Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

QUOTE(Smaližė @ 2005 07 08, 16:08)
O siaubeli, musiet man reiks gaisrininkus su Daukantu supažindint..  doh.gif Pas mane katilinėj durys - medinės..  cry.gif Nu bet aš dėl jų tikrai jų nekeisiu..  schmoll.gif

Dar įdomu, mes turim kadastrinę bylą, bet ji daryta, kad ne visos dar pertvaros buvo.. Jaučiu reiks naują vėl daryt..  g.gif  doh.gif

Reiks, Smalize, reiks tongue.gif O is tikruju tai turbut ant tos pacios pabraizys ir apacioje parasys data, kada paskutini karta tikrinti duomenys smile.gif
Atsakyti
Sandrita, dekui ... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 08, 18:08)
O siaubeli, musiet man reiks gaisrininkus su Daukantu supažindint..  doh.gif Pas mane katilinėj durys - medinės..  cry.gif Nu bet aš dėl jų tikrai jų nekeisiu..  schmoll.gif

Dar įdomu, mes turim kadastrinę bylą, bet ji daryta, kad ne visos dar pertvaros buvo.. Jaučiu reiks naują vėl daryt..  g.gif  doh.gif

na su gaisrininkais tai ko gero tikrai gausi derėtis blink.gif o dėl kadastrinės bylos, tai pas mus buvo daug pertvarų pakeista, tai matininkė sakė, kad jie to nevertina, atseit svarbiausia turi būti bendri namo gabaritai išlaikyti, kokie numatyti projekte, o viduje pertvaras gali stumdyti kaip nori - jie lygtai vertina namo kubatūrą, tad nuo pertvarų išstumdymų ji nesikeičia.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 11, 07:56)
na su gaisrininkais tai ko gero tikrai gausi derėtis  blink.gif o dėl kadastrinės bylos, tai pas mus buvo daug pertvarų pakeista, tai matininkė sakė, kad jie to nevertina, atseit svarbiausia turi būti bendri namo gabaritai išlaikyti, kokie numatyti projekte, o viduje pertvaras gali stumdyti kaip nori - jie lygtai vertina namo kubatūrą, tad nuo pertvarų išstumdymų ji nesikeičia.

Nu bet pas mane katilinėj yra išėjimas į lauką.. gal skau ne per labiausiai nusižengiau... Na žiūrėsim.. jaučiu dar negreit pridavinėsim.. nes tokius malonius darbus vis randu progą nukelt.. blush2.gif
Tai gal rimtai jie tik perrašys pataisymus ir psio.. g.gif Ui, kaip aš nemėgstu tų visokių popierizmų.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 11, 10:43)
Nu bet pas mane katilinėj yra išėjimas į lauką.. gal skau ne per labiausiai nusižengiau... Na žiūrėsim.. jaučiu dar negreit pridavinėsim.. nes tokius malonius darbus vis randu progą nukelt..  blush2.gif
Tai gal rimtai jie tik perrašys pataisymus ir psio..  g.gif Ui, kaip aš nemėgstu tų visokių popierizmų..  doh.gif

na įkišiu savo trigrašį su savo logika: kiek prisimenu tai katilinėje labai gerai, kad yra išėjimas į lauką, tik atrodo durys privalo atidaryti į lauką, atseit esant sprogimui kad banga lengvai išmuštų tas duris ir kuo mažiau nukentėtų vidus
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 11, 08:51)
na įkišiu savo trigrašį su savo logika: kiek prisimenu tai katilinėje labai gerai, kad yra išėjimas į lauką, tik atrodo durys privalo atidaryti į lauką, atseit esant sprogimui kad banga lengvai išmuštų tas duris ir kuo mažiau nukentėtų vidus

Na pas mus ne į lauką atsidaro, bet jos stiklinės ir langas yra.. Nes ir projekte raip numatyta buvo.. g.gif O gi projektas tai buvo derinamas us priešgaisrine dėl leidimo statybai.. Žinau tiksliai, gal dėl lempos jungiklio tai jis turi būti išorėje o ne katilinėje.. Ir durys turi atsidaryti į katilinę (vidaus)... Kad banga kaip tik jų neišmuštų.. Žodžiu, kai pridavinėsiu, tai sužinosiu, kad pas mus blogai.. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo kai pridavinėsi tai viskas priklausys ne tiek nuo teorinių reikalavimų, kiek nuo to ar sutaps jūsų ir to, kuris tikrins bei dės parašą bioritmų sutapimo biggrin.gif arba norės išdurti, arba palaimis su Daukanto pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, mane taip pat užklupo namo pridavimo bėdos, nes parduodu namą, o vienas iš pirkėjos pageidavimų yra 100 proc. namo pridavimas. Pernai dariau kadastrinius matavimus ir namo užbaigimas buvo 81 proc. t.y. namas - 85, o rūsys - 79. Įdomu, kaip jie skaičiuoja tą 100 proc. užbaigtumą, nes pas mane rūsys negyvenamas ir ten nieko daugiau nedaryta ir pirkėjai jis nereikalingas, o name viskas įrengta, liko tik plyteles grindų vonioj išklijuoti. Katilinėje durys medinės, išėjimas į namo vidų ir į garažą, taip pat yra langas. Gal kuri nors iš jūsų susidūrė su tokiu atveju? g.gif Gal kuri nors žinote ką nors apie 100 proc. užbaigtumą?
Atsakyti
tai kaip suprantu ta pirkėja nori kad dokumentai būtų 100 proc., o susitvarkyti tai jie patys baigs, ar ne? o ka jeigu su registru centro matininku susitarti (ir su Daukanto kupiūros pagalba wink.gif ) , kad įformintų tą 100 proc. tačiau iš to išplaukia ne tik matavimai, bet ir galutiniai visų instancijų parašai, higiena, gaisrininkai, etc... Apie tai šitoje temoje anksčiau buvo kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 11, 11:39)
tai kaip suprantu ta pirkėja nori kad dokumentai būtų 100 proc., o susitvarkyti tai jie patys baigs, ar ne? o ka jeigu su registru centro matininku susitarti (ir su Daukanto kupiūros pagalba wink.gif ) , kad įformintų tą 100 proc. tačiau iš to išplaukia ne tik matavimai, bet ir galutiniai visų instancijų parašai, higiena, gaisrininkai, etc... Apie tai šitoje temoje anksčiau buvo kalbėta.

Tai vat tame ir reikalas, kad man reikia viską sutvarkyti, nes paskambinau į Registrų centrą ir paaiškinau situaciją, tai jie pasakė, kad viską reikės man pačiai forminti ant savęs, nes visos pažymos tai mano vardu, leidimas statybai irgi mano vardu, tai su tom pažymom į kadastrą, ten man išrašys naują pažymėjimą, o jau tą naują pažymėjimą po pirkimo-pardavimo sutarties pasirašymo pirkėja formins ant savęs. Kaip sakoma pasaka be galo......
Atsakyti
taigi taigi, čia parduoti labai greitai tai neišeis, jei registras nuo pat pradžios pradės reikalauti realaus to 100 proc. baigtumo. todėl ir sakau, kad čia bent jau tiek paskubinti galima tariantis, kad jie "nematytų" tų nebaigtumų... o toliau jau tai tikrai neprognozuojami dalykai kiek kurioj instancijoj uztruks. O gal tu geriau neforsuok, pamažu gali pradėti kažką tvarkyti, o gal per tiek laiko atsiras kitas pirkėjas, kuriam tai nebus esminis reikalavimas blink.gif ar labai jau komplikuotai parsidavineja tavo namas?...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 11, 11:55)
taigi taigi, čia parduoti labai greitai tai neišeis, jei registras nuo pat pradžios pradės reikalauti realaus to 100 proc. baigtumo. todėl ir sakau, kad čia bent jau tiek paskubinti galima tariantis, kad jie "nematytų" tų nebaigtumų... o toliau jau tai tikrai neprognozuojami dalykai kiek kurioj instancijoj uztruks. O gal tu geriau neforsuok, pamažu gali pradėti kažką tvarkyti, o gal per tiek laiko atsiras kitas pirkėjas, kuriam tai nebus esminis reikalavimas blink.gif ar labai jau komplikuotai parsidavineja tavo namas?...

Matai, ji ima paskolą, o vienas iš banko reikalavimų yra 100 proc. baigtumas. Beto jau sumokėjo man avansą, o laiko turiu iki gruodžio pabaigos, tai gal suspėsiu, jei ir labai jau viskas tempsis. Kaip pasakė pirkėja, svarbiausia bankui parodyti kadastrinę bylutę, kad viskas užbaigta, ir jie perves pinigėlius, o tuos popieriukus turiu laiko tvarkyti. O pardavimas, gerai pagalvojus, visai nekomplikuotas, nes suma nemaža, o ji net gerai nežiūrėjo to namo, labiausiai patiko vieta. Manau, kad su matininkais gal susitarsime, didžiausia bėda bus pažymos.
Atsakyti