Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(axara @ 2005 06 16, 12:21)
bet 15oolt pusei metu.. ax.gif
o ka tie daktarai sako apie jo poveiki?

Tai daktarai ir sako, kad poveikis tirai yra jei nesergi jokiomis ligomis skatinačiomis prakaitavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
as vis tik manyciau kad pries darant procedura uz 1500 lt reiketu issitirti ar prakaituojama ne del prakaito liauku uzdegimo. nes labai daznai kvapa bei prakaito kieki didina toks uzdegimas. nes nemanau kad bet kuriai norisi ismesti 1500 lt kad ir pusei metu
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2005 06 17, 13:54)
Tai daktarai ir sako, kad poveikis tirai yra jei nesergi jokiomis ligomis skatinačiomis prakaitavimą mirksiukas.gif

turejau omenyje pasalini poveiki smile.gif
Atsakyti
prakaitavimas gali buti ir paveldimas
Atsakyti
Butu gerai pasidaryt tokia procedura.. smile.gif Bet gaila,kad tik pusmeciui sustabdo,o tu pusmeciu gyvenime tiek daug...Girdejau ,kad po vienos kuno dalies prakaitavimo sustabdymo,padideja kitos dalies prakaitavimas,pvz,jei susileidi i pasastis injekcija,tai gali rankos ar kojos labiau prakaituot.Vis tik organizmas su prakaitu pasalina ir nereikalingas medziagas is organizmo ax.gif
Atsakyti
Galie pasižiūrėti čia, yra ir kainoraštis:

http://www.sugihara....?id=441&lang=LT

Procedūros aprašymai:

http://www.derm.net/bo_hy_palms.shtml
http://www.derm.net/bo_hy_soles.shtm
http://www.derm.net/...y_axillae.shtml
Atsakyti
Mane prakaitavimas tiesiog varo is proto, nezinau ka daryti, niekas nepadeda. Tyriausi ir niekas jokiu ligu nerado. Tai visai noreciau susileisti tas injekcijas. Aisku kaina tai tikrai didele, tik gaila kad niekas negarantuoja del rezultatu
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 02 06, 22:57)
Mane prakaitavimas tiesiog varo is proto, nezinau ka daryti, niekas nepadeda. Tyriausi ir niekas jokiu ligu nerado. Tai visai noreciau susileisti tas injekcijas. Aisku kaina tai tikrai didele, tik gaila kad niekas negarantuoja del rezultatu

sorry kad poster_offtopic.gif bet mane irgi is proto vare prakaitavimas, negalejau deveti kokiu aptemtu rubu, per kuriuos matydavosi slapios pazastys verysad.gif apie marskinelius buvau pamirsusui, apskritai beveik tik juodi drabuziai dominavo, bet vasara siame forume susikoperavus isigijau dezodoranta "certain....dry" dabar nepamenu tikrlaus pav , mes ji siuntemes is jav, zinoma tas nera sveika, nes i sudeti ieina daug aliuminio (ar kazko, nesigilinau unsure.gif ) nu bet pasaka, 1 karta patepi tai 4 dienoms esi pamirsusi prakaita absoliuciai, geriausias isbandymas buvo sacharoj thumbup.gif spec paziurejau pazastukai sausuteliai per nesvietiska karsti!!!
tuo dezodorantu nepiktnaudziauju, tepu tik vasara ir retai ziema,kai zinau kad devesiu aptemtus rubelius biggrin.gif
dar karta sorry uz poster_offtopic.gif bet pamaniau,kad botulino injekcijos gal ne visiems prieinamos g.gif na man tai bent jau buvo super padejes sprendimas
Atsakyti
Labai įdomu daugiau sužinoti apie tą dezodorantą: tikslus pavadinimas, kaina...manau, tai labai geras sprendimas vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2006 02 08, 21:52)
Labai įdomu daugiau sužinoti apie tą dezodorantą: tikslus pavadinimas, kaina...manau, tai labai geras sprendimas vasarą smile.gif

Kaip tik noriu uzsakyti ji is USA,
tiksliau vadinasi Certain Dri,
kas moka skaityt angliskai, aprasymas
vieno kaina butu iki 45 Lt, bet jei uzsakysim kelios parsisiuntimas, draudimmas pasidalins ir kainuos pigiau
jei kas nori prisijungt prie uzsakymo, rasykit i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 02 09, 10:45)
Kaip tik noriu uzsakyti ji is USA,
tiksliau vadinasi Certain Dri,
kas moka skaityt angliskai, aprasymas
vieno kaina butu iki 45 Lt, bet jei uzsakysim kelios parsisiuntimas, draudimmas pasidalins ir kainuos pigiau
jei kas nori prisijungt prie uzsakymo, rasykit i AZ mirksiukas.gif

na mes irgi tada uzsakinejom is jav, bet musu buvo daug (bet deja tik kelios atgavo si dezika, nes buvo labai negrazi istorija su Kosmetika) tik pas mane buteliukas ne zalias, o raudonas, ir kainavo jis beveik per pus maziau tongue.gif g.gif
siaip galima ir per ebay pabandyti uzsisakineti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 09, 11:01)
na mes irgi tada uzsakinejom is jav, bet musu buvo daug (bet deja tik kelios atgavo si dezika, nes buvo labai negrazi istorija su Kosmetika) tik pas mane buteliukas ne zalias, o raudonas, ir kainavo jis beveik per pus maziau  tongue.gif   g.gif
siaip galima ir per ebay pabandyti uzsisakineti  mirksiukas.gif

As ir noriu per e-bay uzsisakyt,
radau zmogu, kuris uz savo paslaugas ima 10%,
pati tik biski su anglu kalba draugauju blush2.gif
gal ir 5-6 susikooperavus ir bus po kokius 30-35 Lt,
dabar laukiu is jo tikslaus atsakymo del kainos
4u.gif

P.S. Jei buteliuko spalva skyriasi, tai gal koncentracija kitokia?
zalio parasyta Aluminum Chloride 12%
gal galetum savojo % pasiziuret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 09 vasario 2006 - 11:13