sita, norejau paklaust
o jus cia kasdien taip issiblizginat ? man pvz. bent paskutinej nuotraukoj tai tikrai veidukas per daug blizga- i darba taip negaleciau eit, man net jei seseliai labai blizga jau nepatinka, o cia visas veidas nu vakarui ar kokiai diskotekai tai super bet ir tai nelabai galiu naudot su blizguciais priemones, nes jos labai isryskina poras veido
QUOTE(Ingese @ 2008 10 13, 18:32)
Nors kl skirtas ne man, bet labai noriu isiterpt Tai va, as turiu tas sviesesnes bangeles, tai ju kaip seseliu niekaip nepanaudosi Na, gal cia tik man neiseina, bet jose praktiskai ner spalvos, nesuprantu, kaip ten tose nuotraukose tokia ryski Tai tik ispet norejau, kad jei pirksit, tai pries tai pabandytumet. Nors su tamsesnem gal kitaip? Ai, o pirkt yra Body Shope, kaina parduotuvej apie 80lt, atrodo
O panasus seseliai i pirmos foto tai Pupos yra, o i kur antroj foto - l'oreal Na, bent man atrodo panasus
panos, palyginkite, kurios turite, rutulinius meteoritus ir presuotus? privalumai ir trukumai? nes jau turiu rutulinius meteoritus, bet kadangi jauciu pirmus susirgimo "meteoritomanija" simptomus, reikia jau ir nauju meteoritu
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 20, 16:50)
kuriuos turi? as tai beige tai ir patinka kad be blizguciu
As naudoju Collistar All over Gold kazkaip pamirsau apie ja..
Apie meteoritus gal diskutuojam 'meteoritu' temoje o cia apie visus kitus blizgucius ok?
Apie meteoritus gal diskutuojam 'meteoritu' temoje o cia apie visus kitus blizgucius ok?
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 21, 07:52)
As naudoju Collistar All over Gold
Man tai kažkaip greitai nuo veido dingsta ji, o Jums kaip laikosi?
QUOTE(Jazira @ 2008 10 22, 13:38)
Man tai kažkaip greitai nuo veido dingsta ji, o Jums kaip laikosi?
A kazkaip nelabai bet blizgucius gerai vietoj seseliu tept arba tik dekolte zonai gerai tinka.Veidui per blizgi.
sian kristianoje isbandziau dior shimeri rose diamons na tai su pirstu patepliojant tai atrodo ir uztektu pigmento naudoti kaip skaistalus bet jauciu spetelis neuzgriebs taip riebiai nors isivaizduoju skruostukai nerealiai su juo atrodytu
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 23, 21:52)
sian kristianoje isbandziau dior shimeri rose diamons na tai su pirstu patepliojant tai atrodo ir uztektu pigmento naudoti kaip skaistalus bet jauciu spetelis neuzgriebs taip riebiai nors isivaizduoju skruostukai nerealiai su juo atrodytu
Visi trys dior shimeriai tikrai labai faini, bandziau ir as parduotuvej pasiteplioti , niu, labai grazu
Naudoju TBS sviesesnes bangeles, efektas irgi labai fainas - ir kaip skaistalai, ir suteikti veidui skaistumo, svytejimo; man patinka
QUOTE(Glamor @ 2008 10 23, 23:24)
greitai mano CDior atvaziuoja
rose diamons spalvyte? parasyk atsiliepimus ir savo nuomone ar tinkami kaip skaistaliukai
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 24, 10:05)
rose diamons spalvyte? parasyk atsiliepimus ir savo nuomone ar tinkami kaip skaistaliukai
taip, rose diamons pagaliau atkasiau juos beje, kodel neturetu tikti kaip skaistalai, nes butent kaip skaistalus ir ruosiuosi naudoti