Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Sveikos,
As irgi jau ne karta esu susileidus i pazastis botulino, bet jau po keliu menesiu prakaitavimas atsinaujindavo verysad.gif tad kaip ir gaila pasidare pinigeliu, nes tikejausi kad bent jau puse metu neturesiu problemu su prakaitavimu.
Atsakyti
QUOTE(Maloniuke @ 2011 05 20, 10:45)
Botulino toksinas, kaip ir bet kuris vaistas, turi šalutinį poveikį. Raukšlių šalinimas botulino toksino injekcijomis negalimas besilaukiančioms, taip pat maitinančioms mamoms, turintiems raumenų susilpnėjimu, sergantiems kraujo ligomis.

Kas be ko turi šalutinį poveikį, bet tu čia pakopinai kam netinka botulinas nuo raukšlių. O botulinas prakaitavimui? Nesuprantu jsi toks pat ar kitoks nei nuo raukšlių?
Atsakyti
sveikos, o kokios yra kainos pvz i pazastis, i delnus?
kur klaipedoje tai atlieka?didelis aciu
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 06 03, 13:35)

Kaina apie 200-600Lt. Klaipėdoj atlieka "Veido ir burnos chirurgijos centras".
Atsakyti
oho kaip pigiai, Vilniuje kiek domejausi apie 1000 gaunasi, gal kas zinote, kur Vilniuje pigiau i pazastis? 4u.gif

QUOTE(1n1 @ 2011 06 08, 19:57)

Atsakyti
QUOTE(1n1 @ 2011 06 08, 18:57)

QUOTE(charizmaa @ 2011 06 08, 19:20)
oho kaip pigiai, Vilniuje kiek domejausi apie 1000 gaunasi, gal kas zinote, kur Vilniuje pigiau i pazastis?  4u.gif

na nzn kur ten 200-600 lt iseina jeigu kainyne parasyta Pažastų padidėjusio prakaitavimo gydymas 800-1400
Atsakyti
Teigiama jog injekcijos nuo prakaitavimo išlaiko 6-8 mėn. Ar tikrai? Jei nėra tragiškas prakaitavimas gal kartais daugiau išlaiko?
Atsakyti
QUOTE(Maloniuke @ 2011 06 26, 20:44)
Teigiama jog injekcijos nuo prakaitavimo išlaiko 6-8 mėn. Ar tikrai? Jei nėra tragiškas prakaitavimas gal kartais daugiau išlaiko?

Grynai priklauso nuo kiekvieno organizmo individualiai poveikis. Pvz. mano labai labai gausus prakaitavimas po injekcijos isnyksta 4 menesiams. Darysiuos jau trecia karta bigsmile.gif Aisku, kad salutinis poveikis kazkoks yra, bet nemanau, jog didesnis, nei pvz. nuo Driclor g.gif
Atsakyti
dariausi botoksa i delnus, deja nusivyliau. kaip prakaitavo rankos, taip prakaituoja. karatis buna taip, kad atrodo nuisiploviau rankas ir nenusisluosciau. gaila ismestu pinigu. as dariausi klaipedoje, ligonineje prie stoties pas Jankauska ar Jankuna, tiksliai nepamenu pavardes
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2011 06 03, 14:35)

Sveikos
As pati pazastim sia procedura darausi jau kokie 7metai ir esu labai patenkinta. Aisku ir ne tik pazastim. Klaipedoje as pas Jankuna darausi. thumbup.gif
Jokiais as dezikais nesinaudoju, nes naudojau vichy tai po jo man buvo atsirades guziukas, kaip supratau uzkimso prakaito liauka tad nebeeksperimentuoju.
Papildyta:
QUOTE(Maloniuke @ 2011 06 26, 20:44)

Taip man issilaiko kokius 8men. leidzia Dysport.
Reikia pasidometi koks tai vaistas kiek girdejau yra ir kitokiu jie pigesni, bet ir vaisto veikimas gerokai trumpesnis.
Tai as uz tai geriau brangiau, bet ilgiau ir geriau ir proceduros vienos uztenka i metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dezavu75 @ 2013 01 22, 11:40)
Sveikos
As pati  pazastim sia procedura darausi jau kokie 7metai ir esu labai patenkinta. Aisku ir ne tik  pazastim. Klaipedoje as pas Jankuna darausi.  thumbup.gif
Jokiais as dezikais nesinaudoju, nes naudojau vichy tai po jo man buvo atsirades guziukas, kaip supratau uzkimso prakaito liauka tad nebeeksperimentuoju.
Papildyta:
Taip man issilaiko kokius 8men. leidzia Dysport.
Reikia pasidometi koks tai vaistas kiek girdejau yra ir kitokiu jie pigesni, bet ir vaisto veikimas gerokai trumpesnis.
Tai as uz tai geriau brangiau, bet ilgiau ir geriau ir proceduros vienos uztenka i metus smile.gif

Nesupratau, tai ar leidziates tik i pazastis, ar ir kitur? smile.gif Mane butent domintu apie delnus atsiliepimai, nes kazkas auksciau rase,kad nesuveike,o pati galvoju isbandyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2013 01 22, 19:16)
Nesupratau, tai ar leidziates tik i pazastis, ar ir kitur?  smile.gif Mane butent domintu apie delnus atsiliepimai, nes kazkas auksciau rase,kad nesuveike,o pati galvoju isbandyti... smile.gif

Man paciai i delnus nereikia tik turiu pora pazystamu, kurie daresi, rezultatas jiems geras ir jie i metus karta darosi. Na kiekvienam individualiai, garantuoti, kad ir Jums bus gerai manau niekas negali, cia priklauso nuo pacio zmogaus organizmo.
Jie pas ta pati chirurga tas proceduras atlieka kaip ir as.

Papildyta:
QUOTE(Fejafeja @ 2011 05 23, 20:45)
Sveikos,
As irgi jau ne karta esu susileidus i pazastis botulino, bet jau po keliu menesiu prakaitavimas atsinaujindavo  verysad.gif  tad kaip ir gaila pasidare pinigeliu, nes tikejausi kad bent jau puse metu neturesiu problemu su prakaitavimu.

keista, kad taip trumpai issilaike, o koki vaista leido?
Nes man i metus karta uztenka. Kai as dabar pagalvoju koks diskomfortas ir nepatogumas. doh.gif
Ir tie visi dezikai ir kitos priemones kaip negerai ir atsargiai reikia su jais, kad netektu paskui pazastu pjaustyti. verysad.gif
Atsakyti