Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

gal kas zino koks butu skirtumas tarp Dior 'Diorskin Shimmer Star' ir The Body Shop "bangeliu" gal TBS bangeliu efektas panasus i Dior, nes jas irgi galima naudoti skruostam ir kaip parduotuvei bandziau tai irgi lyg kaip perlamutras tepasi lyg svyti neblogai, nes galvoju gal TBS "bangeles" imti nes kaina butu mazesne nes jau baisu investuoti i ta kosmetika nemazai litu nes jau meteoritus nusipirkau tai pinigai i bala, tai jau i Dior bijau vel kisti, na zodziu gal kas bandet galit patarti
Atsakyti
taip panasus, tik gal bangeliu itensyviau spalva uzsitepa, bet esme tra pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 05 15, 19:45)
Ir mes ne piktai mirksiukas.gif . As tikrai ne is nuotrauku sprendziau.Nusipirkau Beige- nesupratau nors tu ka, ka toookio jie turi daryt  unsure.gif

Na beige man neduoda jokio efekto doh.gif O su mythic jau draugaujam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 05 15, 22:09)
gal kas zino koks butu skirtumas tarp Dior 'Diorskin Shimmer Star' ir The Body Shop "bangeliu" gal TBS bangeliu efektas panasus i Dior, nes jas irgi  galima naudoti skruostam ir kaip parduotuvei bandziau tai irgi lyg kaip perlamutras tepasi lyg svyti neblogai, nes galvoju gal TBS "bangeles" imti nes kaina butu mazesne nes jau baisu investuoti i ta kosmetika nemazai litu nes jau meteoritus nusipirkau tai pinigai i bala, tai jau i Dior bijau vel kisti, na zodziu gal kas bandet galit patarti

Tai juk parduotuveje galit pasibandyt ir Dior wink.gif O meteoritus parduokit isparduotuvej ir bus papildomai pinigeliu.... Meteoritai neskirti spalvai suteikt (nors man baltaodei 'beige' parudina veiduka svelniai), nebent kokie is limituotu tamsesniu. Meteoritai yra pudra, tai kazko ypatingo ir nepadarys - duoda skaistumo (man asmeniskai 'mythic' nieko nedave), kai kurie svelnu atspalvi ir tiek. Dior duoda spalvyte bet kuriuo atveju.

Siaip bangeles esu ant rankos tik bandzius - efektas is esmes toks pat, tik spalva tamsesne (turbut i ta varini Dior panasesne). Bangeles tinkamos skruostams, o Dior galima ir visam veidukui panaudot - man universalesnis daiktas. 4u.gif

Rozini Dior dabar naudoju skruostams - uzteks turbut amzinai, o to 'amber' laukiu, tai naudosiu skruostams, o kartais ir visam veidukui turbut....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 15 gegužės 2009 - 23:39
QUOTE(agvill @ 2009 05 15, 22:09)
gal kas zino koks butu skirtumas tarp Dior 'Diorskin Shimmer Star' ir The Body Shop "bangeliu" gal TBS bangeliu efektas panasus i Dior, nes jas irgi  galima naudoti skruostam ir kaip parduotuvei bandziau tai irgi lyg kaip perlamutras tepasi lyg svyti neblogai, nes galvoju gal TBS "bangeles" imti nes kaina butu mazesne nes jau baisu investuoti i ta kosmetika nemazai litu nes jau meteoritus nusipirkau tai pinigai i bala, tai jau i Dior bijau vel kisti, na zodziu gal kas bandet galit patarti

Na man bangeles tai visai nepatiko, turiu tas pacias tamsiausias, nesuteikia jokio svytejimo man, tai kad neismesti naudoju jas kaip seselius ir va uzsiprasius laukiu Dioro, gal bus geresnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 16 gegužės 2009 - 11:04
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 15, 10:26)
Valio! Valio! clap.gif As ne viena, o jau pergivenai kad balta vorona!

Tau irgi nepatinka? bigsmile.gif

Man nebepatinka,tiesiog po visu isbandytu shimmeriu ir meteoritu,supratau kad absoliuciai nepatinka man tas svytejimas-blizgejimas.. O jei i tema-labiausiai is visu patiko is Dior biria pudryte-Capture Total,turi tokiu smulkiu dulkyciu blizganciu,optiskai pasviesina,ir buten priduoda grazu svytejima visam veidui.
Atsakyti
Parsinesiau siandien Dior ta 'pop diamond' spalvyte (gal kam idomu bus atsiliepimai), tai spalvyte ne tokia ryski kaip tikejausi ir tuo labai dziaugiuosiu (nors gal kaip tik butu buve geriau priesingai-nebutu reikeje pirkt) biggrin.gif Tai va 'rose diamond' yra tokia svelni rozine su sidabriniu svytejimu (tokia sakyciau balinta rozine spalvyte), o 'pop diamond' yra tikra rozine spalvyte su auksiniu svytejimu.
Atsakyti
Gal kas patarsit koks geriausias sepetelis butu tepti Dior shimeriui g.gif ? nelabai gaudaus sepeteliuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 05 17, 08:39)
Gal kas patarsit koks geriausias sepetelis butu tepti Dior shimeriui  g.gif ? nelabai gaudaus sepeteliuos ax.gif

As naudoju TBS Face&Body
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2009 05 17, 08:39)
Gal kas patarsit koks geriausias sepetelis butu tepti Dior shimeriui  g.gif ? nelabai gaudaus sepeteliuos ax.gif

As bandziau su Cover FX firmos pudros sepeteliu (rodos #190), su TBS skaistalu ir su MAC universaliu pudrai ir skaistalams (rodos #129), tai man MAC ir Cover FX labiausiai patiko - TBS per daug koncentruotai man tepa, bet pastaruoju metu juo ir tepu, nes laukiu spec sepetelio skaistalams kitos firmos (is Coastalscents.com uzsisakiau), o MAC iskeliavo i parduotuve atgal, nes seresi iki begalybes....

Beje, as cia butent rozinems spalvoms siuos naudoju, dabar laukiu ir 'amber diamond' spalvytes, tai jai tiks ir Cover FX, ir TBS didysis 'face&body'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 gegužės 2009 - 17:12
QUOTE(Olivia* @ 2009 05 17, 10:32)
Sita pudra smile.gif
user posted image

o dieve. labas pinigines krize. noriu jos.
arba Chanel birios svytincios pudrytes is naujos vasaros, gal kas mate/bande/girdejo realybej?
sita Chanel SOLEIL TAN DE CHANEL
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 19:00
QUOTE(Vitulka @ 2009 05 17, 20:13)
nerodo įdėtos foto  4u.gif

Chanel SOLEIL TAN DE CHANEL
user posted image

ir cia is kazkokio blogo swatch'as (viduriuke)
user posted image

kaip manot ar visa veida padengus rizikuoju tapti svytinciu diskotekos rutuliu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 19:01