Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

ir vel as cia biggrin.gif
dar kankina klausimas blush2.gif
o geliu ten reikia nest? ax.gif nes visai nezinau kazkaip as cia biggrin.gif

ir ar sunku tam pirmajam kurse?
ai dar vienas klausimas blush2.gif
tarkim, kai as prasimokau 3 metus, galiu iskart i magistratura, taciau neturiu universitetinio issilavinimo, ar vistiek reik eiti i isliginamasias ir tik tada i magistratura? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buubble: 26 rugpjūčio 2009 - 10:27
QUOTE(buubble @ 2009 08 26, 11:26)
ir vel as cia biggrin.gif
dar kankina klausimas blush2.gif
o geliu ten reikia nest? ax.gif  nes visai nezinau kazkaip as cia  biggrin.gif

ir ar sunku tam pirmajam kurse?
ai dar vienas klausimas blush2.gif
tarkim, kai as prasimokau 3 metus, galiu iskart i magistratura, taciau neturiu universitetinio issilavinimo, ar vistiek reik eiti i isliginamasias ir tik tada i magistratura? 4u.gif

Gėlių, kaip ir nenešama. Kam dovanosi? bigsmile.gif
Dėl sunkumo, kaip kam. Pasimokysi, pati sužinosi. Po 3 metų, galima stoti į išlyginamąsias, tada magistratūrą. Palyginus su tais, kurie mokosi univere, mes ilgiau mokytumėmėes 0,5 metų, tačiau praktinių įgūdžių turėtume žymiai daugiau.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 08 23, 23:40)
Klausimas del kuno kulturos: kiek semestru ji buna VIKO ir ar labai dideli reikalavimai?

As mokausi dieniniame buh. apskaita, jau paskutinis 3 kursas rolleyes.gif Kuno kultura buvo 2 kursus, o dabar jau nebebus! Praleisti be pateisinimo galima buvo 2 paskaitas, visa kita turi buti pateisinta... Man deste Vaitilavicius, su juo semestro pabaigoje galima buvo atidirbt kai kurias paskaitas. Sekmes moksluose! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slaaadenkaja @ 2009 08 26, 19:56)
As mokausi dieniniame buh. apskaita, jau paskutinis 3 kursas  rolleyes.gif Kuno kultura buvo 2 kursus, o dabar jau nebebus! Praleisti be pateisinimo galima buvo 2 paskaitas, visa kita turi buti pateisinta... Man deste Vaitilavicius, su juo semestro pabaigoje galima buvo atidirbt kai kurias paskaitas. Sekmes moksluose!  mirksiukas.gif

Tai tada, kaip suprantu, kūno kultūra tik pirmakursiams bus? Beje, gal žinote kaip su anglų kalba, kiek semestrų ji būna?
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 08 27, 13:20)
Tai tada, kaip suprantu, kūno kultūra tik pirmakursiams bus? Beje, gal žinote kaip su anglų kalba, kiek semestrų ji būna?

Kuno kultura yra ir pirmame ir antrame kurse, o treciame jau nebe smile.gif Anglu kalba taip pat yra ir pirmame ir antrame kurse. Na cia bent jau taip dieninime, gal neakivaizdininkams kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui, mane butent ir domino informacija apie dienini, nes sesuo istojo i Pedagogikos fakulteta.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 08 28, 14:00)
Dekui, mane butent ir domino informacija apie dienini, nes sesuo istojo i Pedagogikos fakulteta.

Prasom! Sekmes sesei moksluose! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mielos būsimos ar jau esamos buhalterės, gal kuri turite kokių finansinės apskaitos darbelių apie įmonės buhalterinės veiklos organizavimą, apskaitos politiką? ax.gif Būčiau labai dėkinga notworthy.gif

sweetdreams@inbox.lt
Atsakyti
sveikos, gal galit atsiusti pas kasetiene ( vadyba) daryta kazkoki namu darba?ar referata? noriu patyrinet pacia darbo struktura, zinau ji labai priekabi smile.gif irmvid@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2009 08 26, 11:26)
tarkim, kai as prasimokau 3 metus, galiu iskart i magistratura, taciau neturiu universitetinio issilavinimo, ar vistiek reik eiti i isliginamasias ir tik tada i magistratura?

Kaip tik siuo reikalu siemet domejausi, nes zmogiukai, su kuriais mokiausi dieniniame, siemet baige ir stojo toliau. Bent jau mano specialybei yra keletas variantu:

LMTA - pagal interneto psl - 1 metai islyginamuju neakivaizdziai, po ju galima stot i magistra. Pagal zmogu, kuris siemet istojo - islyginamosios 2 metai, bet po metu galima jau bandyt i magistra brautis. Tad kuri tikra info dar nesidomejau.

VDA - va cia man patiko info. 2 metai, i kuriuos ieina islyginamosios ir magistras, dieniniam.

VU KHF - 2 metai islyginamuju neakivaizdziai. Po ju galima tada jau i magistra stoti.

tiek info kolkas radus. Pati baigineju kulturos vadyba, tad gal kam bus aktuali si info smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglootia:): 31 rugpjūčio 2009 - 21:43
tiek info kolkas radus. Pati baigineju kulturos vadyba, tad gal kam bus aktuali si info smile.gif
[/quote]
Aciu Eglootia! 4u.gif Informacija tikrai aktuali smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti