kiek supratau, tai kažkos skystis? Kokį poveikį jis daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 04 21, 11:39)
ačiū, rinva. Susisiekiau su Sandra, tikiuosi išbandyti ir aš tą stebuklingą priemonę  ax.gif O kaip ji veikia? Kiek supratau, tai kažkos skystis? Kokį poveikį jis daro?  g.gif

Sveikute!!! Na va, kokia tu greita! Pamatysi--- patix!!! Ten bespalvis skystis, raso--- losjonas. Naudoti reikia karta per sav(bent jau as taip naudoju), ar kas 4-5 dienas, preis miega uztepti ant pazastu, truputeli pakutena, ir jau iskart matosi poveikis! Prakaita gali pamirshti! Ateinancias min 5-7 dienas, prakaito nerasta. Ta panele tau paaiskins smulkiau. Duos instrukcijas. Kai jau isbandysi, duok zinoti, kaip jis tau??? Linkejimai! Gero savaitgalio!

Rinva
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 04 21, 12:39)
ačiū, rinva. Susisiekiau su Sandra, tikiuosi išbandyti ir aš tą stebuklingą priemonę  ax.gif O kaip ji veikia? Kiek supratau, tai kažkos skystis? Kokį poveikį jis daro?  g.gif

as laukiu tavo nuomones apie si dalykeli, jei patiks manau rasysiu tai panelei i meila.tiesiog idomu suzinoti ar tikrai padeda g.gif
Atsakyti
Ir as zinau ta beda, kai nenormaliai perdidelis prakaitavimas, bet kur gydo nezinu, mazai informacijos, jei kas nors ka nors zino praneskit, padekit.

Kazka buvau girdejus kad kazxkokia jonoforeze gydo, bet taip ir neisiaiskinau kas tai ir kur atlieka.
Atsakyti
Mano draugė turėjo problemų su skydliauke ir todėl ją vargino prakaitavimas. Kiek žinau, po gydymo jos bėdos sumažėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2006 04 21, 16:43)
Ir as zinau ta beda, kai nenormaliai perdidelis prakaitavimas, bet kur gydo nezinu, mazai informacijos, jei kas nors ka nors zino praneskit, padekit.

Kazka buvau girdejus kad kazxkokia jonoforeze gydo, bet taip ir neisiaiskinau kas tai ir kur atlieka.

Sveika, jau radau informacijos Kūno priežiūros skyrelyje. Žiūrėk čia http://www.supermama...pic=35565&st=72

Manau, pabandysiu naudoti Odorex, sako tikrai veiksmingas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2006 04 21, 17:48)
Mano draugė turėjo problemų su skydliauke  ir todėl ją vargino prakaitavimas. Kiek žinau, po gydymo jos bėdos sumažėjo. smile.gif

Aš pati taip galvojau, bet išsityriau ir gydytojas pasakė, kad skydliaukėje jokių pakitimų... blush2.gif
Atsakyti
Mano dukra turi problemų dėl prakaitavimo,taip pat įtarė skydliaukės sutrikimą,tačiau liepė dar palaukti ,bent iki 16 metų-išsamesniems tyrimams. g.gif
Atsakyti
50 lt ?!
na kiek internete teko ieskoti tai kaina apie 4 eurus ~ 13 lt g.gif
nemanau kad cia kazkoks stebuklas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kijara @ 2006 04 21, 22:11)
50 lt ?! 
na kiek internete teko ieskoti tai kaina apie 4 eurus ~ 13 lt  g.gif
nemanau kad cia kazkoks stebuklas  blink.gif

Labas! Tu teisi! Pati pries pirkdama is jos pasidomejau! Internete perkant on-line jis kainuoja 4 Eurus, o siuntimo mokestis??? Ji irgi turi uzsimoketi. Siuntimo mokestis--- 12-15 Euru. Paprasta matematika: Imu maximuma, t.y. 15 euru+4 eurai=19Euru=65.55 Lito. Uzsisakyti galima tik turint kreditine kortele(o kur dar jos mokestis?). O as jos neturiu, tai man tox super produktelis uz 50 Litu---- tiesiog puiki iseitis!

Rinva
Atsakyti
na as radau toki tinklapi http://www.pharmacy2...archresults.asp? (UK) . kiek ten rase tai atsiuncia pastu prekes jei gyveni ne UK. Beje, cia galima ir kreditinem bei cekiais atsiskaityti. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(rinva @ 2006 04 22, 15:19)
Labas! Tu teisi! Pati pries pirkdama is jos pasidomejau! Internete perkant on-line jis kainuoja 4 Eurus, o siuntimo mokestis??? Ji irgi turi uzsimoketi. Siuntimo mokestis--- 12-15 Euru. Paprasta matematika: Imu maximuma, t.y. 15 euru+4 eurai=19Euru=65.55 Lito. Uzsisakyti galima tik turint kreditine kortele(o kur dar jos mokestis?). O as jos neturiu, tai man tox super produktelis uz 50 Litu---- tiesiog puiki iseitis!

Rinva

taip ... tavo tiesa kad su siuntimu ir gaunasi apie tiek... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 04 21, 18:26)
Aš pati taip galvojau, bet išsityriau ir gydytojas pasakė, kad skydliaukėje jokių pakitimų...  blush2.gif

Vadinasi, problema slypi kitur. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kijara @ 2006 04 22, 14:31)
na as radau toki tinklapi  http://www.pharmacy2...archresults.asp? (UK) . kiek ten rase tai atsiuncia pastu prekes jei gyveni ne UK. Beje, cia galima ir kreditinem bei cekiais atsiskaityti. cool.gif
Papildyta:
taip ... tavo tiesa kad su siuntimu ir gaunasi apie tiek...  cool.gif

Na va kaip gerai--- sutarem! drinks_cheers.gif

As paprasciausiai taip dziaugiuosi atradusi ta Odorex'a, kad negalejau susilaikyti nepasigyrusi supermamose ir nepasiuliusi visoms prakaito problemu turincioms mergaitems. Daug ka isbandziau, dauguma priemoniu maskavo tik kvapa, o prakaito ne trupucio nepristabde. O Odorex'as yra tikrai veiksmingas.

Linkejimai!
Rinva
Atsakyti