Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

na manau, kad liksiu patenkinta ta gelyte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 17:36)
Mythic man jau visai nepatinka,tad net nelyginsiu biggrin.gif

o kas tau cia dabar per nemeile mythic? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 24, 19:52)
na manau, kad liksiu patenkinta ta gelyte biggrin.gif
Papildyta:
o kas tau cia dabar per nemeile mythic? bigsmile.gif

Nežinau smile.gif Pirkau du kartus ir du kartus pardavinėjau biggrin.gif Jau po drugelių man jie visai nepatinka g.gif bet,kad drugelius dabar sunku gaut,tai nežinau kuo juos teks pakeist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 17:55)
Nežinau smile.gif  Pirkau du kartus ir du kartus pardavinėjau biggrin.gif  Jau po drugelių man jie visai nepatinka g.gif bet,kad drugelius dabar sunku gaut,tai nežinau kuo juos teks pakeist ax.gif

o man ziemai mythic ir winter thumbup.gif drugiai dabar nuosaly stovi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 24, 19:58)
o man ziemai mythic ir winter thumbup.gif drugiai dabar nuosaly stovi bigsmile.gif

Man tai kažko winter nepatiko,nors labai jų ieškojau doh.gif Aš jau gyvenu pavasariu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 18:01)
Man tai kažko winter nepatiko,nors labai jų ieškojau doh.gif  Aš jau gyvenu pavasariu doh.gif

man dabartiniams orams thumbup.gif vasarai manau, kad netiks g.gif nebe reikalo winteriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 24, 12:24)
ESLAUDA, o kuriuos konkrečiai produktus naudoji iš Benefit, MAC ? blush2.gif
Iš BB supratau kadtai būtų Shimmer Block , taip?  rolleyes.gif

Mac naudoju Mineralize skinfinish ir Mineralize blush.
Benefit High Beam Luminescent Complexion Enhancer.
BB shimmer brick compact.
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2009 02 25, 20:03)
jo, irgi iš po stiklo ištraukė biggrin.gif vieną jau sunaudojau, tai šis jau antras  thumbup.gif Dior Flower Blossom

naudoji visam veidui ar tik skruostams? bigsmile.gif siandien ji isbandziau, tai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:33
QUOTE(charisma @ 2009 02 25, 21:07)
naudoji visam veidui ar tik skruostams? bigsmile.gif siandien ji isbandziau, tai thumbup.gif  wub.gif

patį viduriuką skruostams, o visą kitą visam veidukui wub.gif arba visas spalvas sumaišau
Atsakyti
Perszurejau internete parduotuves niekur nera.O kaip vasara tos gelytes kai esi idegusi?Jas tepate dar ant kokios pudros ar ne?
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 25, 23:48)
Perszurejau internete parduotuves niekur nera.O kaip vasara tos gelytes kai esi idegusi?Jas tepate dar ant kokios pudros ar ne?

Jei veidas įdeges tai ji nelabai žiurisi ant viso veido,ji labiau tinka šviesiai odai g.gif Bet žiūrint ant kiek busi įdegusi...
Atsakyti
Mergaites, o su kokiu sepeteliu tepate shymerius? Man lyg skaistalu sepetelis atrodo per didelis tam reikalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 02 26, 09:06)
Mergaites, o su kokiu sepeteliu tepate shymerius? Man lyg skaistalu sepetelis atrodo per didelis tam reikalui  g.gif

As naudoju Bobbi Brown face blender - jis panasaus dydzio kaip skaistalu, bet kitokio plauko, mikstutis, plaukeliai maziau kondentruoti nei skaistalu, apvalios formos ax.gif
user posted image
Atsakyti