Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Vitulka @ 2009 05 19, 22:14)
juk tamstai švytėjimas nepatinka  biggrin.gif

o gaunas kažkas panašaus kaip čia, tik turbūt labiau į rausvumą
user posted image

Man jis per tamsus,ne i rausvuma o gerokai i ruduma.Turiu toki,nepatinka,todel ir valiojasi be reikalo.Ir 003 labiau blizgus uz Rose 001..
Atsakyti
Man atrodo cia Copper Diamond,man tai patinka,as tepu skruostus su siuo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 19 gegužės 2009 - 22:26
QUOTE(ViShy @ 2009 05 19, 23:11)
Man atrodo cia Coper Diamond,man tai patinka,as tepu skruostus su siuo  rolleyes.gif

Taip,Cooper smile.gif
Atsakyti
tas kur pirmai įmečiau, tai amber diamond.
o čia palyginimui, neatrodo, kad cooper būtų blizgesnis už visus kitus g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na man pirmoj vietij meteorai Guerlain, o is pigiuju dar naugoju
is cia highlihgteris catrice Celebrity Highlighter Powder Pearls
Labai graziai veidas svyti nuo jo, naturalus toks vaizdas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 05 19, 23:10)
Man jis per tamsus,ne i rausvuma o gerokai i ruduma.Turiu toki,nepatinka,todel ir valiojasi be reikalo.Ir 003 labiau blizgus uz Rose 001..

Del blizgejimo, tai nepastebejau, kad kazkuris is ju blizgesnis butu uz kitus - esu visus susitepus ant rankos viena salia kito. Taip pat salia buvau susitepus ir Laura Geller mozaikytes - ju spalvos intensyvesnes, bet pats blizgejimas toks pat ir vientisas. Visi jie vienodai blizgus - skiriasi tik atspalviai: 'amber' yra sviesiai rusvas, 'copper' rusvas tamsesnis, bet i rausvuma, 'rose' svelniai rozinis (tokia nubalinta rozine) su sidabriniu blizgesiu, o 'pop' tikra rozine su auksiniu blizgesiu. Imetu relaia foto tu abieju roziniu - tik cia blizgesys nesimato (ant rankos neisejo nufotografuot, nes apsisviete perdaug):
user posted image
Atsakyti
http://i.ebayimg.com/18/!BSJvNfQBWk~&#...)E6lCQw~~_1.JPG

ką galit pasakyt apie Givenchy Bronzer Powder 05 HAPPY SUN?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sulaukiau Dior 'amber diamond' spalvytes siandien - planavau ja visam veidukui naudot, bet pabandzius supratau, kad labai suklydau.... Tikejausi, kad bus panasiai kaip pvz 'gold' meteoritai, bet cia svytejimas per didelis - uztepiau labai mazai ant veiduko, bet atrodau kaip lasiniu pasitrynus lotuliukas.gif Nebenoriu ju....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 21, 00:05)
Sulaukiau Dior 'amber diamond' spalvytes siandien - planavau ja visam veidukui naudot, bet pabandzius supratau, kad labai suklydau.... Tikejausi, kad bus panasiai kaip pvz 'gold' meteoritai, bet cia svytejimas per didelis - uztepiau labai mazai ant veiduko, bet atrodau kaip lasiniu pasitrynus  lotuliukas.gif Nebenoriu ju....

tada kas geriausia visam veidui gold meteoritai ? ar dar kokie?
Atsakyti
Man goldai visam veidui atrodo netinkami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 05 21, 09:48)
Man goldai visam veidui atrodo netinkami mirksiukas.gif

O man jie super visam veidui, neisblizgina per daug. Be to, po keleto valandu blizguciai dingsta, lieka tik sveikos odos svytejimas. Neisivaizduoju savo makiazo be ju.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 21, 01:05)
Sulaukiau Dior 'amber diamond' spalvytes siandien - planavau ja visam veidukui naudot, bet pabandzius supratau, kad labai suklydau.... Tikejausi, kad bus panasiai kaip pvz 'gold' meteoritai, bet cia svytejimas per didelis - uztepiau labai mazai ant veiduko, bet atrodau kaip lasiniu pasitrynus  lotuliukas.gif Nebenoriu ju....

blink.gif blink.gif blink.gif tai gal per riebiai uztepiai? O kas tie Gold'ai? g.gif Cia gal presuoti meteoritai ar rutuliukai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 21 gegužės 2009 - 12:19