Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė

QUOTE(laurilija @ 2010 12 10, 21:17)
Saunuole mamalabai saunia sistema ivedus

O man žiauriai skamba tas rūbų išmetimas, koks pažeminimas vaikui doh.gif schmoll.gif Aplamai kvepia psichologiniu smurtu unsure.gif Nors pati pratrūkus esu iš spintos rūbus išmetusi blush2.gif Man labai patiko mano a.a senelio auklėjimus -kai jis ką iepdavo daryti tai buvo ne tik žodžiai, tiesiog nurodęs užduotį keldavosi ir kartu eidavo šalia pabūti kol sutvarkai smile.gif Ir jau kai būdavom paaugliai žinojom, kad "susitvarkyk kambarį" reiškia eik ir daryk, nes jis jau tursindavo kambarin kompanijos palaikyt wub.gif Žinau žinau, neturim mes visi tam laiko šiais laikais verysad.gif Todėl ir rodome valdžią žemindami vaikus verysad.gif
Atsakyti
Šauniai pasakei, Šelma.
Atsakyti
Man atrodo,kad vaika taip pat neklausydami tėvų žemina juos.Gal ir yra vaikų,kuriems užtenka vieno pasakymo.Tą rūbų išmetimą mama padarė prieš vaiko parėjimą ir tik vieną kartą. Tokios drastiškos priemones duoda gerą rezultatą.Aišku nesakau,kad reikia visą laiką jomis tik vaiką ir auginti.Bet jeigu tėvai dirba,atlieka savo pareigas,kad vaikas sotus ir laimingas būtų.Tai gal tas vaikas turi gerbti tėvus,kaip pasako susidėk drabužius.Tai gal būk malonus ir susitvarkyk.Čia yra mano tokia nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Paklute @ 2011 01 12, 13:03)
Man atrodo,kad vaika taip pat neklausydami tėvų žemina juos.

Gal ir yra vaikų,kuriems užtenka vieno pasakymo.

Gal gerą to pavyzdį namie turi g.gif

Abejoju biggrin.gif Taip pat, kaip abejoju ar yra tėvų kuriems užtenka vieno vaikų prašymo ir jie jau daro tai-padėk man išspręsti uždavinį (palauk, tuoj indus baigsiu plauti) Manau didelis menas žinoti KAIP ir KADA paprašyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 12 sausio 2011 - 12:33
Na patikėk daug pastangu dedu,kad tokių pvz.neturėčiau.KAIP irKADA.Mes su vaiku visus reikalus aptarem prieš miega tai ir vaikas jau neturi kur skubeti ir dar miegoti nenori ,ir aš jau tuos indus išplovus. Pasidarom kokios metų arbatytės.Kitą dieną būna labai geri rezultatai.Na jeigu vaikas paprašo ,kad padečiau dėl pamoku tai metu viską,nes man mokslas pirmoj eilej.
Atsakyti
QUOTE(Paklute @ 2011 01 12, 14:21)
Mes su vaiku visus reikalus aptarem prieš miega tai ir vaikas jau neturi kur skubeti ir dar miegoti nenori ,ir aš jau tuos indus išplovus. Pasidarom kokios metų arbatytės.Kitą dieną būna labai geri rezultatai.Na jeigu vaikas paprašo ,kad padečiau dėl pamoku tai metu viską,nes man mokslas pirmoj eilej.

Šaunuolė thumbup.gif Daugiau tokių sąmoningų tėvų wub.gif
Atsakyti
Ačiū.Bet tu esi šaunesnė už mane,nes burelis tavo labai gražus.Na,o aš tik apie tą vienturtelį tupinėju.Gimė jis eišnešiotas mažiukas.Supratau, kad dievas man jį išmirties ištrauke ne tam kad šalia manęs augtu,o kad su manim.Tos arbatytes tai kokį kibirą išgerėm kol susikalbėjom ko kas nori.Būna kad ir nuobauda kokią skiriam geriausiai veikia,tai neleidimas žaisti su komp. auksine nuobauda,veiksminga. smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi kompas irgi ir bizūnas ir ragaišis doh.gif Tik mergikei neveikia tai jos bausmė diena be draugiu smile.gif
Stengiuosi auklėdama viską perleisti per savo savijautą, taip ir matau, kad mano kūtvėlos (na tikrai nesu tvarkinguolė, būna ir rūbai mėtosi) drabužius B išmestu laukan biggrin.gif Ir aplamai kodėl moterys vyrus auklėdamos (ir dažnai juos auklėja tiek pat kaip vaikus biggrin.gif ) tai daro subtiliau nei auklėdamos vaikus? Nes vyras išeis, supyks, gal dar į kaulus duos (neduok die doh.gif ) Kodėl taip nekelia balso sutuoktiniai venas ant kito, kaip staugia ant vaikų? Pati taip darau verysad.gif Nes "varyk į savo kambarį" lengviau pasakyti vaikui nei diedui verysad.gif
nekenčiau, kai mama mane auklėdama išversdavo iš spintos netvarkingai sudėtus rūbus ar stalčių bardaką. Žinau, ką galvoja vaikas kai tvarko visa tai. Paklutės arbata milijoną kartų geresnis auklėjimas rolleyes.gif Ir kai darai nuoširdžiai tai vargu ar koks kietakaktis neklaužada atsilaikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 01 12, 17:10)
ragaišis 

Kaip įdomu pasidare kas čia per priemone?
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 01 12, 17:10)
Nes vyras išeis, supyks

Čia turbūt pagrindinė priežastis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paklute @ 2011 01 13, 16:24)
Kaip įdomu pasidare kas čia per priemone?

Na prizas, paskatinimas biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Kaip graziai pavadinta.Uzvakar buvau pas savo viena pazistama,ji turi dukra 21metu.Jinai jai ir kambari tvarko ir rubus skalbe nu ta mama.Galvoju nu sakes.Sako jinai neturi laiko jai mokslai.Nu nieko sau jeigu vyra parves tai motka ir vyro rubus skalps lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paklute: 14 sausio 2011 - 17:43
sveikos!!
gal yra mamu kurios turi paauglius sunus ??
del tvarkymosi tai supratau , kad dauguma jaunimo nelabai tam linke . idealiausias varijantas , kai pasiulau pasikviesti draugus , paziureti filma padarau uzkandeliu , tada kambarys blizga smile.gif!!
noriu paklausti , kaip pas jumis reikalai su alkoholiu ??
maniskis 16 metu , pries kelias savaites ejo i gimtadieni (isleidziu , nes pasitikiu ) , oasiprase su nakvyne . islydejau viskas normaliai , vakare skambutis . Sunus skambina ir praso , kad pasiimtume is baliaus , nes truputi padaugino ir jam labai bloga , norejau vaziuoti , bet draugai iskviete taksi . Gryzo namo , sako tik nieko nesakykit zinau , kad durnai ir blogai pasielgiau , daugiau taip nebus . Ryte dar buvo nekaip tai daviau tabletku , vyras visa diena ji erzino(juokais) , gal pahmelo reikia . Cia ,kiek zinau , kiek snekejomis buvo pirmas kartas, dziaugiuosi , kad paskambino namo , kad nevaziavo toliau su draugais i pratesimus .......
Bet kaip toliau g.gif g.gif , baust nebaudziau , pasisnekejom sako , kad pasimoke .
Si savaitgali vaziuoja su klase 3 dienom prie juros . Tai dabar nervuojuos .
sako mama nesinervuok as protingai g.gif g.gif
sakau: neleksiu nakti prie juros taves pasiimineti smile.gif smile.gif !!!
kaip jus reguojat , kai vaikas grysta pirma karta isgeres ?? ir keliu metu ????
Atsakyti