Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

sita, norejau paklaust ax.gif
o jus cia kasdien taip issiblizginat unsure.gif ? man pvz. bent paskutinej nuotraukoj tai tikrai veidukas per daug blizga- i darba taip negaleciau eit, man net jei seseliai labai blizga jau nepatinka, o cia visas veidas blush2.gif nu vakarui ar kokiai diskotekai tai super thumbup.gif bet ir tai nelabai galiu naudot su blizguciais priemones, nes jos labai isryskina poras veido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2008 10 13, 18:32)
Labai gražūs šešėliai, man patiko...
kur juos pirkote ir kiek kainavo?

Nors kl skirtas ne man, bet labai noriu isiterpt biggrin.gif Tai va, as turiu tas sviesesnes bangeles, tai ju kaip seseliu niekaip nepanaudosi schmoll.gif Na, gal cia tik man neiseina, bet jose praktiskai ner spalvos, nesuprantu, kaip ten tose nuotraukose tokia ryski g.gif Tai tik ispet norejau, kad jei pirksit, tai pries tai pabandytumet. Nors su tamsesnem gal kitaip? Ai, o pirkt yra Body Shope, kaina parduotuvej apie 80lt, atrodo

O panasus seseliai i pirmos foto tai Pupos yra, o i kur antroj foto - l'oreal 4u.gif Na, bent man atrodo panasus smile.gif
Atsakyti
panos, palyginkite, kurios turite, rutulinius meteoritus ir presuotus? bigsmile.gif privalumai ir trukumai? nes jau turiu rutulinius meteoritus, bet kadangi jauciu pirmus susirgimo "meteoritomanija" simptomus, reikia jau ir nauju meteoritu blush2.gif
Atsakyti
palygint negaliu, bt presuoti man patiko user posted image Siaip apskritai nemegstu as tu rutuliuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 20 spalio 2008 - 15:50
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 20, 16:50)
palygint negaliu, bt presuoti man patiko user posted image Siaip apskritai nemegstu as tu rutuliuku  rolleyes.gif

kuriuos turi? as tai beige tai ir patinka kad be blizguciu smile.gif
Atsakyti
As naudoju Collistar All over Gold smile.gif kazkaip pamirsau apie ja.. user posted image
Apie meteoritus gal diskutuojam 'meteoritu' temoje o cia apie visus kitus blizgucius ok?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 21, 07:52)
As naudoju Collistar All over Gold smile.gif

Man tai kažkaip greitai nuo veido dingsta ji, o Jums kaip laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 22, 13:38)
Man tai kažkaip greitai nuo veido dingsta ji, o Jums kaip laikosi?

A kazkaip nelabai smile.gif bet blizgucius gerai vietoj seseliu tept arba tik dekolte zonai gerai tinka.Veidui per blizgi.
Atsakyti
sian kristianoje isbandziau dior shimeri rose diamons na tai su pirstu patepliojant tai atrodo ir uztektu pigmento naudoti kaip skaistalus bet jauciu spetelis neuzgriebs taip riebiai nors isivaizduoju skruostukai nerealiai su juo atrodytu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 23, 21:52)
sian kristianoje isbandziau dior shimeri rose diamons na tai su pirstu patepliojant tai atrodo ir uztektu pigmento naudoti kaip skaistalus bet jauciu spetelis neuzgriebs taip riebiai nors isivaizduoju skruostukai nerealiai su juo atrodytu wub.gif

Visi trys dior shimeriai tikrai labai faini, bandziau ir as parduotuvej pasiteplioti smile.gif , niu, labai grazu wub.gif

Naudoju TBS sviesesnes bangeles, efektas irgi labai fainas - ir kaip skaistalai, ir suteikti veidui skaistumo, svytejimo; man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 spalio 2008 - 23:37
QUOTE(Glamor @ 2008 10 23, 23:24)
greitai mano CDior atvaziuoja sokiai.gif

rose diamons spalvyte? parasyk atsiliepimus ir savo nuomone ar tinkami kaip skaistaliukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 24, 10:05)
rose diamons spalvyte? parasyk atsiliepimus ir savo nuomone ar tinkami  kaip skaistaliukai 4u.gif

taip, rose diamons wub.gif pagaliau atkasiau juos sokiai.gif beje, kodel neturetu tikti kaip skaistalai, nes butent kaip skaistalus ir ruosiuosi naudoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 24 spalio 2008 - 09:13