Sveikos vikietes
uj, kaip seniai cia besilankiau. Na, man i nugara snopuoja jau 4tas kursas kulturines veiklos vadybos. Namu darbu neuzdave nieko, tai bent jau vasara buvo laisva.
Del neakivaizdiniu stiduju grafiko, tai bent pas mus menu fakultete sesijos vyksta 3 kartus per metus po 2 savaites kiekviena. Paskaitos buna nuo ryto iki vakaro, ziurint kokie dalykai eina, aisku, buna is laisvesniu dienu per ta laika. Kaip bus siemet nezinau, nes laukia beveik vien tik specialybiniai dalykai.
O diplominio tema jau ateje rudeni turim pasakyt tai vat ir suku galva
na merginos dėl tos knygos tai man niekaip per el.paštą nesigauna kaškodėl neprikabina, skypu bandžiau tai viskas gerai, o el.paštu kaškodėl ne, gal nemoku, bet ka ten.......
QUOTE(Kikina @ 2009 08 20, 20:34)
na merginos dėl tos knygos tai man niekaip per el.paštą nesigauna kaškodėl neprikabina, skypu bandžiau tai viskas gerai, o el.paštu kaškodėl ne, gal nemoku, bet ka ten.......
Kikina, o kuri tavo grupe? as ir studijuoju buhalterine apskaita siemet 2-as kursas gal pazistam viena kita
na aš M3, o tu? ir mūsų duryčių vardai vienodi,geras
QUOTE(murkaR @ 2009 08 18, 11:59)
ir man i vida.m@dtiltas.lt aciukas
sveikos
Mokysiuos ir as VK, bankininkyste pirmas kursas
Norejau paklausti, kur, kada bus rugsejo 1? Ar cia isvis tokiu dalyku nera?
Ir kur/kaip/kada suzinot paskaitu grafikus? Ar cia reik iki savo fakulteto vaziuot ar internete galima rasti?
Ir kur/kaip/kada suzinot paskaitu grafikus? Ar cia reik iki savo fakulteto vaziuot ar internete galima rasti?
QUOTE(buubble @ 2009 08 23, 09:47)
sveikos
labukas,
visa info rasi www.viko.lt tinklapyje. Sekmes moksluose !!!!!
QUOTE(buubble @ 2009 08 23, 09:47)
sveikos
Sveikinimai, kolega
Rugsėjo pirmoji vyks tavo fakultete, laikas turėtų būti internete parašytas, įtariu kitą savaitę. Per šventę valdžia pašnekės, pasakys kokia grupė į kurią auditoriją eina. Ten visi jau ir susimato Paskaitų grafikas pirmą savaitę būna laikinas, jį rasit fakultete pakabintą lentoje, o paskui nuolatinis būna įkeliamas internete, taip pat ir iškabinamas fakultete.
Sėkmės
QUOTE(Kotri @ 2009 08 23, 10:54)
QUOTE(saulevandeny @ 2009 08 23, 18:23)
Aciu
QUOTE(Kikina @ 2009 08 21, 23:48)
na aš M3, o tu? ir mūsų duryčių vardai vienodi,geras
aha vienodi
O as M1
QUOTE(abiga @ 2009 08 23, 23:40)
Klausimas del kuno kulturos: kiek semestru ji buna VIKO ir ar labai dideli reikalavimai?
nzn tiksliai kaip dbr yra, nes dieniniam mokiausi budama pirmam kurse (dbr busiu 4tam), bet kai buvau pirmalurse, tai padare kad kuno kultura butu visa studiju laika. Tai dbr nezinau ar paliko ta tvarka, ar vel padare tik tokius metelius