Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(ausrike @ 2006 03 16, 22:45)
as noreciau suzinoti ta taip toliau  4u.gif kaip naudotis tuo deziku nes nenoreciau dar is to neismanymo persistengti doh.gif

tas taip toliau, tai turejau galvoje, kad pardavejes galetu isversti visa instrukcija i lt kalba, kuria pateike skelbime prie prekes aprasymo angliskai !! (o gal jau isverte doh.gif )
is esmes ten nieko tokio nereikia zinoti, tik tas kas isvardinta auskciau, teptis 4-5 dienu intervalu, pirmaji karta kai patepsite perstes - tai normalu!!!manau ziema teptis jei nera butinybes ir neverta, nes tas nera labai jau sveika!!
Atsakyti
o tai ta 70.00lt saskaita uzsisakant vienam? o kaip paskui isiustu po namus, ar atsiimti kaip nors reiketu? blush2.gif man idomu, ar jis padeda nepriklausomai nuo to, kokio pobudzio prakaitavimas : nervinis ar tiesiog nuo karscio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 03 17, 11:15)
tas taip toliau, tai turejau galvoje, kad pardavejes galetu isversti visa instrukcija i lt kalba, kuria pateike skelbime prie prekes aprasymo angliskai !! (o gal jau isverte  doh.gif )
is esmes ten nieko tokio nereikia zinoti, tik tas kas isvardinta auskciau, teptis 4-5 dienu intervalu, pirmaji karta kai patepsite perstes - tai normalu!!!manau ziema teptis jei nera butinybes ir neverta, nes tas nera labai jau sveika!!

hmmm...man tai kažkodėl labai pavojinga atrodo...kaip tik aliuminio visuose antipersperantuose yra ir sako, kad tai labai blogai, nes po to ten daryt ir operacijas, ir augliuką lengvai užsiauginti galima....
Atsakyti
QUOTE(Aust @ 2006 03 19, 19:48)
o tai ta 70.00lt saskaita uzsisakant vienam? o kaip paskui isiustu po namus, ar atsiimti kaip nors reiketu?  blush2.gif  man idomu, ar jis padeda nepriklausomai nuo to, kokio pobudzio prakaitavimas : nervinis ar tiesiog nuo karscio?  blush2.gif

tai lyg ten buvo parasyta,kad issiuncia, bet islaidas apmoka pirkejas!! stabdo prakaitavima nepriklausomai nuo jo pobudzio!!!!
QUOTE(CrazySun @ 2006 03 19, 21:08)
hmmm...man tai kažkodėl labai pavojinga atrodo...kaip tik aliuminio visuose antipersperantuose yra ir sako, kad tai labai blogai, nes po to ten daryt ir operacijas, ir augliuką lengvai užsiauginti galima....

jo tas aliuminis ir yra pavojingas ir negeras dalykas, bet siaip beveik viskas kas mus supa - pavojinga gyvybei!! doh.gif nuo kiekvieno asmeniskai priklauso, rinktis ar atsisakyti!!!
as bent dar kol kas negirdejau ir niekur neskaiciau apie auglius issauktus aliuminio!!
Atsakyti
o 37lt vienai tai cia galutine kaina ar tik persiuntimo islaidos tiek kainuoja + 70lt? o cia kreiptis i ji ar jums pasakyti ir uzrasytumet bendrai prie visu? blush2.gif
Atsakyti
Idomu ar is tiesu jis toks stebuklingas... ir as turiu didele problema del prakaitavimo ir jau tris kartus leidausi botulino toksino injekcijas - poveikis tikrai stebuklingas - anksciau pastoviai vaiksciojusi slapiomis pazastimis, po injekciju - ne laselio, net pasportavus pazastys sausos thumbup.gif
viena beda tik, kad poveikis ne amzinas... 6-8men., o injekcijos kainuoja. verysad.gif
ir liudniausia, kad kiek kalbejau su gydytojais - kol kas nera israsta tokiu stebuklingu deziku, sustabdanciu itin stripru prakaitavima...
bet gal cia ir bus tas naujasis "atradimas" isgelbesiantis daugeli nuo galvos skausmo ir pinigines tustinimo g.gif
reiktu gal pabandyt uzsisakyt. ar bandet kuri? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginute @ 2006 03 28, 20:48)
Idomu ar is tiesu jis toks stebuklingas... ir as turiu didele problema del prakaitavimo ir jau tris kartus leidausi botulino toksino injekcijas - poveikis tikrai stebuklingas - anksciau pastoviai vaiksciojusi slapiomis pazastimis, po injekciju - ne laselio, net pasportavus pazastys sausos  thumbup.gif
viena beda tik, kad poveikis ne amzinas... 6-8men., o injekcijos kainuoja. verysad.gif
ir liudniausia, kad kiek kalbejau su gydytojais - kol kas nera israsta tokiu stebuklingu deziku, sustabdanciu itin stripru prakaitavima...
bet gal cia ir bus tas naujasis "atradimas" isgelbesiantis daugeli nuo galvos skausmo ir pinigines tustinimo  g.gif
reiktu gal pabandyt uzsisakyt. ar bandet kuri?  rolleyes.gif

nenoriu as cia kazkam daryti reklamos, nu bet tirkai dezikas super geras (ko negalima pasakyti apie jo teigiama poveiki sveikatai-cia gal is mediku ar kitu kompetetingu zmoniu paaiskins)
as irgi prakaituodavau kaip koks ukininkas ardamas, jokiu marskineliu, bliuskuciu....per kuriuos matydavos slapios demes!!!dazniasiai tik juodi rubai (nors man tas ir grazu wub.gif ) tai va dabar deviu ka noriu, rankas galiu kilnoti i valias!!!
nepriklausomai kuo issauktas prakaitvaimas ar nuo judejimo ar nuo nervu, dezikas ji sustabdo!!!
pasikartosiu n-aji karta, sacharoje prie kokiu 40 laipsniu (nu gal ir ne 40, bet daugggg) mano pazastukai buvo sausuteliai!!!!
as dezika stengiuosi naudoti tik vasara, nu ir kartais ziema,kai zinau,kad reiks deveti kazka,kas gali issryskinti slapius pazastukus!!!!
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 03 29, 11:50)
nenoriu as cia kazkam daryti reklamos, nu bet tirkai dezikas super geras (ko negalima pasakyti apie jo teigiama poveiki sveikatai-cia gal is mediku ar kitu kompetetingu zmoniu paaiskins)
as irgi prakaituodavau kaip koks ukininkas ardamas, jokiu marskineliu, bliuskuciu....per kuriuos matydavos slapios demes!!!dazniasiai tik juodi rubai (nors man tas ir grazu  wub.gif ) tai va dabar deviu ka noriu, rankas galiu kilnoti i valias!!!
nepriklausomai kuo issauktas prakaitvaimas ar nuo judejimo ar nuo nervu, dezikas ji sustabdo!!!
pasikartosiu n-aji karta, sacharoje prie kokiu 40 laipsniu (nu gal ir ne 40, bet daugggg) mano pazastukai buvo sausuteliai!!!!
as dezika stengiuosi naudoti tik vasara, nu ir kartais ziema,kai zinau,kad reiks deveti kazka,kas gali issryskinti slapius pazastukus!!!!

nu blyn, itikinai zinok smile.gif
tik as turbut jau pavelavau su grupiniu uzsakymu... blush2.gif
lauryna, gal butum gerute ir patartum kaip ten per ta ebay ar kaip jis ten uzsisakyti? blush2.gif tik pradines nuorodas, o toliau jau as pati - su anglu kalba pas mane problemu nera smile.gif

aciu labai!
Atsakyti
nezinau viska perskaiciau bet niekas man neaisku.as irgi noriu to deziko.bet taip ir nesupratau kokia jo GALUTINE kaina?kaip uzsisakyt?ar dar ne per velu jungtis?kaip ji reiketu atsiimti?ir kaip man uz ji susimoket???ar kas nors uzsakineja? g.gif
Atsakyti
man irgi daug kas neaisku, nes ten instrukcijoj labai minimaliai parasyta. tikrai, kokia galutine kaina ir su parsiuntimu ir su viskuo? g.gif
Atsakyti
negi nieks nieko nezino ir negali man pasakyt!!!???man jo labai jo reikia!!!!
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2006 03 30, 13:18)
negi nieks nieko nezino ir negali man pasakyt!!!???man jo labai jo reikia!!!!

Ir man jo reikiaaaaa bigsmile.gif Nusibodo prakaituot doh.gif
Atsakyti