Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(*moon* @ 2009 04 18, 11:55)
Sakykit ar Dior shimeris nors kiek prilygsta TBS bangelems ar nera nei ka lyginti?

turiu dior shimeri, kadangi bangeliu nemeginau, bet man jis super daiktas, tolygus meteorams, tik graziau pasidengia wub.gif
Atsakyti
Naudoju Shiseido pieštukinę priemonę, švyti kaip veidrodis (ne taškiukais), pati geriausia iš bandytų priemonių (meteoritai, isadora trispalvė)
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2009 04 19, 15:16)
Naudoju Shiseido pieštukinę priemonę, švyti kaip veidrodis (ne taškiukais), pati geriausia iš bandytų priemonių (meteoritai, isadora trispalvė)

ga galit parodyt kas cia per daiktas kokia nors nuorada ir kur pirkot aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit ar Dior shimeris nors kiek prilygsta TBS bangelems ar nera nei ka lyginti?

Skaiciau kazkokiam forume, kad realiai Dior duoda daug vientisesni spindejima, o TBS pavieniai blizguciais.
Atsakyti

As bangeles tik ant rankos bandzius, o Dior ant veiduko, tai man Dior zymiai labiau patiko. Kolkas turiu rozini ir tepu skruostus kai veiduka Guerlain' gold' meteoritais padengiu. Dabar mastau ar pirkti ir ruda....Nes atspalvis labai panasus i tu meteoritu.

O siaip aptarsiu pastaruoju metu veidukui ir skruostam bandytas priemones, suteikiancia blizgesi ar svytejima:

Siuo metu man topas yra Laura Geller 'Balance - N - Brighten' kepta pudryte (labai faini yra ir jos kepti skaistalai) - ji suteikia svytejima is vidaus, pamaskuoja ir sulygina odyte. Galima naudot ja viena arba po pudra.
user posted image

Laura Mercier 'Shimmer Bloc' - labai patiko, bet labai artimo atspalvio priemoniu turiu, tai dar mastau del ju. Blizgejimas vientisas. Spalvyte 'pink mosaic' efektu panasi i Dior shimeri (01 numeriuka) tik vos vos ryskesne. "Orchid mosaic" rozine kiek daugiau i alyvine, bet taip apt labai graziai atrodo. "Mosaic' pasirode labai panasi i Dior shimeri taip pat (02 numeriuka) tik irgi vos vos ryskesne. "Peach mosaic" kiek pamenu man ant rankos pasirode kaip lengvas bronzatas, o 'golden mosaic' man nepatiko, nes per daug varine auksine spalvyte.
user posted image

Benefit 'moon beam' (taip pat yra 'hight beam'-atspalviu tiksliai neapibudinsiu, nes maisau kuris koks). Suteikia vientisa blizgesi, galima naudot ir ant makiazo ir po juo - labai patiko, kai padaze konsultante, bet paciai pasirode nepatogus daiktas - kadangi jis skystas, tai po makiazu as naudos nelabai matau, o ant makiazo man jis viska sugadina.
user posted image

Dior 'Diorshow Powder' - tikrai nieko ypatingo. Kadangi Sephoroj nebebuvo like isgirtojo Dior shimerio nr01, tai bandziau atrast kazka artimesnio. Deja, sie skaistalai man pasirode visiskai neblizgus ir be svytejimo.
user posted image

Dior 'Night Diamond' - tai pudra suteikianti blizgesi (atspalvio nesuteikia). Be pakuotes, daugiau gerumo joje neizvelgiau - uzsitepus matomi pavieniai blizguciai, labai nesubtiliai atrodo. Tikrai nepirkciau net toms progoms, kai blizgeti reikia....
user posted image

DuWop 'Blushbooster' - pasirode tikrai verti demesio skaistaliukai. Del spalvyciu ir ju isigijimo dar dvejoju, nes siuo tuo panasus i Dior shimeri, bet kartu kai kuo ir skiriasi. Pasirode jie idomus tuo, kad suteikia vientisa svytejima ir tuo paciu dar yra pavieniu blizguciu. Tikrai kazkas naujo ir nematyto. Svelnu rozini atspalvi suteikia 'apple' ir 'watermelon' spalvytes (pastaroji artima Dior shimeriui nr01). Taip pat grazi 'mango' spalvyte, kuri suteikia persikini atspalvi. Likusios efekto nepamenu....Tai taip ir blaskausi neapsispresdama reikia man ju ar ne, nes shimeri nr01 turiu, o cia tik tiek, kad blizguciu dar papildomai ideta....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 27 balandžio 2009 - 00:51
QUOTE(shopingas @ 2009 04 27, 01:48)

Siuo metu man topas yra Laura Geller 'Balance - N - Brighten' kepta pudryte (labai faini yra ir jos kepti skaistalai) - ji suteikia svytejima is vidaus, pamaskuoja ir sulygina odyte. Galima naudot ja viena arba po pudra.
user posted image

Labai sudomino sitas daiktas..... Tepti po pudra g.gif ? O kokia jo kaina? Ar spalva suteikia? Yra skirtingu atspalviu?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 27, 09:28)
Labai sudomino sitas daiktas..... Tepti po pudra g.gif ? O kokia jo kaina? Ar spalva suteikia?  Yra skirtingu atspalviu?

Na galima ji kaip pagrinda po viskuo naudot arba tik ji - jis vistiek viska sulygina, tai veidukas grazus lieka. Yra jo dvi spalvos 'fair' (labai sviesiai odai) ir 'Medium' visoms likusioms - as baltaode emiau 'fair'. Spalvos nepasakyciau, kad labai duoda. Bet turbut duoda, nes veidukas pasidaro vienodas... Kaina 29,50$ (+5% taxu).
Atsakyti
gal kas turi tokia? g.gif
Estée Lauder Shimmering Jewel Powder
30s Go for Gold
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:51
as naudojau TBS bangeles,tamsesnes pavadinimo nebepamenu, o dabar dior shimeri amber,tai pirmasis duodavo spalvos kaip man sviesiaodei netgi perdaig kartais, o svytejimas vientisas, tik pries saule blizguciu islenda, bet jie smulkuciai,diorai duoda aukso atspalvi man, subtilu toki,vientisa svytejima, bet pries saule irgi matosi smulkus blizguciai.Siaip as uz diora nes juos galima ir vienus ir ant skaistalu tepti ir bronzato wub.gif
Atsakyti
as irgi turiu ir TBS bangeles ir Dior shimer ax.gif Tai bangeles naudoju kaip skaistalus, nes ten spalva tokia ryskesne, o dior visam veidui 4u.gif
Atsakyti
As i YSL pudra (ta su sepeteliu) imaisau Lancome cooling gel illuminator, veidas taip sveikai svyti smile.gif

Mano spalva Ray Of Peach, tokia :

http://www.lancome.c...ts/b_22901y.jpg
Atsakyti
Man tai pats fainiausias- Givenchy Logo Sunkissed Powder
user posted image
Jis duoda labai grazu, vientisa perlamutrini svitejima, atrodo nuostabiai thumbup.gif Tik viena beda- sis shimeris buvo limituoto leidimo ir jau beveik niekur jo nebeimanoma rasti doh.gif Nezinau ka ir darysiu, kai pabaigsiu savo pakuote biggrin.gif
Atsakyti