Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

duokit patarimą mergaitės flirt.gif mastau.gif aš skaitau skaitau ir galvoju, šis daiktas visam veidui, ar tik skruostams suteikia švytėjimo?? O gal netgi ne taip supratau?? g.gif
Yves Saint Laurent Touche Blush Powder Blusher
user posted image
va aprašymas:
Blends pure pleasure in blusher application
Soft & smooth texture glides on easily
Perfectly bonds with skin to ensure flawless hold
Its soft & spongy puff delivers the right amount of powder
Immediately leaves you a natural, luminous touch
Makes your cheeks glow with healthy colour 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 sausio 2011 - 18:17
QUOTE(katanelis @ 2009 01 31, 11:54)
duokit patarimą mergaitės flirt.gif   
Makes your cheeks glow with healthy colour 4u.gif

skruostukams ax.gif
Atsakyti
as jau turiu savo meteorus winter radiance, ziuresim, kaip su jais "svytesiu" biggrin.gif
Atsakyti
Labai is anksto atsiprasau, jei pataikiau ne cia... ax.gif 4u.gif
Gal kuri matete sendiena Mados reida? Gatveje uzkalbino Daina Bosas, tai jos veidas taip graziai atrode, toks ne soliariuminis rudas, bet tokia grazi, nemoku net apibudinti. Kaip tokia veido spalva isgauti? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 02 06, 13:41)

Kristela, tai vis mastai apie situos bigsmile.gif As kol kas sulaukiau tik vieno MAC produkto, kai gausiu kita parasysiu tau i AZ kaip patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 01 30, 22:25)
kokias spalvas turi ir kuri labiausiai patinka? ax.gif Is kur siunteisi Bobbi brown?  bigsmile.gif

as turiu BB tamsesniu atspalviu, tai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 06, 13:36)
Kristela, tai vis mastai apie situos  bigsmile.gif  As kol kas sulaukiau tik vieno MAC produkto, kai gausiu kita parasysiu tau i AZ kaip patiko  4u.gif

Taip, apsisprendziau kad noriu BB blush2.gif jau uzsisakiau viena spalva (peony - virsuje vidurine, ryski), jei pateisins mano lukescius, tai bus puikus vasariniu skaistalu variantas, prie idegusios odos wub.gif o galbut sia turi, galetum pakomentuoti? bigsmile.gif dar noreciau ir kazkokio svelnesnio atspalvio... rolleyes.gif Labai lauksiu atsiliepimu ir AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 06, 14:36)
Kristela, tai vis mastai apie situos  bigsmile.gif  As kol kas sulaukiau tik vieno MAC produkto, kai gausiu kita parasysiu tau i AZ kaip patiko  4u.gif

placiau placiau mergaites biggrin.gif apie kokius mac produktus snekat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 31, 10:59)
as jau turiu savo meteorus winter radiance, ziuresim, kaip su jais "svytesiu" biggrin.gif

Tai kaip? Ar švyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 12 vasario 2009 - 14:45
O aš laukiu, kol atkeliaus taip visų išgirtą Chanel Luna. Jau laukiu nesulaukiu, noriu švytėti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 02 12, 18:03)
O aš laukiu, kol atkeliaus  taip visų išgirtą Chanel Luna. Jau laukiu nesulaukiu, noriu švytėti  biggrin.gif
user posted image

Ciakur jau ja taip isgyre?
Atsakyti