QUOTE(*moon* @ 2009 04 18, 11:55)
Sakykit ar Dior shimeris nors kiek prilygsta TBS bangelems ar nera nei ka lyginti?
As bangeles tik ant rankos bandzius, o Dior ant veiduko, tai man Dior zymiai labiau patiko. Kolkas turiu rozini ir tepu skruostus kai veiduka Guerlain' gold' meteoritais padengiu. Dabar mastau ar pirkti ir ruda....Nes atspalvis labai panasus i tu meteoritu.
O siaip aptarsiu pastaruoju metu veidukui ir skruostam bandytas priemones, suteikiancia blizgesi ar svytejima:
Siuo metu man topas yra Laura Geller 'Balance - N - Brighten' kepta pudryte (labai faini yra ir jos kepti skaistalai) - ji suteikia svytejima is vidaus, pamaskuoja ir sulygina odyte. Galima naudot ja viena arba po pudra.
Laura Mercier 'Shimmer Bloc' - labai patiko, bet labai artimo atspalvio priemoniu turiu, tai dar mastau del ju. Blizgejimas vientisas. Spalvyte 'pink mosaic' efektu panasi i Dior shimeri (01 numeriuka) tik vos vos ryskesne. "Orchid mosaic" rozine kiek daugiau i alyvine, bet taip apt labai graziai atrodo. "Mosaic' pasirode labai panasi i Dior shimeri taip pat (02 numeriuka) tik irgi vos vos ryskesne. "Peach mosaic" kiek pamenu man ant rankos pasirode kaip lengvas bronzatas, o 'golden mosaic' man nepatiko, nes per daug varine auksine spalvyte.
Benefit 'moon beam' (taip pat yra 'hight beam'-atspalviu tiksliai neapibudinsiu, nes maisau kuris koks). Suteikia vientisa blizgesi, galima naudot ir ant makiazo ir po juo - labai patiko, kai padaze konsultante, bet paciai pasirode nepatogus daiktas - kadangi jis skystas, tai po makiazu as naudos nelabai matau, o ant makiazo man jis viska sugadina.
Dior 'Diorshow Powder' - tikrai nieko ypatingo. Kadangi Sephoroj nebebuvo like isgirtojo Dior shimerio nr01, tai bandziau atrast kazka artimesnio. Deja, sie skaistalai man pasirode visiskai neblizgus ir be svytejimo.
Dior 'Night Diamond' - tai pudra suteikianti blizgesi (atspalvio nesuteikia). Be pakuotes, daugiau gerumo joje neizvelgiau - uzsitepus matomi pavieniai blizguciai, labai nesubtiliai atrodo. Tikrai nepirkciau net toms progoms, kai blizgeti reikia....
DuWop 'Blushbooster' - pasirode tikrai verti demesio skaistaliukai. Del spalvyciu ir ju isigijimo dar dvejoju, nes siuo tuo panasus i Dior shimeri, bet kartu kai kuo ir skiriasi. Pasirode jie idomus tuo, kad suteikia vientisa svytejima ir tuo paciu dar yra pavieniu blizguciu. Tikrai kazkas naujo ir nematyto. Svelnu rozini atspalvi suteikia 'apple' ir 'watermelon' spalvytes (pastaroji artima Dior shimeriui nr01). Taip pat grazi 'mango' spalvyte, kuri suteikia persikini atspalvi. Likusios efekto nepamenu....Tai taip ir blaskausi neapsispresdama reikia man ju ar ne, nes shimeri nr01 turiu, o cia tik tiek, kad blizguciu dar papildomai ideta....