Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Klausikit o yra tokiu panu kuriom nepatinka meteoritai ir visokie blizgikliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 14, 21:17)
Klausikit o yra tokiu panu kuriom nepatinka meteoritai ir visokie blizgikliai? ax.gif

Manau, kad nelabai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 14, 19:17)

Man biggrin.gif
Atsakyti
gal kas gali rekomenduoti tokia priemone kad duotu skruostams ne blyzgejima kaip pvz.guerlain beige meteoritai o noretciau kad butu toks tipo vientisas perlamutras, na nezinau kaip cia kitaip isireiksti gal kas supras
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 05 14, 21:59)
gal kas gali rekomenduoti tokia priemone kad duotu skruostams ne blyzgejima kaip pvz.guerlain beige meteoritai o noretciau kad butu toks tipo vientisas perlamutras, na nezinau kaip cia kitaip isireiksti gal kas supras
smile.gif

man mythic meteorai visai neblizga, nors gal tau labiau reiketu bazes kokios svytincios (atrodo MAC turi), arba koki highlighteri pabandyk kaip tik virs skruostikauliu (pvz. benefit "high beam"), jei teisingai supratau kokio efekto nori:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absinthfaerie: 14 gegužės 2009 - 21:09
QUOTE(Cherry_ @ 2009 05 13, 09:29)
Labas rytas smile.gif
Gla matete Eurokose yra Essence ir Uma shimer'iai, jie yra sepetelio viduje, tokie dideli, gal kas bandete ? butut labai idomu, nes niekadnebandziau pudros sepetelyje, visada pirkdavau presuotas priemones thumbup.gif
[......

Pati tokio tipo (sepetelyje) esu bandzius tik paprasta pudryte, tai man nepatiko - kaip zinia, atsirinkt tinkama pudra vienas vargas, o tinkanti sepeteli kitas vargelis. Taip, kad sudeti i viena kruva abu dalykai retai pilnai atitinka poreikius. ax.gif

QUOTE(agvill @ 2009 05 14, 21:59)
smile.gif

Man labiausiai turbut patinka Dior 'Diorskin Shimmer Star' (turiu rozini, dabar isigijau ir maber spalvyte).
user posted image

Dar ta pati darba gerai atlieka Shiseido 'The Makeup Accentuating Color Stick' (bet man kaip ir su skystais produktais, graziai pabaigai riekalingi igudziai):
user posted image

Na ir pacituoju is savo seniau idetos zinutes tuos blizgiklius, kurie suteikia vientisa rezultata:

QUOTE(shopingas @ 2009 04 27, 01:48)
Laura Mercier 'Shimmer Bloc' - labai patiko, bet labai artimo atspalvio priemoniu turiu, tai dar mastau del ju. Blizgejimas vientisas. Spalvyte 'pink mosaic' efektu panasi i Dior shimeri (01 numeriuka) tik vos vos ryskesne. "Orchid mosaic" rozine kiek daugiau i alyvine, bet taip apt labai graziai atrodo. "Mosaic' pasirode labai panasi i Dior shimeri taip pat (02 numeriuka) tik irgi vos vos ryskesne. "Peach mosaic" kiek pamenu man ant rankos pasirode kaip lengvas bronzatas, o 'golden mosaic' man nepatiko, nes per daug varine auksine spalvyte.
user posted image

Benefit 'moon beam' (taip pat yra 'hight beam'-atspalviu tiksliai neapibudinsiu, nes maisau kuris koks). Suteikia vientisa blizgesi, galima naudot ir ant makiazo ir po juo - labai patiko, kai padaze konsultante, bet paciai pasirode nepatogus daiktas - kadangi jis skystas, tai po makiazu as naudos nelabai matau, o ant makiazo man jis viska sugadina.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 14, 20:17)

Yra!! ploja.gif
Papildyta:
QUOTE(baste @ 2009 05 14, 17:23)
merginos kokia priemonė duoda sidabrinį šaltą švytėjimą?

Gold Temptation smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 14, 20:55)

Valio! Valio! clap.gif As ne viena, o jau pergivenai kad balta vorona!
QUOTE(Olivia* @ 2009 05 15, 06:56)

Tau irgi nepatinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 15, 10:26)

Tau irgi nepatinka? bigsmile.gif

Man irgi nepatinka smile.gif Man patinka sveikas svytejimas, o visokie meteoritai yra su blizgalais, kurie mano manymu, nenaturaliai nublizgina veida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 05 15, 06:56)
Yra!! ploja.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 15, 09:26)

QUOTE(kolegija @ 2009 05 15, 10:37)
Man irgi nepatinka smile.gif Man patinka sveikas svytejimas, o visokie meteoritai yra su blizgalais, kurie mano manymu, nenaturaliai nublizgina veida smile.gif

O aš maniau, kad aš viena nesugebu įžvelgti jų grožio biggrin.gif
Atsakyti
shopinge, ar sitoj nuotraukoj dior amber diamond is tikro rausvos spalvos su vidury ruda/ryza juostele? niekad nesu macius tokio g.gif kaip pas jum ant ekrano rodo?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 05 14, 20:17)

Man mirksiukas.gif
Atsakyti