Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(ViShy @ 2008 11 18, 12:54)
Mano oda nera tamsi, tai kai daugiau uztepu EL shimerio CORAL SAND  tai pries saule matosi bronzinis atspalvis...todel man patinka jo uztepti vos vos, del svytejimo  bigsmile.gif

Mano irgi coral sand. va dabar pries veidrodi ant EZ issitepliojau visa veida.. tai wub.gif aisku nezinia kaip prie dienos sviesos butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 11 18, 21:23)
As siandien gavau toki daikciuka:
Neutrogena Shimmer Sheers
http://images.teamsu.....cture 5_4.png
(sorry, kazkodel man neleidzia perkelt cia tos nuotraukos  verysad.gif )
Cia Neutrogenos blizgesys akims, skruostams ir lupoms. siaip tai uzsisakinedama maniau, kad nieko gero - zinot - kas tinka viskam, tas netinka niekam. Bet pati nustebau, kad tikrai viskam tiko  thumbup.gif

O kazin kada i lietuva toks daikciukas atkeliaus..ta prasme kada prades prekiaut.. 4u.gif nes Neutrogenos yra produkcijos smile.gif kaip ant lupu atrodo? Kaip blizgesys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 17:57
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 24, 15:40)
Merginos,noreciau jusu patarimo smile.gif Turiu MaxFactor sheer Radiance krempudra(?)Ten raso-Leichites Shimmer Make-up.Nezinau kaip tiksliai ja naudoti-ar kaip paprasciausia krempudra,ar kaip shimeri.Siaip spalva tokia naturali(shimmering natural).Uzsitepus atrodo naturaliai,tik suteikia tokio grazaus svytejimo veidui wub.gif Manau,gal dienai to svytejimo butu per daug g.gif Gal tiktu daugiau vakarui,ar aplamai tepti tik skruostus.....?Gal kas turit butent sia krempudra,ir kaip jus ja naudojat?Lauksiu atsiliepimu 4u.gif

As tokia turejau- cia ta, kur is colour adapt serijos? kremine? na, man ji buvo laaabai blizgi, ir turiu pasakyti, kad atspalvis tikrai neatrode naturalus. Bet gal cia tik man ji netiko? g.gif Per daug blizgi, dienai niekaip su ja neiseisi, net ir tik skruostukus jei patepus, o ir tepasi nelabai tolygiai, kazkaip storai...Vakare nelabai kur einu, tai tik pora kartu naudojau. Tai taip vis buvo , buvo ji pas mane stalciuje. doh.gif Vakar ismeciau, beveik pilna, nes galiojimas baigesi...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 11 19, 01:11)
O kazin kada i lietuva toks daikciukas atkeliaus..ta prasme kada prades prekiaut.. 4u.gif nes Neutrogenos yra produkcijos  smile.gif kaip ant lupu atrodo? Kaip blizgesys?

Ant lūpų jis man labai švelniai, tolygiai tepasi, tik spalva ne mano. Užtad ta spalva man ideali ant skruostų ir vietoj šešėlių. Aš ėmiau spalvą mistified, tai ji tokia kaip bronzinė - tai man geriau ir už meteoritus - ir spalvą ant skruostų suteikia, ir blizgučiai tokie mažyčiai, tik iš arti matosi, ax.gif Nu, žodžiu, reklamą čia pavariau biggrin.gif
Atsakyti
man svytejimo suteikia Shu Uemura zalia makiazo baze - turi perlamutrini svytejima, kurio nepaslepia pudra ir graziai atrodo veido oda drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ka galit pasiulyti veido svytejimui ne is Dior,u ir kitu panasios kainos dalykeliu?
Na, kad iki kokiu 80 litu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 11 19, 22:59)
O ka galit pasiulyti veido svytejimui ne is Dior,u ir kitu panasios kainos dalykeliu?
Na, kad iki kokiu 80 litu?  ax.gif

Estee Lauder shimeris yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 11 25, 13:05)
Na va, šiandien pasirode braškėse Dior shimmeris  Rose Diamond. iš inercijos iškart ir griebiau , nors neįsitikinusi , kad man jo reikia.  ax.gif

alternatyva Dior shimmeriams - Bobbi Brown shimmeriai mirksiukas.gif

Apricot
user posted image

Beige
user posted image

Bronze
user posted image

Brownie
user posted image

Rose
user posted image
Atsakyti
[quote=Preila,2008 11 25, 18:22]
[quote=Baltija,2008 11 25, 14:21]
alternatyva Dior shimmeriams - Bobbi Brown shimmeriai mirksiukas.gif

Apricot
user posted image

Beige
user posted image

Baltija , o kur juos atkapstei, braškėse žiūrėjau lyg ir nėra tokių?Labai faini atspalvei. smile.gif
[/quote]

Tikrai labai geri, man net fainesni uz Dior smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 11 25, 18:47)
Tikrai labai geri, man net fainesni uz Dior smile.gif

ania? kuom? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 lapkričio 2008 - 19:48
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 25, 20:48)
ania? kuom?  4u.gif

Bobbi Brown turi daugiau atspalviu nei Dior, ir svytejimas ryskesnis smile.gif
Atsakyti