duokit patarimą mergaitės aš skaitau skaitau ir galvoju, šis daiktas visam veidui, ar tik skruostams suteikia švytėjimo?? O gal netgi ne taip supratau??
Yves Saint Laurent Touche Blush Powder Blusher
va aprašymas:
Blends pure pleasure in blusher application
Soft & smooth texture glides on easily
Perfectly bonds with skin to ensure flawless hold
Its soft & spongy puff delivers the right amount of powder
Immediately leaves you a natural, luminous touch
Makes your cheeks glow with healthy colour
QUOTE(katanelis @ 2009 01 31, 11:54)
skruostukams
as jau turiu savo meteorus winter radiance, ziuresim, kaip su jais "svytesiu"
Labai is anksto atsiprasau, jei pataikiau ne cia...
Gal kuri matete sendiena Mados reida? Gatveje uzkalbino Daina Bosas, tai jos veidas taip graziai atrode, toks ne soliariuminis rudas, bet tokia grazi, nemoku net apibudinti. Kaip tokia veido spalva isgauti?
Gal kuri matete sendiena Mados reida? Gatveje uzkalbino Daina Bosas, tai jos veidas taip graziai atrode, toks ne soliariuminis rudas, bet tokia grazi, nemoku net apibudinti. Kaip tokia veido spalva isgauti?
QUOTE(KRISTELA @ 2009 02 06, 13:41)
Kristela, tai vis mastai apie situos As kol kas sulaukiau tik vieno MAC produkto, kai gausiu kita parasysiu tau i AZ kaip patiko
QUOTE(just_angel @ 2009 01 30, 22:25)
kokias spalvas turi ir kuri labiausiai patinka? Is kur siunteisi Bobbi brown?
as turiu BB tamsesniu atspalviu, tai patinka
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 06, 13:36)
Kristela, tai vis mastai apie situos As kol kas sulaukiau tik vieno MAC produkto, kai gausiu kita parasysiu tau i AZ kaip patiko
Taip, apsisprendziau kad noriu BB jau uzsisakiau viena spalva (peony - virsuje vidurine, ryski), jei pateisins mano lukescius, tai bus puikus vasariniu skaistalu variantas, prie idegusios odos o galbut sia turi, galetum pakomentuoti? dar noreciau ir kazkokio svelnesnio atspalvio... Labai lauksiu atsiliepimu ir AZ
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 06, 14:36)
placiau placiau mergaites apie kokius mac produktus snekat?
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 31, 10:59)
as jau turiu savo meteorus winter radiance, ziuresim, kaip su jais "svytesiu"
Tai kaip? Ar švyti?
O aš laukiu, kol atkeliaus taip visų išgirtą Chanel Luna. Jau laukiu nesulaukiu, noriu švytėti
QUOTE(Tainka @ 2009 02 12, 18:03)
O aš laukiu, kol atkeliaus taip visų išgirtą Chanel Luna. Jau laukiu nesulaukiu, noriu švytėti
Ciakur jau ja taip isgyre?