Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė

įsiterpsiu 4u.gif pati irgi betvarkėj visada gyvendavau..
tai vat,aišku kai mama užeidavo,tekdavo nori nenori tvarkytis ax.gif
bet ir šiaip kartais užeidavo siutas turėt tvarkingą kambarį,tai tada viską išversdavau,visą šlamštą,visas nesąmones išmesdavau..tada jau kokią dieną kitą būną švaru,paskui vėl tas pats.
tai va..manau jei mama nebūtų tikrinus mano kambario..nu vistiek minimalią tvarką kažkokią būčiau palaikius: drabužių gailą būtų,piešinių,gitaros irgi tam jovale nepalikčiau,biški apsitvarkyčiau 4u.gif
tai tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 03 20, 02:42)
[i] Tad, geriau palaukti kol vaikui pačiam atsibos ir taps nemiela sėdėti šiukšlyne ir pradės tvarkytis.

Turim toki 30-ies metu "vaika', kuris tvarkosi karta per menesi.

Pamatytumet kambari lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi... man tai net lengviau pasidarė. ax.gif Galvojau ,kad tik maniškis toks nesitvarkantis. O paskaičius supratau, kad tai -kaip vienas iš paauglystės simptomu biggrin.gif Dėl pamokslavimų ,baudimų tai pritariu toms ,kurios mano,kad tokie dalykai tik dar labiau paaštrins situaciją ir iššauks paauglio norą prieštarauti. O norinčioms susidraugauti su savo paaugliu patariu dažniau kartoti ,kad mylite jį.Tiesiog tarp kitko "myliu koks(-ia)esi", "vistiek myliu"(čia po kokio barnio)Ir apsikabinimai labai padeda.Bet čia jau sunkiau. Maniškis pradžioj kaip ežiukas budavo.Po truputi prisileido,vėliau ir pasipasakodavo problemas,žodžiu kaip ir susidraugavom.Sėkmės mamytės. thumbup.gif
Atsakyti
Jei kam idomu , ka galvoja patys paaugliai

nuorodoje yra paaugles rasytas straipsniukas - tekstukas

kaip masto paaugliai
Atsakyti
QUOTE(Pumpuriuks @ 2010 03 25, 18:03)
Bet, o jei mama nelįstų pas tave į kambarį, ar tvarkytumeis ką?
man įdomu, ką mąsto patys mūsų vaikai apie tai mirksiukas.gif

Dabar beveik nebelenda ir tvarkaus. Aišku, mamai tikriausiai atrodo, kad per retai tai vyksta, bet man gerai.
Atsakyti
maniskis taip pat nesitvarko, jei neliepciau kazin ar kada susitvarkytu...
Atsakyti
Radot problemą, tarsi rimtesnių nebūtų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 04 29, 15:17)
Radot problemą, tarsi rimtesnių nebūtų  ax.gif  biggrin.gif

Rimtai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes (ir teveliai)! smile.gif

Nepykit, kad spam'inu, bet rasau darba ir turiu cia tokia mini apklausele, kuria buciau labai dekinga jei uzpildytu teveliai turintys 3-16 metu vaika. Dekinga uz kiekvieno atsakyma 4u.gif

http://www.manoapkla...sa/220446815/0/
Atsakyti
Aš gyvenau su broliu vienam kambary, tai jo bardakėlis mane pjaudavo be peilio. Paskui, kai jis vedė dar didesnę bardakininkę, ėmė ir namus tvarkyt, ir valgyt virt išmoko... bigsmile.gif Viskas stoja į savo vėžes, kai gyvenimas priverčia.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Pradėjau skaityti labai gerą kygą apie vaikų auklėjimą LAISVI TEVAI, LAISVI VAIKAI_Faber, Mazlish. Pardavime jos jau nebėra, taigi nuėjus į biblioteką atsišviečiau ir nuskanavau pdf formatu. Taigi jeigu kuri nors norite šios knygos elektroninio varianto (po to galite atsispausdinti) tai rašykite man į el.paštą laisvi.tevai.laisvi.vaikai@gmail.com. Būtinai kiekvienai atsiųsiu knygą, tik ji bus ne vientisa, o susidarys iš 9 failų, nes labai didelės apimties ji yra todėl negalėjau visko į vieną failą sudėti, dėl to bus 9 el.laiškai. Temų neseku, todėl į AŽ geriau nerašykite...
Knyga verčia susimąstyti apie tai ar mes teisingai auklėjame savo atžalas, taip pat yra labia daug praktinių patarimų kaip tai geriau daryti smile.gif

Tikiuosi jums patiks skaitymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2010 04 15, 13:03)
Jei kam idomu , ka galvoja patys paaugliai

nuorodoje yra paaugles rasytas straipsniukas - tekstukas

kaip masto paaugliai

mamos,bukit tokios.tame straipsnyje visa tiesa.as tai zinojau seniai,ir taip auklejosi mano vaikai
Atsakyti