Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(dydy88 @ 2008 09 26, 14:07)
As ir tokia dabar naudoju.bet labai noriu isbandyt ir anuos atspalvius.
Dior shimmer rose diamond
user posted image

o ji siaip labiau tinkama tik skruostukams paryskinti, suteikt svytejima ar galima visa veida modeliuoti, nes truputi tas riuzavumas ant viso veido tai g.gif idomu ar dar yra ju musu kristutese visai noretusi isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 17:45
QUOTE(Glamor @ 2008 09 27, 14:35)

na ar spejai uzgriebti?noreciau paklausti jei as naudoju beige atspalvio kremine pudra, poto ant virsaus eis beige presuoti meteorai, o skruostukus noreciau sia dioro pasiryskinti tai matysis kiek spalvyte ar tik spindejimas liks kurio manau nuo meteoru uzteks... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 27, 16:07)
na ar spejai uzgriebti?

kad paskaiciau dabar temoje, kad visa istorija su muitais, pvm ir panasiai doh.gif bijau, ar tik neapmuitins manes? doh.gif ir dar kreditkes reikia, o as turiu bet ja visiskai nesinaudoju schmoll.gif o gal tu artimiausiu metu planuoji pirkti? pervesciau tau Lt uz ta pudra, o tu jeigu gali prijungtum pame prie savo uzsakymo bigsmile.gif
Papildyta:
na ar spejai uzgriebti?noreciau paklausti jei as naudoju beige atspalvio kremine pudra, poto ant virsaus eis beige presuoti meteorai, o skruostukus noreciau sia dioro pasiryskinti tai matysis kiek spalvyte ar tik spindejimas liks kurio manau nuo meteoru uzteks... blush2.gif

kai konsultavausi su viena patyrusia moteriske, ji man patare deti mano pudra (naudoju MAC), ant jos visa veida perbraukti su meteoritais, o skruostukus paryskinti su Dior drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 21, 21:45)
o tavo Cooper diamond  -kokiai odai? nes mano oda sviesi, noriu naudoti kasdien, tai galvoju imti Rose diamond g.gif

Na mano veido oda nera labai sviesi, tai man tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 21, 13:02)
Meteoritai, shimmeriai  ax.gif  Vakar atkeliavo MAC krempudra HyperReal, tai nereikia jokių kitų priemonių, veidas ir taip švyti (bet neblizga)  ax.gif

As ja jau naudoju apie pusmeti. Labai esu patenkinta.
Atsakyti

as tai ja naudoju tik skruostam.na perbraukiu per kakta, smakra ir nosi bet nupurciusi sepetuka, ir kai teplioju dezuteje stengiuos nenaudot tos puses kur ryskai ruzavas atspalvis.o skruostams tai jau tinka visa palete.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 21, 16:02)
Vakar atkeliavo MAC krempudra HyperReal, tai nereikia jokių kitų priemonių, veidas ir taip švyti (bet neblizga)  ax.gif

Koki spalvos nr. naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 09 29, 12:22)
Koki spalvos nr. naudoji? 4u.gif

nw 200 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 29, 12:28)
nw 200  ax.gif

O tavo veido spalva sviesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 09 29, 12:30)
O tavo veido spalva sviesi?  blush2.gif

šviesi smile.gif tas nw 200 yra šviesiasiausias, nors nepasakyčiau, kad labai šviesus ax.gif spalva čia
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 09 29, 12:48)
šviesi  smile.gif  tas nw 200 yra šviesiasiausias, nors nepasakyčiau, kad labai šviesus  ax.gif spalva čia

Aciu 4u.gif reikes paziureti kokia man geriausiai tiktu bigsmile.gif o kuom skiriasi pirmos raideles prie spalvos ? PVZ. NC 400 g.gif
Atsakyti

If your skin looks more Golden Beige, you match with Neutral Cool or NC shades.

If your skin looks more Pink Beige, you match with Neutral Warm or NW shades.

Aš kadangi esu į rausvumą, tai man reikia NW smile.gif
Atsakyti