Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

O as turiu tuos presuotus myhtic,man atrodo thumbup.gif ir tikrai svyti veidukas.As jeis patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florena: 06 kovo 2009 - 14:42
siandien gavau savo em, tai kadangi jau buvau pasidazius, ismeginau tik blush - nu gi super, labai pataikiau su spalva, super derinys su mano ziedu wub.gif labai grazus svytejimas, labai graziai tinka su gelyte thumbup.gif
Atsakyti
Ir as prisijungiu prie jusu smile.gif Buvau nusiziurejus is estee lauder toki ruda kaip kremuka, net paaiskint nemoku, kuris suteikia spindesio. Bet kainyte 150lt, tai pagailejau. Uztat koki geri radau oriflame! Toks kaip gelis, jo nedidele tubele, bet nedaug ir reikia. As tepu skruostus siek tiek, labai graziai spindi ir nuotraukose ypac graziai atrodo. Jei ka domintu, tai toks:
http://www.ori-beaut...ges/sun_gel.jpg
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 03 14, 09:09)
Ir as prisijungiu prie jusu  smile.gif  Buvau nusiziurejus is estee lauder toki ruda kaip kremuka, net paaiskint nemoku, kuris suteikia spindesio. Bet kainyte 150lt, tai pagailejau. Uztat koki geri radau oriflame! Toks kaip gelis, jo nedidele tubele, bet nedaug ir reikia. As tepu skruostus siek tiek, labai graziai spindi ir nuotraukose ypac graziai atrodo. Jei ka domintu, tai toks:
http://www.ori-beaut...ges/sun_gel.jpg

Idomu ar ilgai jis issilaiko g.gif
Pritariu, kad yra ir pigiu neblogu prekiu, bet didziausias ju trukumas, kad labai neilgai issilaiko 4u.gif
Atsakyti
Na as buvau gimtadieny,kai dariaus makiaza,uztepiau to gelio, tai tikrai neblogai laike. Galima nusipirkti ir isbandyti, juolab, kai kaina tokia nedidele. Jis siaip kainuoja 19.90Lt berots, bet su nuolaida mokejau 12.90 ar 13.90Lt. As nenusivyliau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
as turiu Cristia Dior RADIANT BASE. tai toks kaip krempudros pagrindas svytintis. ji dedi pries krempudra, arba ant virsaus. labai fainas daiktas:) solidziai svyti oda:)
Atsakyti
Gal kas esat bande sita grozi ? Gal turit atsiliepimu?
Labai susidomejau,baisiai uzsireikejo biggrin.gif
Christina DIOR Night Diamond Powder

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:44
QUOTE(Via @@@ @ 2009 03 27, 09:48)
Gal kas esat bande sita grozi ? Gal turit atsiliepimu?
Labai susidomejau,baisiai uzsireikejo  biggrin.gif
user posted image

Sveika tai cia ta pati pudryte kur minejot temoj apie meteoritus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 03 06, 11:45)
va ka mes čia taip giriam Dior Flower Blossom
user posted image bet pas mane tai jau tie žali lapiukai po dešine tai nusitryne  smile.gif
gyvai jo spalos tikrai nėra tokios ryškios, gaila neturiu fotiko nufotkinčiau

o kaip tiksliai ja paskirstyti ant veido? Visa veida ar tik skruostus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:46
QUOTE(sweeta @ 2009 03 30, 12:20)
o kaip tiksliai ja paskirstyti ant veido? Visa veida ar tik skruostus?  blush2.gif

as ant viso veido, o viduriuka kaip skaistalus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 30, 13:03)
as ant viso veido, o viduriuka kaip skaistalus  wub.gif

o jis kasdien tinkamas ar daugiau vakarui? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2009 03 30, 13:08)
o jis kasdien tinkamas ar daugiau vakarui? Aciu  4u.gif

as diena irgi naudoju, jis nera intensyvus, toks lengvas, grazus svytejimas wub.gif
Atsakyti