Jiega!! Musu ne taip jau mazai, as irgi nesuprantu tu meteoritu. Daznai cia ideda nuotraukas merginos, tai buna toks ispudis kad tesiog riebalotas veidas, nevisada aisku. Gyvai gal tas blizgesys matosi kad ne riebalinis o su perlamutru, bet vistiek, tas dorbtinis svytejimas man nepatinka. Zinau kad dauguma su manim nesutinka. Bet cia mano nuomone. Sorry.
Nuo mythic man erzindavo odą, tai negalėjau naudoti. Dabar turiu beige. Bet aš juos naudoju ne dėl švytėjimo, o kaip kompaktinę, kad neišlystų T zonoj blizgesys. Ir man kažkaip tie meteoritai visai nešvyti ir nesuteikia jokio sveikos odelės efekto
o perlamutras ant skruostikaulių man patinka tik saikingai
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 15, 16:24)
Jiega!! Musu ne taip jau mazai, as irgi nesuprantu tu meteoritu. Daznai cia ideda nuotraukas merginos, tai buna toks ispudis kad tesiog riebalotas veidas, nevisada aisku. Gyvai gal tas blizgesys matosi kad ne riebalinis o su perlamutru, bet vistiek, tas dorbtinis svytejimas man nepatinka. Zinau kad dauguma su manim nesutinka. Bet cia mano nuomone. Sorry.
o gal temele susikurkite as cia nepiktai jeigu ka:)
p.s. kol nebandziau pati irgi buvau skeptiskai nusiteikusi, o is nuotrauku spresti, tai tas pats kas nuspresti patinka kvepalai ar ne vien pagal ju aprasyma:)
QUOTE(Sistina @ 2009 05 15, 18:35)
p.s. kol nebandziau pati irgi buvau skeptiskai nusiteikusi, o is nuotrauku spresti, tai tas pats kas nuspresti patinka kvepalai ar ne vien pagal ju aprasyma:)
Ir mes ne piktai . As tikrai ne is nuotrauku sprendziau.Nusipirkau Beige- nesupratau nors tu ka, ka toookio jie turi daryt
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 15, 18:28)
Nuo mythic man erzindavo odą, tai negalėjau naudoti. Dabar turiu beige. Bet aš juos naudoju ne dėl švytėjimo, o kaip kompaktinę, kad neišlystų T zonoj blizgesys. Ir man kažkaip tie meteoritai visai nešvyti ir nesuteikia jokio sveikos odelės efekto
Tai gal sitoj vietoj sepetelis bus kaltas
QUOTE(Sistina @ 2009 05 15, 17:35)
As cia irgi nepiktai jai kas....
Tai va temele atskira tikrai nera prasmes kurti nes ji yta - sita. Cia diskutuojama patinka ar ne, grazu ar ne. As neesu beprote kuri spres apie kosmetika tik is nuotraukos. As rasiau kad man nepatinka pats blizgesis nuotraukose, nes atrodo kaip su taukais istepliota. (ne visada, bet daznai). O apie kvepalus, pagal aprasyma, laaabai daug ka galma suzinoti. Ir net tinka tau tas kvapas ar ne.
čia tema apie veidui švytėjimą suteikiančias priemones,o ne bendraminčių,kuriems nepatinka švytejimas ieškojimui
QUOTE(Baltija @ 2009 05 15, 18:13)
čia tema apie veidui švytėjimą suteikiančias priemones,o ne bendraminčių,kuriems nepatinka švytejimas ieškojimui
Ok. as tada galiu perfrazuoti savo posta.
Pakalbekime apie tai kodel mums nepatinka veido svytejimas. Ir nesakyk man poto kad cia bus ne i tema.
As manau tu puikiai supratai ka as norejau paklausti, as juokiu budu nenoriu bartis ar tersti tema ir tuo labiau kazka izeidineti. As tesiog paklausiau ar yra tokiu kuriom nepatinka, nes man nepatinka. Ir viskas. Jums patinka - valio - svytekit i sveikatele. Ir as gerbiu jusu pasirinkima.
QUOTE(*moon* @ 2009 05 15, 19:54)
Tai gal sitoj vietoj sepetelis bus kaltas
o kuo susiję šepetėlis ir švytėjimas? nagi paaiškinkit
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 15, 12:53)
shopinge, ar sitoj nuotraukoj dior amber diamond is tikro rausvos spalvos su vidury ruda/ryza juostele? niekad nesu macius tokio kaip pas jum ant ekrano rodo?
Ne, foto idejau tokia, nes tokia parodyta buvo - 'amber diamond' visas rusvu/smeliniu spalvyciu, 'rose diamond' yra rozinis, 'copper diamond' daugiau varinio atspalvio, o naujasis (nepamenu pav) yra ryskiai rozinis.
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 15, 19:47)
o kuo susiję šepetėlis ir švytėjimas? nagi paaiškinkit
Nes su netinkamu sepeteliu graziai neuzsiteps tam tikra priemone ir nesimatys tinkamo rezultato.
tai cia sitoj nuotraukoj turetu buti ryskiai rozinis?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 05 15, 19:56)
tai cia sitoj nuotraukoj turetu buti ryskiai rozinis?
Aha, sitoj foto tas ryskiai rozinis - 'pop diamond' vadinas.