Uzsakiau toki Highlighteri is Chanel Gold Fever kolekcijos,isbandziau parduoj,labai patiko
Kas kas bande ESTEE LAUDER Brilliant Shimmer Powder ? kaip efektas ?
Nupirkau vat toki highlighteri Visai fainas MAC COLOR FORMS Richmetal Highlighter *QUICK FLASH*
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 08, 20:15)
Nupirkau vat toki highlighteri Visai fainas MAC COLOR FORMS Richmetal Highlighter *QUICK FLASH*
O jis dregnas?
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 10 08, 20:19)
O jis dregnas?
Kremine metallic tekstura transformuojasi i pudrine ant odos.
as naudoju stai siuos: The Body Shop "Shimmer Waves". Diena tepu tik skruostus, na o vakare visa veida bei dekolte. Vat, yra vyrams i ka paziureti
juos galima tepti ir kaip seselius atskirai, ir kaip skaistalus kartu:
juos galima tepti ir kaip seselius atskirai, ir kaip skaistalus kartu:
Labai patenkinta esu siais meteoritais, labai graziai paskaistina veiduka ir dar turiu Isadoros Snow Glow pudra, labai panasus efektas i meteoritu, bet labiau vakariniam makiazui tinka, nes labiau pablizgina negu meteoritai
As nusipirkau sita:
Diorskin Shimmer Star
Spalva Amber Diamond
Ir labai patenkinta
Diorskin Shimmer Star
Spalva Amber Diamond
Ir labai patenkinta
QUOTE(nikeo @ 2008 10 13, 16:07)
As nusipirkau sita:
Diorskin Shimmer Star
Spalva Amber Diamond
Ir labai patenkinta
Diorskin Shimmer Star
Spalva Amber Diamond
Ir labai patenkinta
kuo butent tau ji taip patinka? nes as ilgau dvejoju ar pirkti nes noriu jos kaip skaistalu nes visam veidui meteoritus naudoju... ar butu tinkama kaip skastalai? ar uztektu pigmento?
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 13, 17:49)
kuo butent tau ji taip patinka? nes as ilgau dvejoju ar pirkti nes noriu jos kaip skaistalu nes visam veidui meteoritus naudoju... ar butu tinkama kaip skastalai? ar uztektu pigmento?
As ji ant viso veido naudoju, uzdeda toki lengva blizgesi, kuris man labai patinka , veidas graziai svyti, bet neper ryskiai.
O kad naudot kaip skaistala, tai nzn... man atrodo butu geriau tada skaistalus ir pirkti . Sitas ne tiek spalva kiek svytejima suteikia.
QUOTE(ViShy @ 2008 10 14, 10:48)
Koki konkreciai zadi isigyt? koks pavadinimas?
QUOTE(just_angel @ 2008 10 14, 12:39)
Koki konkreciai zadi isigyt? koks pavadinimas?
Estee Lauder Brilliant Shimmer Powder spalva CORAL SAND