Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė

QUOTE(Irmama @ 2008 12 09, 21:28)
tai gal kokiu patarimu duotumet ax.gif jei su manim tongue.gif  biggrin.gif

su vaikais tikrai yra nelengva, na ne visi mes esam tevai apdovanoti ismintim visiems gyvenimo atvejams, o vaikai gi tuo labiau, jie tiesiog prisitaiko prie to, kas vyksta seimoje. mano nuomone taip uzsiciklinti del tos lovos klojimo tikrai nereiketu, dabar jus ji spaudziate del savo principu, o jis del savo... gaunasi amzina kova, o to tikrai nereiketu.
Mes mamos turime didziausia nasta, nes labai daznai reikia laviruoti tarp tevo ir vaiko, manau siuo atveju lygiai tas pats gaunasi, juk del tikros smulkmenos tavo vyras nusivils vaiku, nes jis neatitinka tam tikru reikalavimu... neastrink tos padeties, tiesiog nustokit del to kelti bangas kuri laika, daznai vyrui girdint pagirk ji, pasidziauk bet kokia smulkmena kuria jis padare, pati pamatysi, kai namuose dings itampa jis prades ta lova kloti...
o del tos pagalbos tevams, tiesiog pasiulyk jam atlygi kaip apsikabinima, bucinuka ir nuleisk viska juokais...
jei atvirai, tai as cia jokios problemos is viso nematau...
Atsakyti
Netycia ir as atradau sia ir sau aktualia temuke thumbup.gif ...
Atsakyti
Mano sūnui 15 m. Mokosi pirmoje gimnazijos klasėje. Viena jo klasės draugė (tėvams leidus, bet jie namuose nebus) rengia vakarėlį klasiokams su nakvyne. Šį kartą aš savo sūnų išleidau tik iki 23 val. Nes aš nepažįstu nei jo klasiokų nei jų tėvų.
Kokia jūsų nuomonė apie? Man atrodo, kad nuo tokio amžiaus leisdami tokius vakarėlius dar ankstoka. Kada jūsų paaugliai ėjo į tokius vakarėlius g.gif
Atsakyti
Vaikų neturiu, bet prieš penketą metų pati buvau 15kos...ir savo vaiko išvis į tokius tūsus nenorėčiau leisti... Bent jau tikrai ne per naktį. Manau geriausia pradžioje apriboti kažkiek laiką tokiuose vakarėliuose, jei neprisidirba vaikas, tada galima ir nakčiai leisti.. Kai bus bent jau 16kos ;]
Atsakyti
QUOTE(Rita125 @ 2009 02 12, 13:50)
Mano sūnui 15 m. Mokosi pirmoje gimnazijos klasėje. Viena jo klasės draugė (tėvams leidus, bet jie namuose nebus) rengia vakarėlį klasiokams su nakvyne. Šį kartą aš savo sūnų išleidau tik iki 23 val. Nes aš nepažįstu nei jo klasiokų nei jų tėvų.
Kokia jūsų nuomonė apie? Man atrodo, kad nuo tokio amžiaus leisdami tokius vakarėlius dar ankstoka. Kada jūsų paaugliai ėjo į tokius vakarėlius g.gif

sakyciau gera sunu turit
jei jis sutinka iki 23 buti biggrin.gif ir delto neatsikalbineja ir neisterikuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Manuo namuose gyvena paaugliukas- mergaiciukas... Ji man jau keiciasi nuo kokiu 10 metu, bet tai ka isgyvenu dabar, tai baisiausiam sapne neregejau. Mokosi labai prastai, namie nieko nedaro, nes ji ne tarnas namie, mane sms atakuoja su nurodymais ka turiu padaryti per koki laika, nes jai to reikia... Pinigu vis gana, drabuziu irgi.. pradejau itarineti, kad net specialiai pradejo gadinti, tuomet rytais mane varo is proto, nes neturi kuo apsirengti i mokykla.. Vakare nenuvarysi miegoti, ryte neatsikelia... Ir pastoviai ant manes rekia.. Man dazniausiai nerva nebeatlaiko ir as rekiu.. Zodziu isgyvenu kosmara, bet su sypsena.. Isbandziau daug patarimu... Besansu..
Kazkuri raset, kad tai ne diagnoze, as manyciau priesingai.. Kai as priemiau kaip diagnoze su isgydoma pabaiga, man lengviau, juk vyksta hormonu audra viduje.. doh.gif Siaip i visus ispuolius stengiuosi reguoti ramiai, netgi ka cia stengiuosi, as mokausi gyventi su tokiu savo vaiku.. Zodziu yra kaip yra nieko nepakeisi. Zinau, kad yra gabi, zinau, kad yra gera, zinau, kad jai dabar sunku, o man irgi nelengviau, bet tai laikina smile.gif gal dar kokiu pora meteliu ir turesiu grazia subrendusia GULBE blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita125 @ 2009 02 12, 13:50)
Mano sūnui 15 m. Mokosi pirmoje gimnazijos klasėje. Viena jo klasės draugė (tėvams leidus, bet jie namuose nebus) rengia vakarėlį klasiokams su nakvyne. Šį kartą aš savo sūnų išleidau tik iki 23 val. Nes aš nepažįstu nei jo klasiokų nei jų tėvų.Kokia jūsų nuomonė apie? Man atrodo, kad nuo tokio amžiaus leisdami tokius vakarėlius dar ankstoka. Kada jūsų paaugliai ėjo į tokius vakarėlius g.gif

Keistas požiūris. Man rodos užtenka "pažinoti" savo sūnų mirksiukas.gif Na bet man tai sunku įsivaizduot kaip "vaikas" iš ten eis 23 val nes "man mamytė neleido" ir kada jis kito kvietimo į kokį vakarėlį sulauks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 16 vasario 2009 - 23:26
o man tai visai nekeistas, vaikai privalo klausyti tėvų
tik bėda kad jie neklauso, ir dar jei vaikas išgirstų tokį pamokinimą iš šono, tai visai neklausytų
kaip suprast ką draugau pasakys?
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 02 17, 17:49)
o man tai visai nekeistas, vaikai privalo klausyti tėvų
tik bėda kad jie neklauso, ir dar jei vaikas išgirstų tokį pamokinimą iš šono, tai visai neklausytų
kaip suprast ką draugau pasakys?

Ne vaikai privalo tėvų klausyti, o tėvai privalo protingai vadovauti. Nei kad prisigert, nei kad narkotikų pabandyt, nei kad vaiką padaryt, vakarelio visai nakčiai nereikia. Ką vaikui įskiepijo, tą ir turi, jau tokiam amžiuje kompromisų ieškot reikia, o ne įsakynėt, ir prieš draugus gėdą daryt. Ir "keistas požiūris" sakiau nes neišleidžia vaiko dėl to, kad draugų ir jų TĖVŲ nepažįsta blink.gif Arba pasitiki savo vaiku, arba ne. Jei ne- pririšk namie ir analizuokis savo auklėjimo klaidas, jei pasitiki- tai koks skirtumas ar iki 23val ar iki ryto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 18 vasario 2009 - 00:11
įdomu kokio amžiaus tamstos vaikai, ar išvis jų turi, kad tokias nesąmones šneki?
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2009 02 18, 01:07)
Ne vaikai privalo tėvų klausyti, o tėvai privalo protingai vadovauti. Nei kad prisigert, nei kad narkotikų pabandyt, nei kad vaiką padaryt, vakarelio visai nakčiai nereikia. Ką vaikui įskiepijo, tą ir turi, jau tokiam amžiuje kompromisų ieškot reikia, o ne įsakynėt, ir prieš draugus gėdą daryt. Ir "keistas požiūris" sakiau nes neišleidžia vaiko dėl to, kad draugų ir jų TĖVŲ nepažįsta  blink.gif Arba pasitiki savo vaiku, arba ne. Jei ne- pririšk namie ir analizuokis savo auklėjimo klaidas, jei pasitiki- tai koks skirtumas ar iki 23val ar iki ryto?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 02 18, 10:20)
įdomu kokio amžiaus tamstos vaikai, ar išvis jų turi, kad tokias nesąmones šneki?

Kodėl nesąmones? g.gif Aš rengiau pirmus klasėje vakarelius su nakvyne. Manim tėvai pasitikėjo ir labai daug leido, o kaip žinoma, saldus yra būtent draudžiamas vaisius, kadangi viską leido, tai ir nesinorėjo nieko. tongue.gif Nei karto nieko nesąmoningo nepadarėm, nes tėvai gerai auklėjo mirksiukas.gif Ne draudimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 18 vasario 2009 - 14:01