Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė

QUOTE(Paklute @ 2011 03 25, 09:36)
Bet as galvoju jeigu pradetu vartoti zole poto noretu dar didesnio kaifo ir kad nepereitu prie stipresniu narkotiku.

baimė reali, bet nepagrįsta. tą patį galima pasakyt apie alkoholį. jei jau išgėrei taurę vyno, nereiškia pradėsi litrais liuobti samagoną.
irgi viskas atsiremia į legalumą. jeigu žolė būtų legali, tada "įvadas į narkotikų pasaulį" būtų kažkas kita.

policininkai tikrai nešventi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(sovinizmas @ 2011 03 25, 15:05)
Kad negertu reikia paprasciausiai pagavus pagerusi prigazdint iskart, nes tuo metu jis viskuo tikes, arba blogiausiu atveju pamust truputi, o kad nerukytu reikia pagavus liept visa pakeli surukyt tavo akivaizdoj, tai kai pazaliuos nuo rukymo, tai patikekit manim - visam gyvenimui mes. Zinau, is patirties saku.

Apie tokius metodus girdziu pirma karta , nemanau kad teks kada panaudoti . Kaip jus isivaizduojat uz mane visa galva aukstesni berna ir mane su dirzuu::smile.gif))) !!!
Atsakyti
sea, na cia aisku vyriskas darbas
Atsakyti
mano dukrom 15m.,14m,ir 12m,tai galit isivaizduot kas darosi namie doh.gif kambriai kartais atrodo kaip po karo,spinta taip pat prigrusta rubu,kad ten kaip as sakau velnias ragus nusilauztu doh.gif ,kai paprasau susitvarkyt tai pareiskia kad pas ju drauges dar baisiau yra.su spintos tvarkymu bandau kovot is lentynu isversdama visus rubus,pabambedamos kol kas tvarkosi ,kaip ar ilgai veiks tas metodas nezinau,bet dabar veikia smile.gif del rukymo tai kazkas gera patarima dave,duot visa pakeli sutraukt,galiu pasakyt vyresnioji karta parejo ir prisirukius ir prisiragavus,tai ryte nupirkau cigareciu ir liepiau parukyt,suveike po 3,kiek zinau tai dabar tikrai neberuko,aisku gaila buvo ziuret i vaika bet...suveike,net dave patarima jaunesnem kad nebandytu.
Atsakyti
QUOTE(sovinizmas @ 2011 03 25, 19:10)
sea, na cia aisku vyriskas darbas

Nu nepykit , bet vistiek nelabai isivaizduoju , kaip tokiam bernui paimti dirza:)))))))
Galiu papasakot , kai buvo maziukas tai taip gaudavo ta dirza, ir ne viena karta .Bet kaip dabar papasakoja tai jam budavo ne tiek skauda , bet kiek skaudu ta dirza atnesti.
O dabar paauglys ir as ji ar vyras mus????
Nezinau ......
Jei jums tinka toks budas valioooooo!!!!!
Atsakyti
QUOTE(blyksne @ 2011 03 25, 20:00)
mano dukrom 15m.,14m,ir 12m,tai galit isivaizduot kas darosi namie doh.gif kambriai kartais atrodo kaip po karo,spinta taip pat prigrusta rubu,kad ten kaip as sakau velnias ragus nusilauztu  doh.gif ,kai paprasau susitvarkyt tai pareiskia kad pas ju drauges dar baisiau yra.su spintos tvarkymu bandau kovot is lentynu isversdama visus rubus,pabambedamos kol kas tvarkosi ,kaip ar ilgai  veiks tas metodas nezinau,bet dabar veikia smile.gif del rukymo tai kazkas  gera patarima  dave,duot visa pakeli sutraukt,galiu pasakyt vyresnioji karta parejo ir prisirukius ir prisiragavus,tai ryte nupirkau cigareciu ir liepiau parukyt,suveike po 3,kiek zinau tai dabar tikrai neberuko,aisku gaila buvo ziuret i vaika bet...suveike,net dave patarima jaunesnem kad nebandytu.

WaWww tiek panu ????
PAGARBA 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kas del tvarkimosi , maniskis irgi bande mane prigauti ......:
Va pas draugus dar blogiau
Bet 3 panos smile.gif))) priblosket ,pagal info tai dar turit ir bernu..????
Oi nezinau merginos moteris , bet jums po 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad ilemdat i sita tema .
Taip norisi su jumis paplepeti biggrin.gif biggrin.gif
P.s.
Pvz del vaiku ::::
Sunus grysta is mokyklos ir manes paklausia ar gali 5 draugai ateiti , as aisq taip ..vaiko pataline pakeiciau ta diena, ateina 5 vaikai ir visi su kedais ant tos lovos ,man ne tik , kad akys , man jau net ir sirdis isoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Po to laiko visi jau 10 metu nusiima batus kolidoriuj
O jus didvyre 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus del tvarkos buvo irgi pykciu rasomasis stalas budavo pilnas knygu, sasviniu supratau,kad kiekviena diena nebus sutvarkyta tai priemem toki sprendima kad sestadieni ryte stalas butu sutvarkytas ir ka jus galvojat vaikas penktadieni susideda viska i stalciu popieriukus ismeta ir stalciai tvarkingi aisku kelis kartus reikejo priminti.Dziaugiuosi, kad daug demesio svaros prasme skiria aprangai tikrai neiseis su murzinu drabuziu ar neissimaudes,del to tai as rami,o apie spinta patylesiu lotuliukas.gif kazkaip jam neiseina susilankstyti gal nenori g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blyksne @ 2011 03 25, 23:00)
kiek zinau tai dabar tikrai neberuko,aisku gaila buvo ziuret i vaika bet...suveike,net dave patarima jaunesnem kad nebandytu.

Is kur zinot kad neruko? jei nera kvapo tai nereiskia kad neruko. Mano mama nezinojo kad rukau kokius 4 metus. Tevas laikesi jusu gasdinimo pozicijos ir kas? o gi nieko - radau budu tai pasliept. Tiesiog nepykyt bet naivu tiketi tokiu metodu veiksmingumu. Kaip tik prisiminiau pazistamos zodzius savo 10 meciui sunui - jei suzinosiu kad rukai -uzmusiu, pasake ji traukdama antros cigaretes paeiliui duma doh.gif
Atsakyti
Kaip gyvena paaugliukai?Pas mus pavasaris jauciasi labai biggrin.gif skaiciuoja dienas iki atostogu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 30, 01:18)
Tiesiog nepykyt bet naivu tiketi tokiu metodu veiksmingumu. Kaip tik prisiminiau pazistamos zodzius savo 10 meciui sunui - jei suzinosiu kad rukai -uzmusiu, pasake ji traukdama antros cigaretes paeiliui duma  doh.gif

Kaip kam tokie metodai veiksmingi buna,nors as esu pries tokius metodus.O del drauges sunau tai kartais vaikai matydami rukancius tevus patys neruko ir atvirksciai seimose kuriose neruko nei vienas is tevu vaikam tiesiog knieti parukyti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paklute @ 2011 04 06, 20:09)
Kaip gyvena paaugliukai?Pas mus pavasaris jauciasi labai biggrin.gif  skaiciuoja dienas iki atostogu biggrin.gif
Papildyta:

Kaip kam tokie metodai veiksmingi buna,nors as esu pries tokius metodus.O del drauges sunau tai kartais vaikai matydami rukancius tevus patys neruko ir atvirksciai seimose kuriose neruko nei vienas is tevu vaikam tiesiog knieti parukyti.

pas mus jau irgi silta , bet deja egzaminai ant nosies , tai net ir savaitgaliai namuose . Si savaitgali buvom porai valandu isvaziave i aikstele , pradejom mokinti su masina vazineti . tai sukom sukom ratais kol man ir galva apsisuko smile.gif))!
tai poros valndziuku uzteko ,tai dabar laukia vel savaitgalio smile.gif)!!
Si savaitgali pas drauge i gimtadieni isleks , tai sakau nors truputiu negu prasiblasko smile.gif))!!
del rukymo tai as pati labai anksti pradejau rulyti , nes mama rukydavo , tai kazkodel ir man noras buvo ja megdzioti . o ir cigareciu budavo neproblema is mamos vis viena po kitos paimdavau , taip nei karto ir nepagavo manes . tik jau kaip istekejau po kiek laiko atsibodo slapstytis , tai pasisakiau . dabar jau 1.5 metu kaip nerukau , sunus vis irgi prasydavo , kad mesciau , tai kazkodel turiu vilties , kad nerukys .
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 07, 16:26)
pas mus jau irgi silta , bet deja egzaminai ant nosies , tai net ir savaitgaliai namuose . Si savaitgali buvom porai valandu isvaziave i aikstele , pradejom mokinti su masina vazineti . tai sukom sukom ratais kol man ir galva apsisuko smile.gif))!
tai poros valndziuku uzteko ,tai dabar laukia vel savaitgalio smile.gif)!!

O tai kokie jum egzaminai?
Maniskis irgi labai nori vazineti,tai kaip buvom sodyboj pabande tai praso ir namie sakau ateis laikas ismoksi,neturiu kantrybes as mokinti doh.gif
Siandien is ryto susinervavo, ant zoles buvo su draugais pasidare vartus (zole bendra visu) tai kazkas piktybiskai sulauze vartus.Jie buvo ikase i zeme akmenims apdeja.Tai iskasta duobe vartai sulauzyti nu galvoju tegul dziaugiasi kad vaikai zaidzia ale kazkam uzkliuvo.Tai gris eis tvarkyti.
Atsakyti