Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija

QUOTE(_trylikta_ @ 2009 08 17, 11:42)
Laba diena, panasus klausimas ir mane domintu, kaip vyksta paskaitos neakivaizdininkams  buhalteriams, galvojau, kad savaitgalais, bet pasirodo, kad ir  darbo dienomis, kelinta valanda anksciausiai prasideda paskaitos?

Man dave lapuka, kur nurodyta, kad visa savaite bus paskaitos. Drauge VIKO mokosi, tai sake paskaitos visa savaite nuo ryto iki vakaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_trylikta_ @ 2009 08 17, 11:42)
Laba diena, panasus klausimas ir mane domintu, kaip vyksta paskaitos neakivaizdininkams  buhalteriams, galvojau, kad savaitgalais, bet pasirodo, kad ir  darbo dienomis, kelinta valanda anksciausiai prasideda paskaitos?

Sveika, sveikinimai istojus 4u.gif

Na, as bankininku busima antrakurse.. Paskaitos anksciausia prasideda 7:45 . Sesijos budavo 3 savaites, bet dabar lyg zadejo sutalpint i 2 savaiteles.. ax.gif

Man nei vienas iki siol destytojas nebuvo labai gasdinantis.. Kiekvienas i savo mokomaji dalyka ziurejo rimtai wink.gif
Atsakyti
na šiaip 1-ame kurse tai sesija trukdavo 3 savaites ir paskaitos tikrai įvairei dažnai ir išryto nuo 7.45, bet ir popiet l.įvairei, bet va dabar žiūrėjau tai bent 2-kurse sesija 2 savaites (aš studijuoju Buhalterinę apskaitą)
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 08 11, 23:01)
Issiunciau , kas norejo teises. Kas negavo, prasom kreiptis,,  drinks_cheers.gif

Ir man , jei galima, o gal is rinkodaros turit ka?
mano meilas mritamm@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
Paskaitos trukdavo 3 savaites, būdavo ir visą dieną, būdavo per dieną 4-6 pakskaitos, o būdavo tik ppvz. egzaminas ax.gif būdavo ir laisvų dienų per tas tris savaites ax.gif
Pvz. finansinė analizė būdavo tik vakarais, nuo kokios 18 val iki 21 val doh.gif
Baigiant girdėjom kalbas apie trumpinimą, iki 2 savaiči, bet tada bus sugrūsta viskas doh.gif nes ir paskaitos, ir įskaitos, ir egzaminai susimala į tas dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_trylikta_ @ 2009 08 17, 12:42)

Sveika. Na anksciausiai paskaitos prasideda 7.45, bet jei gerai atsimenu, pirmame kurse daugiausiai budavo nuo pietu iki vakaro, budavo net iki 21.45
Atsakyti
QUOTE(murkaR @ 2009 08 18, 11:59)
Ir man , jei galima, o gal is rinkodaros turit ka?
mano meilas mritamm@gmail.com blush2.gif

smile.gif prasom
Atsakyti
sveikos, atsiminiau kad turiu nuskanuotą, kurios reiks visuose kursuose t.y. V.Baltrūnienės knygą kaip taisiklingai rašyti, įforminti rašomus darbus, kaip gerai dokumentus parašyt, jei kam reik prašom rašykit
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2009 08 19, 10:15)
sveikos, atsiminiau kad turiu nuskanuotą, kurios reiks visuose kursuose t.y. V.Baltrūnienės knygą kaip taisiklingai rašyti, įforminti rašomus darbus, kaip gerai dokumentus parašyt, jei kam reik prašom rašykit

Liuks dalykelis ax.gif Turiu nusipirkus jos knyga pacia.. 4u.gif
Atsakyti

Labai norėčiau bigsmile.gif jurgabals@gmail.com Ačiukas
Atsakyti

būčiau labai dėkinga bitutek@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
na bandžiau bet niekaip nepavyksta man prikabint kad išsiūst kaip suprantu rašo gak kad perdidelis failas, nes pati tai atsisiunčiau, jei pavyks visoms išsiųsiu, jei ką atsiprašau
Atsakyti