Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Glamor @ 2008 10 24, 10:11)
taip, rose diamons wub.gif pagaliau atkasiau juos sokiai.gif beje, kodel neturetu tikti kaip skaistalai, nes butent kaip skaistalus ir ruosiuosi naudoti g.gif  biggrin.gif

Tiks bigsmile.gif man kaip tik grazu su jais skruostus pasiteplioti, nes jei visa veida gal per daug blizga, nors vakariniam makiazui tinka ir visa veiduka svelniai perbraukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 10 24, 12:53)
Tiks  bigsmile.gif man kaip tik grazu su jais skruostus pasiteplioti, nes jei visa veida gal per daug blizga, nors vakariniam makiazui tinka ir visa veiduka svelniai perbraukti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man visam veidui irgi butu jo per daug, ypac diena mirksiukas.gif dienai puikiai uztenka ir meteoritu visam veidui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 24, 12:58)
drinks_cheers.gif man visam veidui irgi butu jo per daug, ypac diena mirksiukas.gif dienai puikiai uztenka ir meteoritu visam veidui wub.gif

Taip, man dienai visas veidukas irgi per daug rolleyes.gif uztenka skruostus patepti, puikiai atrodo thumbup.gif dabar dar laukiu Estee Lauder shimerio pirkau du skirtingus atspalvius sau ir mamai, ziuresiu kuris grazesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 10 24, 12:01)
Taip, man dienai visas veidukas irgi per daug  rolleyes.gif uztenka skruostus patepti, puikiai atrodo  thumbup.gif dabar dar laukiu Estee Lauder shimerio pirkau du skirtingus atspalvius sau ir mamai, ziuresiu kuris grazesnis bigsmile.gif

aha, man diena issiblizgint visa veida irgi nelabai, issiblizginu tik skruostukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,noreciau jusu patarimo smile.gif Turiu MaxFactor sheer Radiance krempudra(?)Ten raso-Leichites Shimmer Make-up.Nezinau kaip tiksliai ja naudoti-ar kaip paprasciausia krempudra,ar kaip shimeri.Siaip spalva tokia naturali(shimmering natural).Uzsitepus atrodo naturaliai,tik suteikia tokio grazaus svytejimo veidui wub.gif Manau,gal dienai to svytejimo butu per daug g.gif Gal tiktu daugiau vakarui,ar aplamai tepti tik skruostus.....?Gal kas turit butent sia krempudra,ir kaip jus ja naudojat?Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
O kur tu pirkai tą pudrą? Aš anksčiau tokią turėjau, labai patiko, bet dabar nebėra jos parduotuvėse. Aš tepdavau tik skruostus, nes ištepus visą veidą per daug žvilgėjo oda. Tepdavau ir dieną, ir vakare. Sulaukdavu tik komplimentų wink.gif

QUOTE(dainele35 @ 2008 10 24, 14:40)
Merginos,noreciau jusu patarimo smile.gif Turiu MaxFactor sheer Radiance krempudra(?)Ten raso-Leichites Shimmer Make-up.Nezinau kaip tiksliai ja naudoti-ar kaip paprasciausia krempudra,ar kaip shimeri.Siaip spalva tokia naturali(shimmering natural).Uzsitepus atrodo naturaliai,tik suteikia tokio grazaus svytejimo veidui wub.gif Manau,gal dienai to svytejimo butu per daug g.gif Gal tiktu daugiau vakarui,ar aplamai tepti tik skruostus.....?Gal kas turit butent sia krempudra,ir kaip jus ja naudojat?Lauksiu atsiliepimu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2008 10 26, 23:52)
O kur tu pirkai tą pudrą? Aš anksčiau tokią turėjau, labai patiko, bet dabar nebėra jos parduotuvėse. Aš tepdavau tik skruostus, nes ištepus visą veidą per daug žvilgėjo oda. Tepdavau ir dieną, ir vakare. Sulaukdavu tik komplimentų wink.gif

Na,sia krempudra man parveze is uzsienio lauktuviu smile.gif Tad nezinau,ar cia butu ju kur pirkti,kazkaip neatkreipiau demesio.O siaip tai man ji labai patinka-ja pasitepus,veidas atrodo graziai,naturaliai,toks atjaunejes thumbup.gif Dazniausiai as ja tepuosi vakarui,nors buvau bandzius ir dienos metu.....Tai pat esu sulaukus komplimentu,kad atrodau super.....ir pan. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 10 27, 00:21)
Na,sia krempudra man parveze is uzsienio lauktuviu smile.gif Tad nezinau,ar cia butu ju kur pirkti,kazkaip neatkreipiau demesio.O siaip tai man ji labai patinka-ja pasitepus,veidas atrodo graziai,naturaliai,toks atjaunejes thumbup.gif Dazniausiai as ja tepuosi vakarui,nors buvau bandzius ir dienos metu.....Tai pat esu sulaukus komplimentu,kad atrodau super.....ir pan. wub.gif

tokia panasi ir loreal buvo. gal ir yra dar kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 27, 21:23)
tokia panasi ir loreal buvo. gal ir yra dar kur  g.gif

Galbut ir yra,bet siaip tai as ta pudra turiu,ir ja labai dziaugiuosi wub.gif Jos iesko lelytia ax.gif Manau,paieskojus,gal kur ir aptiktu g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
visalaika naudodavau tokia mozaikine pudryte
user posted image

tik nera jau jos siustis sad.gif sad.gif gal matydamos spalvas ka nors patartumete, gal meteoritai tiktu?
nes man reikia matinio svyteji mo ( dienai) , vakaruj as naudoju auksini geli.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 10 28, 09:08)
Sveikutes  4u.gif
visalaika naudodavau tokia mozaikine pudryte
user posted image

tik nera jau jos siustis sad.gif sad.gif gal matydamos spalvas ka nors patartumete, gal meteoritai tiktu?
nes man reikia matinio svyteji mo ( dienai) , vakaruj as naudoju auksini geli.

Oliuke pardavinėja va tokią Lancaster Sunlight Makeup Infinite Bronze Palette

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 10 28, 09:35)
Oliuke pardavinėja va tokią  Lancaster Sunlight Makeup Infinite Bronze Palette

user posted image

Man atrodo si yra labai blizgi smile.gif
Atsakyti