QUOTE(Paklute @ 2011 03 21, 08:40)
Man labai idomu kas jums taip pasake?kad lepinate
Mums buvo panasi situacija su virsutinia dalimi ruosesi eiti pas klasioke i gimt. apziurejom kad visi megztukai ar nuskalbti arba mazoki tai nusprendem pirkti,ryte nupirkom po pietu ejo i gimt.bet juk vienu gimtadieniu sventes nesibaigia buna ir kitu progu kur norisi tvarkingai ir graziai atrodyti.Juk jie busimi vyrai ir kad rupintusi savo isvaizda reikia mums juos ismokyti,nes nueis i pasymatima su nuskalbtais dzinsais ar nutysusiu megstiniu ir neduog die su nuvytusiu gvazdiku
Papildyta:
Tai va,kad jiems beleko nenupirksi ,na o jei galimibes turit tai ko nenupirkus
Papildyta:
Viskas priklauso nuo vaiko,nuo jo uzimtumo kitam jau pradzia ir tai kad jus uzrankos jo nepagavot tai nereiskia,kad jam dar toli.Aisku nepazystu jusu seimos tai tikrai nesakau,kad jis jau vartoja,bet zinau tokiu pvz. kaip tevai sako nu ne mano vaikas tai tikrai ne,o vaikelis aluti prie vandens telkinio vartoja ir seima yra tikrai tvarkinga Kitas tik 18 pradeda ragauti.Nepriimkite mano pamastymu asmeniskai
Papildyta:
Aciu Koko,bet istvermes tai tikrai reikia.
O laime toks dalykas cia inai yra,cia issprusta is ranku,taigi mes visi bunam kazkiek nelaimingi
Mums buvo panasi situacija su virsutinia dalimi ruosesi eiti pas klasioke i gimt. apziurejom kad visi megztukai ar nuskalbti arba mazoki tai nusprendem pirkti,ryte nupirkom po pietu ejo i gimt.bet juk vienu gimtadieniu sventes nesibaigia buna ir kitu progu kur norisi tvarkingai ir graziai atrodyti.Juk jie busimi vyrai ir kad rupintusi savo isvaizda reikia mums juos ismokyti,nes nueis i pasymatima su nuskalbtais dzinsais ar nutysusiu megstiniu ir neduog die su nuvytusiu gvazdiku
Papildyta:
Tai va,kad jiems beleko nenupirksi ,na o jei galimibes turit tai ko nenupirkus
Papildyta:
Viskas priklauso nuo vaiko,nuo jo uzimtumo kitam jau pradzia ir tai kad jus uzrankos jo nepagavot tai nereiskia,kad jam dar toli.Aisku nepazystu jusu seimos tai tikrai nesakau,kad jis jau vartoja,bet zinau tokiu pvz. kaip tevai sako nu ne mano vaikas tai tikrai ne,o vaikelis aluti prie vandens telkinio vartoja ir seima yra tikrai tvarkinga Kitas tik 18 pradeda ragauti.Nepriimkite mano pamastymu asmeniskai
Papildyta:
Aciu Koko,bet istvermes tai tikrai reikia.
O laime toks dalykas cia inai yra,cia issprusta is ranku,taigi mes visi bunam kazkiek nelaimingi
o sneka tai aplinkiniai , kuriu vaikai dar mazi ir kuriu viskas laukia pries akis.......!!
Labai pasigedau ir as temu apie paauglius , maniau kad mamos aktyvesnes !!! bet labai padejo jusu pasisakymai , labai daug ko benrdo . Dabar kazkaip ramesne pasidariau !!!
del uzzimtumo pritariu jums !! Maniskio visos dienos uzimtos , lanko drama ir krepsini , tai dienos pilnai uzimtos , sekmadienis tik laisvas laikas .
Tai , kai vaikas stengiasi tai ir palepinti noras yra .
Papildyta:
QUOTE(Kakavos pupelė @ 2011 03 21, 09:52)
Sveika : ) Manau nieko blogo, kad pabandė ir padaugino, ir kad tau pasakė. Ir baust nereik, nes užsidarys ir nesakys poto nieko kitakartą. Manau natūralus dalykas, kad pabandė, ir kad padaugino manau gerai yra, nes suprato kad ne tik malonumas nuo alkoholio. Manau buk rami del savo 16mecio ir pasitikek juo : )
Aciu !!
vakar gryzo is keliones , puikiai praleido laika . Pasakojo , kad vienam draugui panasei buvo , kaip jam , tai syptelejo sako: gerai , kad as jau pamoka turiu , jis visa diena vaiksciojo galva nulenkes , ir kelione net neidomi jam buvo. Kiekvienas turi patirti savo kailiu , nelabai ir mes mokomes is svetimu klaidu tai ka noreti apie paaglius kuriems viskas nauja , viskas pirma karta.
labai bijau , kad neuzsidarytu savyje , kelios pazystamos guodziasi , kad su panom nesusikalba , kad uzsidaro savo kambari ir nekalba.
tikiuosi , kad jau mums tas negresia !!!