Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Dasha @ 2009 02 22, 01:47)
Drugeliai ta prasme greit baigias?
O EL cia irgi kaip drugeliai kazkas? Ar daugiau skaistalai?

Jo,drugeliai greitai baigiasi...O EL tai čia kaip shimmeris mirksiukas.gif ,manau galima visam veidui,nors lan labiau skruostams reikia bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:27
O kaip drugelius tepate g.gif tiesiai ant odos po dieninio kremo,ar pirma kokia pudra ir po to drugelius? O skaistalu reikia po ju?
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 22, 15:12)
O kaip drugelius tepate g.gif tiesiai ant odos po dieninio kremo,ar pirma kokia pudra ir po to drugelius? O skaistalu reikia po ju?

Aš naudoju BE mineraline,paskui kompaktine ir ant viršaus meteoritus,ant viršaus skruostams EŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 22, 14:29)
Aš naudoju BE mineraline,paskui kompaktine ir ant viršaus meteoritus,ant viršaus skruostams EŽ mirksiukas.gif

Kazi o jei be jokiu pudru,o tiesiai tept g.gif Ar duoda jie kokia spalva ar tik blizgesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 22, 13:44)
Kazi o jei be jokiu pudru,o tiesiai tept g.gif Ar duoda jie kokia spalva ar tik blizgesi ax.gif

as kartais tepdavau meteoritus ant švaraus veiduko, bet man vistiek graziau ziurisi kai buna patepta pries tai BE mineraline ax.gif

nesenai isigyjau va sita geri Dior Flower Blossom
user posted image wub.gif wub.gif

viduriuką naudoju kaip skaistaliukus, o visa kitą visam veidukui wub.gif wub.gif , nu neraliai grazus, sublilus svytejimas wub.gif wub.gif wub.gif , tai meteoritai mano dabar ilsissi biggrin.gif
Atsakyti
skaistukas, rimtai geresnis efektas negu meteoritu? kur pirktas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 23, 09:57)

Kiek zinau, jau tuoj bus neimanoma ju gauti, nes Europos Sarmoje yra tik vieni blush2.gif Tai ka domina - nesnauskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 02 22, 15:44)

Tiesiai ant veido bandė mano sesuo,šiaip jei oda labai lygi ir be jokių trukumų,tai atrodo gražiai. Duoda biški spalvos ir švytėjimą wub.gif
O dior tokią pudrytę aš turėjau,man labai patiko thumbup.gif Bet sudaužiau verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 23 vasario 2009 - 14:34
QUOTE(charisma @ 2009 02 23, 07:57)

nu man šiuo metu gersnis, nes nera tokiu stambiu blizguciu kaip pvz beige meteorituose (burbuliukuose), kurie jau pradėjo atsibosti biggrin.gif . O cia toks lengvutis lengvutis svytejimas wub.gif wub.gif wub.gif tikrai nepadaro parsiuko veiduko, nes manau neimanoma būtų biggrin.gif , na nebent ta viduriuką teptum visą veiduką. O ta žalia spalvytė irgi taip gražiai susimaišo. Nu žodžiu bent jau man tai liuks liuks wub.gif wub.gif wub.gif
Is SM pirkau Eslaudai aciukas didelis, kad pasiule wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 23 vasario 2009 - 15:12
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 23, 21:55)
Dior Flower Blossom

gali palyginti ji su meteorais? mythic, goldais, drugiais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 24 vasario 2009 - 08:49
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 13, 21:15)
Minimalus man pasirode efektas, lyginant su kitais. Is LT parduodamu nezinau  unsure.gif  Man patinka Mac, BB, Beneffit smile.gif

ESLAUDA, o kuriuos konkrečiai produktus naudoji iš Benefit, MAC ? blush2.gif
Iš BB supratau kadtai būtų Shimmer Block , taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 24, 10:48)
gali palyginti ji su meteorais? mythic, goldais, drugiais? g.gif

Paveluotai bet atsakau...
Mythic man jau visai nepatinka,tad net nelyginsiu biggrin.gif ,goldai ir flower bloosom tai kaip dangus ir žemė lotuliukas.gif reikia turėt ir goldus ir dior thumbup.gif. Drugeliai tai mano mylimukai,bet jie nieko panašaus i Dior neturi. Šiaip čia nėra ką lygint,nes visi jie nepanašus viens į kitą. Dior duoda tokį gaivų veiduką,o ta salotinė spalva tai wub.gif nereali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 24 vasario 2009 - 17:38