Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(Eglootia:) @ 2009 08 31, 23:42)
Kaip tik siuo reikalu siemet domejausi, nes zmogiukai, su kuriais mokiausi dieniniame, siemet baige ir stojo toliau. Bent jau mano specialybei yra keletas variantu:

LMTA - pagal interneto psl - 1 metai islyginamuju neakivaizdziai, po ju galima stot i magistra. Pagal zmogu, kuris siemet istojo - islyginamosios 2 metai, bet po metu galima jau bandyt i magistra brautis. Tad kuri tikra info dar nesidomejau.

VDA - va cia man patiko info. 2 metai, i kuriuos ieina islyginamosios ir magistras, dieniniam.

VU KHF - 2 metai islyginamuju neakivaizdziai. Po ju galima tada jau i magistra stoti.

tiek info kolkas radus. Pati baigineju kulturos vadyba, tad gal kam bus aktuali si info smile.gif

SU RUGSEJO 1-AJA, Vikietes 4u.gif

O siandien kai buvo kalbama, as supratau, kad galima iskart i magistra, na bet gal cia tik as taip norejau girdeti ;> reikes dar pasitikslinti smile.gif

mano sese tai juokauja, sako kol tu baigsi tas studijas, ta Kolegija gali pasikeist i Univera su visom tom reformom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, kas siemet istojo i istestines buhalterines apskaitos studijas, rasykite i AZ 4u.gif susipazinsim thumbup.gif ax.gif Visiems linkiu smagiu, turiningu mokslo metu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos! 4u.gif Gal kuri galetų papasakoti apie tokį dalyką kaip Apskaita draudimo įmonese? Man dabar prasidėjo, dėsto Pažėrienė. Na ir apie dėstytoją, jei galima 4u.gif Būčiau labai dėkinga!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slaaadenkaja: 02 rugsėjo 2009 - 13:28
Nejaugi niekas neturejo apskaitos draudimo imonese? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
nespejau perskaityti dar visos temos, bet gal is bendraujanciu tarpo kas nors mokosi Sveikatos prieziuros fakultete? Nes kiek maciau dauguma admintravima ir vadyba.
Atsakyti
Sveikutes pagaliau ir as grizau is akademiniu atostogu i mokslus. Mokysiuosi III-iame buhalteriu kurse. BAN07M2 labai butu malonu su sios grupes grupiokais palaikyti rysi. 4u.gif
Atsakyti
laba diena, stai ir as prasau pagalbos 4u.gif
buciau labai dekinga, jei kas atsiustumete turimos info ar darbeliu is verslo studiju ivado, mikroekonomikos, taikomosios matematikos, dokumentu valdymo ir specialybes kalbos smile.gif buciau labai dekinga uz galimybe pasinaudoti info.
mano el.p. g.uzielaite@gmail.com

is anksto labai labai didelis dekui 4u.gif smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, po akademiniu ateisiu i BAN08M1 grupe-jei cia yra busimu grupiokiu rasykit i AZ butu malonu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinushka1987 @ 2009 09 14, 23:34)
Sveikutes, po akademiniu ateisiu i BAN08M1 grupe-jei cia yra busimu grupiokiu rasykit i AZ butu malonu susipazinti mirksiukas.gif

labas, as is tos grupes smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mirksiukas.gif
gal kuri rase ka nors panasaus?

1. Civiliniu teisiu objektai, ju charakteristika.
2. Su darbuotoja buvo sudaryta 6 menesiu terminuota darbo sutartis. Likus dviems
menesiams iki darbo sutarties termino pabaigos, darbuotoja pateike darbdaviui
medicinos pazyma apie nestuma. Suejus darbo sutarties terminui, darbdavys atleido
darbuotoja is darbo pagal DK 126 str. (darbo sutarties nutraukimas suejus terminui).
Apibudinkite darbo sutarciu rusis
Ar teisus darbdavys? Atsakyma pagriskite.

buciau dekinga uz bet kokia inf doh.gif
jolanta.bc@gmail.com
Atsakyti
sveikutes. gal turite ir galite atsiusti gyvenimo aprasyma del Erasmus?buciau lb dekinga smile.gif
Atsakyti

Sveikos studentes 4u.gif . Oi sesija arteja, pamaciau tvarkarasti ir jau baisu pasidare. Gal kuri turite konors is : viesasis administravimas, finansine apskaita, imoniu veiklos modeliavimas, mokesciai. Labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti