Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Guerlain Gold meteoritai,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 05 21, 13:57)
Guerlain Gold meteoritai,
user posted image

Na dabar jau susiveliau visai doh.gif O kuom jie skiriasi nuo siu?
Guerlain beige chick
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 19:06
O tai nesimato kuo skiriasi lotuliukas.gif
Papildyta:
Goldai 2008m ziemos kolekcijos limituotas leidimas. Smulkus labai blizgus rutuliukai, duoda sidabrini salta svytejima.
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 05 21, 09:43)
tada kas geriausia visam veidui gold meteoritai ? ar dar kokie?

Man geriausi 'gold' ir drugeliniai meteoritai - pablizga, bet saikingai. 'Gold' daugiau vientisa svytejima duoda.

Pati nebandzius, bet manau visam veidui puikiausiai tiktu visos tos birios perregimos pudros, kurios suteikia tik svytejima. O va tokio blizgumo dalykai tik skruostukams..... ax.gif

QUOTE(oriole @ 2009 05 21, 12:02)
O man jie super visam veidui, neisblizgina per daug. Be to, po keleto valandu blizguciai dingsta, lieka tik sveikos odos svytejimas. Neisivaizduoju savo makiazo be ju.

As irgi megstu vos ne kasdien kazka tokio tept - tikrai juose tu blizguciu nera perkrauta. drinks_cheers.gif

QUOTE(*moon* @ 2009 05 21, 13:17)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tai gal per riebiai uztepiai? O kas tie Gold'ai? g.gif Cia gal presuoti meteoritai ar rutuliukai? g.gif

QUOTE(*moon* @ 2009 05 21, 14:00)
Na dabar jau susiveliau visai  doh.gif O kuom jie skiriasi nuo siu?

Tepiau kaip tik labai svelniai, bet kas is to, kai vientisuma duoda ir yra labai blizgu - be to dar ir spalvyte duoda, tai tikrai juokingai atrodziau. Tingejau makiaza valytis, tai ant virsaus Laura Geller 'balance-n-brighten' pudros (beje, pastaroji man puikiai tinka ir kaip pagrindas po goldais, ir viena - ji duoda sveikos odos svytejima is vidaus (pati nera blizgi)) uzsitepiau ir vaizdas gavosi toks, kad galejau iseit i miesta. O mieste nesiau ji atgal i parduotuve, tai kai pasakiau, kad nepatiko visam veidui, tai konsultante iskart sake 'ne ne, cia tik skruostams' - nu bet gi as norejau svajoniu efekto biggrin.gif

Del meteoritu, tai jau atsake - pas jus foto 'Beige' yra. 'Gold' limituoti, o 'Beige' is tu pagrindiniu paprastu yra.
Atsakyti
Man Gold patys mylimiausi, ir kasdienai, ir vakarui - super smile.gif
Atsakyti
O aš šiuo metu švyčiu su Pupa Luminys ax.gif
Ir skruostai švyti ir lengvas rusvumas išgaunamas. Aš labai patenkinta, o ir kaina nekanda blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Nezinau, jei cia ne i tema, sorriukas blush2.gif ...nepykit, pazadu, greit viska ismokti (as naujoke blush2.gif )... doh.gif . Merginos, per viena Tv uzsienio laida, matau kaip ten visokes zvaigzdeles makiazo meistrai veiduka po pudros apipurskia kazkokiu SPRAY, kuris anot ju butinas, jei norite, kad makiazas butu sveikai spindintis, svytintis! Labai grazus efektas gaunas!, na, o po to tepa skaistalus ar kam ko reikia smile.gif....
Vat is kur tokiu dalykiuku gauti??? Gal kas zinot? smile.gif - nes vaizdas tikrai toks, kokio atsakymo ieskome i sios temeles pavadinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 05 22, 20:21)
Nezinau, jei cia ne i tema, sorriukas  blush2.gif .......

Kai kurios tam riekalui plauku laka naudoja lotuliukas.gif Bet pati nesirysciau. Zinau is MAC firmos yra toks dalykas - kolkas pati nebandzius, nes nera reikalo (man makizas visada puikiai issilaiko visa diena, o jei reikia vakare dar paryskinu). Ir is Sephora yra: TOKS smile.gif
Atsakyti
isigyjau dior amber diamond, na labai fainai atrodo.dar issiaiskinau Kristianoje kad bus jau tik dvi spalvos nebebus coper diamond, vietoj jo dabar naujiena tokia toks rudas sokoladinis blyzgesis,bet man nepatiko jau ten vos ne mulatei reikia but kad jis tiktu
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 05 22, 20:21)
Nezinau, jei cia ne i tema, sorriukas  :....

Yra tokiu, kurios tam reikalui plauku laka naudoja lotuliukas.gif Siaip visu tu priemoniu poveikis panasus (bet nesiulyciau su plauku laku eksperimentuot) - turi tokius dalykus ne viena firma. Va cia idedu 'Make up for ever' firmos purskikli: SPRAY
Atsakyti
Ka reiketu naudoti kad veidas taip svytetu?:
http://www.blogas.lt...tore/274172.jpg
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 05 24, 21:41)
Ka reiketu naudoti kad veidas taip svytetu?:
http://www.blogas.lt...tore/274172.jpg

cia man atrodo gerokai padirbeta fotosopu g.gif
Atsakyti