Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Sveikos, kur rekomenduotumete Vilniuje pasidaryti injekcija i pazastis? kokia kaina? kur geriausiai? labai reikia...
Atsakyti
taip ir nesupratau: padeda sitos injekcijos ar ne galkas siais laikais daresi?
Atsakyti
Sveikos,
Bandziau skaityti sia tema bet labai daug reklamos buvo apie kitas priemones. Tai kaip yra su pacia injekcija? noreciau pasidaryti i delnus .kokia siu proceduru kaina?
Atsakyti
QUOTE(asrugile223 @ 2013 11 12, 00:44)
taip ir nesupratau: padeda sitos injekcijos ar ne galkas siais laikais daresi?

Prisikaičius buvau visokiausių atsiliepimų, nutariau išmėginti, nes jau nebebuvo kur dėtis nuo gausaus prakaitavimo doh.gif Dabar kai po procedūros praėjo mėnuo-galiu drąsiai pasakyti, kad ši procedūra superr-netikėjau,kad visą dieną galiu išvaikščioti visiškai sausa ir visos palaidinukės sausos thumbup.gif jei tik galimybės leis, būtinai kitais metais kartosiu-nebenaudoju jokių dezodorantų thumbup.gif
Atsakyti
O kiek laiko trunka poveikis ir per kiek laiko suveikia?
Atsakyti
Dabar pamaciau, kad po menesio bet kiek laiko mazdaug tesiasi efektas?
Atsakyti
na ka merginos, jokiu atsiliepimu daugiau niekas neraso, teks paciai eit pabandyt pasikonsultuot. o cia gali ir kosmetologas atlikti sia procedura ar gydytojas butinai, nezinot?
Atsakyti
QUOTE(skaidra998 @ 2015 03 01, 20:16)
na ka merginos, jokiu atsiliepimu daugiau niekas neraso, teks paciai eit pabandyt pasikonsultuot. o cia gali ir kosmetologas atlikti sia procedura ar gydytojas butinai, nezinot?

Man atliko chirurgas veike 7 men buvo idealu, antra karta sake veiks ilgiau, kita men vel eisiu leistis nes tikrai verta smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri man galės patarti? Pasidariau šią procedūrą praeitą trečiadienį, bet vis dar vos vos prakaituoju, o to pakanka kvapui atlikt savo juodą darbą sad.gif Mažėjo prakaitavimas palaipsniuj, bet per savaitę gal jau turėjo visiškai dingti? Estetus klinikos darbuotoja sakė, jog "koreguoti" galima dviejų savaičių laikotarpyje, vėliau tik po pusės metų, kad neįgautų organizmas imuniteto botulinui. Kaip kitoms? visiškai dingo ar taip kaip man ir pasiliko? Gaila pinigėlių.. Net nežinau ką daryt, ar eit atgal ir prašyt leist antrą dozę ar čia normalu.. Bet jei jau dabar šiek tiek šlampa, tai akivaizdu, kad labai greit atgal atsistatys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2015 04 14, 22:06)
Merginos, gal kuri man galės patarti? Pasidariau šią procedūrą praeitą trečiadienį, bet vis dar vos vos prakaituoju, o to pakanka kvapui atlikt savo juodą darbą sad.gif Mažėjo prakaitavimas palaipsniuj, bet per savaitę gal jau turėjo visiškai dingti? Estetus klinikos darbuotoja sakė, jog "koreguoti" galima dviejų savaičių laikotarpyje, vėliau tik po pusės metų, kad neįgautų organizmas imuniteto botulinui. Kaip kitoms? visiškai dingo ar taip kaip man ir pasiliko? Gaila pinigėlių.. Net nežinau ką daryt, ar eit atgal ir prašyt leist antrą dozę ar čia normalu.. Bet jei jau dabar šiek tiek šlampa, tai akivaizdu, kad labai greit atgal atsistatys sad.gif

Sveika, aš irgi antra kartą šia procedūrą pasidariau praeitą trečiadienį, kaip ir aną kartą taip ir šį prakaitavimas visiiškai dingo per 3 dienas, nė lašelio nė trupučio drėgmės smile.gif Pažįstamos kurios darėmės pas tą patį žmogų irgi visoms per porą dienų visiškai dingo prakaitavimas. Aš nenoriu skleisti kažkokių gandų, bet esu girdėjus, kad visokiuose grožio salonėliuose kosmetologės mėgsta pataupyti botulino leidžiamą kiekį, todėl ir būna nelabai veiksminga.... o gal atkreipei dėmesį kiek tau svirkštų suleido?
Atsakyti
ačiū už atsakymą smile.gif Pabandysiu ryt paskambinti, pažiūrėsiu ką sakys. Šiaip tai likau labai nepatenkinta, o ir kaina po procedūros staiga pasikeitė. Bet buvau labai pavargus, galvojau gal pati susimaišiau, nenorėjau dar labiau nuotaikos gadintis ir išėjau nieko nesakius. Bet kai dar finale ir poveikis nuo pat pradžių ne tas, tai jau atsiprašau.. Aš ir bijojau bet kam savo kūną patikėt, tai rinkaus jau atrodo patikimą vietą, klinika, profesionalai.. Bet nori kaip geriau, o gaunas kaip visada smile.gif O švirkštų kiek nepastebėjau sad.gif
Atsakyti
Sveikos. Ka siuo metu rekomenduotumete Kaune? smile.gif
Atsakyti