Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Tainka @ 2009 03 06, 11:34)
Gal kas naudojat TBS ramunes?? g.gif
Uzsienio forume perskaiciau kad ju efektas gali prilygti  Dioro shimmeriui bigsmile.gif
user posted image

man ir smalsu, ar kuri bandet?
Atsakyti
as turiu skysta iliuminatoriu is revlono,veidui bronzinio svytejomo suteikia ir nesausina odos kas man svarbiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 06, 11:45)
va ka mes čia taip giriam Dior Flower Blossom
user posted image bet pas mane tai jau tie žali lapiukai po dešine tai nusitryne  smile.gif
gyvai jo spalos tikrai nėra tokios ryškios, gaila neturiu fotiko nufotkinčiau

O sita pudryte kaip skaistalus skuruostukams naudojate ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:47
QUOTE(Jorky @ 2009 04 01, 16:41)
O sita pudryte kaip skaistalus skuruostukams naudojate ?

jau rasiau apie ja, bet pakartosiu, kad kaip skaistalus naudoju ta viduriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 01, 16:46)
jau rasiau apie ja, bet pakartosiu, kad kaip skaistalus naudoju ta viduriuka mirksiukas.gif

na pabandziau sitaip, bet su viduriuku net nesimato kad ant zandu kazkas deta, gal veliau geriau tepsis, dabar svelnu svytejima veidui suteikia ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gin2kas @ 2009 04 15, 10:54)
prisiskaiciau cia tokiu atsiliepimu apie Dior shimerrius ir nusipirkau SM dior Rose Diamon  thumbup.gif pandysiu, kas cai per stebuklas lotuliukas.gif

man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 16, 07:55)
man jis labai patinka thumbup.gif

O man Dior Rose Diamond nepatiko unsure.gif gal tiksliau, nedave tokio efekto , kokio tikejausi... spalva kaip ir yra, bet vietoj skaistalu jo nepanaudosi, perdaug blyskus... Dabar naudoju BB Peony Shimmeri, jo ir spalva pakankamai skaisti, tinka kaip skaistalai, ir svytejimas ryskus, nereikia bruzinti n kartu, kad pamatytum rezultata rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 16 balandžio 2009 - 09:50
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 16, 10:50)
O man Dior Rose Diamond nepatiko unsure.gif 

gal tavo oda tamsesne g.gif nes man, kaip sviesiaodei, jis puikiai tinka dieniniam makiazui, yra ir svytejimas, ir spalva, puikiai dirba kaip skaistalai thumbup.gif ziauriai ji myliu, dabar noriu ir cooper spalvos vasarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 16, 13:08)
gal tavo oda tamsesne g.gif nes man, kaip sviesiaodei, jis puikiai tinka dieniniam makiazui, yra ir svytejimas, ir spalva, puikiai dirba kaip skaistalai thumbup.gif ziauriai ji myliu, dabar noriu ir cooper spalvos vasarai wub.gif

as amber turiu, bet niekaip jis man nepakeistu skaistalu schmoll.gif tik atlieka shimmerio vaidmeni ir viskas, tepu ant skruostu bronzanta ir tik tada shimeri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 16, 10:50)
O man Dior Rose Diamond nepatiko unsure.gif  gal tiksliau, nedave tokio efekto , kokio tikejausi... spalva kaip ir yra, bet vietoj skaistalu jo nepanaudosi, perdaug blyskus... Dabar naudoju BB Peony Shimmeri, jo ir spalva pakankamai skaisti, tinka kaip skaistalai, ir svytejimas ryskus, nereikia bruzinti n kartu, kad pamatytum rezultata rolleyes.gif

as kaip tik ieskojau tokios priemones, kad spalva neryski butu, kad daugiau svytejimo odai suteiktu smile.gif bet dar nieko negaliu pasakyti, nes vis dar laukiu atkeliaujant siuntinuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 03 27, 10:48)
Gal kas esat bande sita grozi ? Gal turit atsiliepimu?
Labai susidomejau,baisiai uzsireikejo  biggrin.gif
Christian Dior Night Diamond Powder
user posted image

na zinokit buvau kristianoje ir juo pasitepiau siaip labai grazu tikrai labai, bet man tik vakarui jis tinkamas, jau labai blyzgus, diena o dar sauleta diena zereciau kai eglute, gundziaus gundziau sia pudryte ir susilaikiau galutinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:48
Sakykit ar Dior shimeris nors kiek prilygsta TBS bangelems ar nera nei ka lyginti?
Atsakyti