Labas rytas
Gla matete Eurokose yra Essence ir Uma shimer'iai, jie yra sepetelio viduje, tokie dideli, gal kas bandete ? butut labai idomu, nes niekadnebandziau pudros sepetelyje, visada pirkdavau presuotas priemones
UMA
vadinasi powder brush
o essence radau paveiksliuka
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 13, 01:24)
Galiu tik pritarti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 13, 02:24)
Man tai pats fainiausias- Givenchy Logo Sunkissed Powder
o jis 1 spalvos ar skirtu spalvu buna?
QUOTE(Cherry_ @ 2009 05 13, 09:29)
Labas rytas
Gla matete Eurokose yra Essence ir Uma shimer'iai, jie yra sepetelio viduje, tokie dideli, gal kas bandete ? butut labai idomu, nes niekadnebandziau pudros sepetelyje, visada pirkdavau presuotas priemones
UMA
vadinasi powder brush
UMA
vadinasi powder brush
kiek zinau, tokio tipo pudros - nieko ypatingo.
kazkada gavau dovanu tokia Avon, tai sepetelis, zinoma, nenaturalaus plauko, per kietas, todel graziai padengti labai sunku, nueina ruozais ir kad pasiskirstytu tolygiai reik naudoti dar viena sepeteli.
As "uz" presuotus arba rutulinius bronzantus ir profesionalius naturaliu sheriu sepetelius.
QUOTE(ne mama @ 2009 05 13, 15:06)
dabar braskese maciau lancome bronzantas su drambliu su akcija uz 29dolerius. idomu ar jis visas toks blizgantis, ar tik virsutinis sluoksnis
o , susidomejau ir radau labai gera atsiliepima apie ji, kad atseit ir sviesiaodem tiks, nekalbant jau apie tamsesne oda. Plius drabliukas yra "ilipdytas" i pudra, tad greit nenusitrins (bent jau taip rase)
va cia atskirai spalvytes atrodo
o cia ant veido bendrai visos spalvytes
gal ir man reikia
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 13, 18:07)
o jis 1 spalvos ar skirtu spalvu buna?
Yra dveju spalvu: tokia ir kaip Amarilis foto
QUOTE(Tainka @ 2009 05 13, 23:08)
Dar norejau pridurti, kad mano nuomone, universalesnis yra tas sviesesnis atspalvis- ziema, kai oda bliski, ant zandikauliu naudoju ji viena, o vasara, kai esu idegusi, pamaisau su kokia nors bronzine pudryte, gaunasi
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 05 13, 23:02)
o , susidomejau ir radau labai gera atsiliepima apie ji, kad atseit ir sviesiaodem tiks, nekalbant jau apie tamsesne oda. Plius drabliukas yra "ilipdytas" i pudra, tad greit nenusitrins (bent jau taip rase)
Esu baltaode, tai nepasakyciau, kad jis labai tinkamas - tikrai tamsus pakankamai.... Man per tamsus pasirode... Ir labai blizgus (bet as bandziau kai tik pasirode, tai dar pavirsius nenusitrynes labai buvo, tai gal todel), kaip yra giliau nezinau....
merginos kokia priemonė duoda sidabrinį šaltą švytėjimą?
Gold meteoritai arba Chanel Luna duoda sidabrinį šaltą švytėjimą
QUOTE(baste @ 2009 05 14, 18:33)
labai ačiū
Meteoritai Gold Temptation.
bent jau man