Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė

QUOTE(te verde @ 2010 01 15, 12:21)
Sveikos 4u.gif , gal kuri turite tokia pat problema, paaugle nesitvarko kambario, mergaites kambarys panasus i savartyna, visi daigtai ir rubai ant zemes, sofos, kokios lentynos kabo, kosmetika, saldainiai, knygos ir visa kita vienoje maseje, o ji gyvena lyg niekur nieko, kaip is sono atrodo, tarsi ir nemato ji problemos.  doh.gif  Kaip paaugli ismokyti tvarkos?  unsure.gif  4u.gif

Ši problema ne tik pas tave, pas mane tas pats, viskas lovoje ir kojinės ir puodukai ir lėkštės, ir saldainiai, ir rankšluoščiai pudruoti. Išmokyti, bergždžias reikalas.
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2010 01 16, 02:20)
Ši problema ne tik pas tave, pas mane tas pats, viskas lovoje ir kojinės ir puodukai ir lėkštės, ir saldainiai, ir rankšluoščiai pudruoti. Išmokyti, bergždžias reikalas.

Neisivaizduoju kokiu budu isaiskinti, kad sitaip nedera, ypac mergaitei, tuo labiau, kad kai sutvarkau, jai patinka, bet ta tvarka issilaiko iki kitos dienos, po to vel tas pats. Labai retai, labai... buna, kad susitvarko, bet labai retai. Blogiausia, kad kiek teko matyti nuotraukas is draugiu namu, visos mergiotes taip pat apsiverte, ar cia nauja mada nesuprantu, gal isaugs kai kavalieriai prades i svecius vaikscioti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 01 16, 13:18)
Neisivaizduoju kokiu budu isaiskinti, kad sitaip nedera, ypac mergaitei, tuo labiau, kad kai sutvarkau, jai patinka, bet ta tvarka issilaiko iki kitos dienos, po to vel tas pats. Labai retai, labai... buna, kad susitvarko, bet labai retai. Blogiausia, kad kiek teko matyti nuotraukas is draugiu namu, visos mergiotes taip pat apsiverte, ar cia nauja mada nesuprantu, gal isaugs kai kavalieriai prades i svecius vaikscioti.  g.gif

čia kalbėjau apie savo jaunesnę dukrą. Pas vyresnę kavalieriai vaikščioti pradėjo nuo 16 metelių, tai ne tik jų kambaryje, bet ir namuose buvo ideali švara. O vat kai ši liko viena, tai ten baisu įeiti. Jei visa laiką švaru, čia turbūt priklauso ir nuo pačio žmogelio ax.gif
Atsakyti
Mano sūnui 12 pritingi jau ir pamokas daryti,tvarkytis savo kambario nelabai nori,sako man gerai ir taip.Kuprinėje pažiūrėjau,sąsiuviniai sulankstyti kaip pas pirmoką .Žodžiu ko paprasysi tai taip nenorom daro,atrodo paprašiau kažko nerealaus.
Atsakyti
QUOTE(sandraspo @ 2010 01 17, 18:18)
Mano sūnui 12 pritingi jau ir pamokas daryti,tvarkytis savo kambario nelabai nori,sako man gerai ir taip.Kuprinėje pažiūrėjau,sąsiuviniai sulankstyti kaip pas pirmoką .Žodžiu ko paprasysi tai taip nenorom daro,atrodo paprašiau kažko nerealaus.

Kaip bus 17, bus dar įdomiau, ne tik tingės viską daryti, bet ir meluos lotuliukas.gif
Atsakyti
nusoksiu nuo proto su savo mergycka.nesimoko juodai.intrigante,kaip is serialo,manipuliuoja kaip tik gali.as nepasiduodu,bet zmogaus is jos neliko.visa laika aiskinau,kad buk nors zmogus,nuosirdi draugiska.seimoj visada santarve jokiu pykciu nera,turi visko ko reikia ir nelabai.jai 12 .aiskinu kalbu,kad dabar kuria savo gyvenimo pagrindus,o jai nusisvilpt.aciu dievui pries mane balso nekelia,namie lyg ir normalus vaikas,bet tik iseina pro duris-sparnai iki debesu,erele pavirsta.zinoma ir pameluoja akis isputus savo tiesa desto.vakar atemiau telefona,kompa,ir visus draugus!nezinau kuo baigsis tas musis,bet as tikrai nepasiduosiu.neleisiu gatvei ir xebrytem atimt mano vaiko.
Atsakyti
Sunkiausias metas g.gif - paauglystė, bet turiu vilčių, kad neužsitęs iki kokių 18, kol beveik suaugs. Pastebėjau, kad reiklumas ar pyktis tik blogina padėtį. Tiesiog verčia manipuliuot, apsimetinėt, kažką prikurt - tampi prieš savo vaiką artistu, kad tik atkreiptum į savo žodžius dėmesį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudese @ 2010 01 18, 14:26)
nusoksiu nuo proto su savo mergycka.nesimoko juodai.intrigante,kaip is serialo,manipuliuoja kaip tik gali.as nepasiduodu,bet zmogaus is jos neliko.visa laika aiskinau,kad buk nors zmogus,nuosirdi draugiska.seimoj visada santarve jokiu pykciu nera,turi visko ko reikia ir nelabai.jai 12 .aiskinu kalbu,kad dabar kuria savo gyvenimo pagrindus,o jai nusisvilpt.aciu dievui pries mane balso nekelia,namie lyg ir normalus vaikas,bet tik iseina pro duris-sparnai iki debesu,erele pavirsta.zinoma ir pameluoja akis isputus savo tiesa desto.vakar atemiau telefona,kompa,ir visus draugus!nezinau kuo baigsis tas musis,bet as tikrai nepasiduosiu.neleisiu gatvei ir xebrytem atimt mano vaiko.

Mano iki 12 metų buvo auksas, ne vaikas. Bet kas pasidarė nuo 12 metų, tai man sunku suvokti,rodos kaip kas kirviu perkirto, pasikeitė 180 laipsniu kampu. Dabar dukrai jau 17metų, bet dar niekas nesikeičia,vis laukiu.
Vat pirmoji dukra, padauža buvo, iki 16metų, bet paskui apsivertė atvirkščiai. Bet aš manau, kad nei telefono, nei kompo atėmimas, nei atskirimas nuo draugų tikrai neduos teigiamų rezultatų, bet manau, kad pablogins jūsų abiejų santykius.
Atsakyti
As irgi laukiu, kol mano 12 metis pataps paaugliu. Bet kaip su juo sutarem iki siol, taip ir sutariam. Na, zinoma, pats sau eme nebepatikti, i mergaites nustojo dairytis lotuliukas.gif Taciau visumoj viskas gerai.
Kazi, kaip ta teorija - jei kudikysteje motina turejo stipru rysi su mazyliu, tas rysys nenutruko iki 3 metu, tai ir paauglyste nebus ,,ziauri" g.gif
Atsakyti
QUOTE(samo @ 2010 01 20, 15:40)
As irgi laukiu, kol mano 12 metis pataps paaugliu. Bet kaip su juo sutarem iki siol, taip ir sutariam. Na, zinoma, pats sau eme nebepatikti, i mergaites nustojo dairytis  lotuliukas.gif Taciau visumoj viskas gerai.
Kazi, kaip ta teorija - jei kudikysteje motina turejo stipru rysi su mazyliu, tas rysys nenutruko iki 3 metu, tai ir paauglyste nebus ,,ziauri"  g.gif

Galiu šią teoriją paneigti, tas ryšys stiprus trūko, pasikartosiu, iki 12 metų.
Net buvau pradėjus baimintis, kaip bus toliau, net pas drauges nubėgti kavos puodeliui, nei žingsnio viena, visur eidavo kartu, ir kas nebudinga vaikams, ji kantriai ir tyliai manęs laukdavo.Jei būdavo svarbu, kad būtume kartu, o su vyresne dukra šio ryšio nebuvo, buvo svarbiau močiūtė, dabar viskas atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2010 01 21, 00:57)
Galiu šią teoriją paneigti, tas ryšys stiprus trūko, pasikartosiu, iki 12 metų.
Net buvau pradėjus baimintis, kaip bus toliau, net pas drauges nubėgti kavos puodeliui, nei žingsnio viena, visur eidavo kartu, ir kas nebudinga vaikams, ji kantriai ir tyliai manęs laukdavo.Jei būdavo svarbu, kad būtume kartu, o su vyresne dukra šio ryšio nebuvo, buvo svarbiau močiūtė, dabar viskas atvirkščiai.
Atsibodai lotuliukas.gif (juokauju). Ziuresim, kaip cia viskas bus. Laikas parodys g.gif
Atsakyti
Sveikos, prisipažinsiu, esu paauglė... mirksiukas.gif

Neturiu ką veikt, padalinsiu patarimų lotuliukas.gif

Pripažįstu, taip, manau, kad vaikas būdamas 10, jau jaučiasi
paaugęs, keičia žargoną bei elgesį.

Kodėl?

Dėl to, kad pabodo mamos nurodinėjimai, ir supervaikiški žodžiai,
jautiesi tam permažas.... Na jūs turėtumėte pačios prisiminti tą amžių...
Atsakyti