Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(Ariella @ 2006 02 09, 11:10)
As ir noriu per e-bay uzsisakyt,
radau zmogu, kuris uz savo paslaugas ima 10%,
pati tik biski su anglu kalba draugauju blush2.gif
gal ir 5-6 susikooperavus ir bus po kokius 30-35 Lt,
dabar laukiu is jo tikslaus atsakymo del kainos
4u.gif

P.S. Jei buteliuko spalva skyriasi, tai gal koncentracija kitokia?
zalio parasyta Aluminum Chloride 12%
gal galetum savojo % pasiziuret?

gerai, namie paziuresiu %
beje,manau,kad forume rasi bendraminciu, mokanciu gerai kalba, turinciu visa virtuon ir galesite uzsisakyti be tarpininku is ebay!
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 09, 11:16)
gerai, namie paziuresiu %
beje,manau,kad forume rasi bendraminciu, mokanciu gerai kalba, turinciu visa virtuon ir galesite uzsisakyti be tarpininku is ebay!

Aisku gerai butu be tarpininku, bet ar kas sutiks,
po istorijos su Kosmetika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 09 vasario 2006 - 11:22
As ir noriu to deziko. smile.gif Jungsiuos prie uzsisakinetoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 02 10, 09:40)
As ir noriu to deziko. smile.gif Jungsiuos prie uzsisakinetoju ax.gif

Jei uzsakysim 5-ios, 1 vnt kainuos 37 Lt,
visas norincias prasom JUNGTIS
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 02 10, 09:45)

laba diena,
jus manes nepazistat, nelabai ir pritinku sitam mamu klubui, bet tokio dezodoranto labai labai reiketu ir man. ar dar galima butu prie jusu jungtis?nes ziurejau internete kainas, tai atsiuntimas labai brangus vienam zmogui.
Atsakyti
man tas pats...pati nlb siam forumiuke dalywauju bet tas dezodorantas gal pagaliau padetu man kazkiek issipresti man sawo bedas, man jis lb rejkalingas...tak gal ir ash galeciau? ar jau pawelawau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 02 10, 10:45)

as irgi noriu to dezodoranto smile.gif nes jau uzikankinau su ta problema nerealiai doh.gif tai jei nepavelavau tai ir as i jusu kompanija 4u.gif
Atsakyti
Na ponios ir ponai, panasu, kad atsirado tarpininku, kurie Lietuvoje parupins jums siu dezodarantu. Tik kaina didoka. Bet as pasinaudojau galimybe - daugiau nebeprakaituoju !!!!! Myliu certain dri wink.gif
Rasit pardaveja cia:

http://www.pirkis.lt/item?id=296619
arba rasykit jam el. pastu: karolisc@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Aro @ 2006 03 09, 20:33)
Na ponios ir ponai, panasu, kad atsirado tarpininku, kurie Lietuvoje parupins jums siu dezodarantu. Tik kaina didoka. Bet as pasinaudojau galimybe - daugiau nebeprakaituoju !!!!! Myliu certain dri wink.gif
Rasit pardaveja cia:

http://www.pirkis.lt/item?id=296619
arba rasykit jam el. pastu: karolisc@gmail.com

nu bet kaina tai gerule uzvarvolinta blink.gif
tikrai manau,kad perkant is ebay per tarpinika bus pigiau!!aiksu laiko sanaudos kitokios!!
siaip pardavejas galetu ir visa instrukcija isversti, jei jau tokius pinigiukus ima!!
butina tik einant miegoti teptis, negalima iskart po duso ar depiliacijos teptis jokiu budu schmoll.gif ir taip toliau......
Atsakyti
Na man tai tie 20 ar 30 lt tikrai nesvarbus, beto jo uztenka ilgam, o veikia nuostabiai.
Atsakyti
As irgi noreciau jungtis, parasykite man i emaila tori@one.lt
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 03 10, 12:52)
nu bet kaina tai gerule uzvarvolinta  blink.gif
tikrai manau,kad perkant is ebay per tarpinika bus pigiau!!aiksu laiko sanaudos kitokios!!
siaip pardavejas galetu ir visa instrukcija isversti, jei jau tokius pinigiukus ima!!
butina tik einant miegoti teptis, negalima iskart po duso ar depiliacijos teptis jokiu budu  schmoll.gif ir taip toliau......

as noreciau suzinoti ta taip toliau 4u.gif kaip naudotis tuo deziku nes nenoreciau dar is to neismanymo persistengti doh.gif
Atsakyti